2013-07-06, 09:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Musze kupic ta butelke bo mi kazala przez weekend odciagac i karmic butla by sprawdzic ile je i ile ja mam. A jesli mniej niz 90-110ml to dokarmiac. Osobiscie mam nadzieje ze przez weekend i laktator bede miala laktacje jak diabli.
|
tylko żebyś się nie zniechęciła do kp bo laktatorem nigdy nie sprawdzisz ile mleka masz tak naprawdę!!! Co za głupia rada lekarki Moja rada jest taka, żebyś go przystawiała do piersi i ewentualnie podawała swoje odciągnięte ale nie sam laktator bo możesz sobie zaburzyć laktację
Pamiętaj, że niektóre kobiety nie potrafią odciągnąć laktatorem nic a karmią swoje dzieci piersią.
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
tylko sobie kłopotu narobisz z tą butlą. Posłuchaj siebie. Sama widzisz, że młody przepięknie przybiera, wiec na pewno się najada.Daj spokój. Dziewczyny pewnie poprą mnie.
|
albo chociaż butla jako dodatek
Cytat:
Napisane przez cloche
aha! mlody ma niecale 3500g. moze bez szalu, ale jak na pooperacyjnego dzieciaczka to gicior! tyc zaczal dopiero 2 tyg temu, czyli przez 2 tyg przybral 600g 
|
bardzo ładnie 
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Dzien dobry 
Zapowiada sie ładny dzionek
Mozna opałach sie przy kp ?? 
Jestem taaaak spragniona słońca 
|
nie bo mleko Ci skiśnie żart oczywiście
Kochanego masz męża, doczytałam o sukience 
==
dzień dobry
u nas w nocy była burza, teraz pogoda też kiepska...
|