Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-06, 09:36   #1085
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
ryba, a to nie jest podany wymiar CRL - czyli od główki do pupy? Coś mało
a nie wiem, ale mama mi powiedziała ze jak sie urodziłam to miałam od główki do paluszków u stóp 50 cm

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Nie powinno być problemu w USC bo weszła ustawa niedawno, że możesz nazwać dziecko jak chcesz, o ile nie jest to obraźliwe lub przeciwko założeniom konstytucji [np. swastyka nie nazwiesz, bo wedle konstytucji nie możesz odwoływać się w niczym bezpośrednio do nazizmu].

Siostra mojej koleżanki zarejestrowała wczoraj córkę o imieniu Paralela [wiem, idiotyzm]. I było to gdzieś w okolicach Kielc, w małym mieście [jak sobie przypomnę, gdzie to napiszę ] Na początku problemy podobno robili, ale powołała się na ustawę i zarejestrowali.

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Ale mam dzisiaj duszności cały dzień. Czy któraś z was też ma czasem problemy z oddychaniem? Ja mam od samego początku ciąży. Raz częściej, raz rzadziej, ale ogólnie od samego początku. Tak jakbym oddychała, ale niewystarczająco i co jakiś czas muszę zrobić głęboki wdech, a najlepiej ziewnąć. Strasznie mnie to wkurza, szczególnie jak jesteśmy w gościach. Niby czytałam, że tak może być, ale nie widzę, żeby któraś z was miała ten problem.
Ja też mam problem z tym, najczęsciej się "duszę" wieczorem i w nocy mimo otwartch okien i przeciągów, ale myślałam ze potrzebuje teraz wiecej tlenu ;D i mam tak od 12 tygodnia
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Jee a ja sie nie pichwalilam. Od tygodnia czuje kopniaczki. delikatniejsze niż w pierwszej ciazy, jeszcze takie nje regularne. A dzisiaj z rana takie mocniejsze troszke

Zbieram sie z rodzinka na zakupy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gratuluję

a ja Witam rano
wczoraj pokłóciłam sie z mężem, ale dzisiaj zrobił mi śniadanko i dał czekoladkę do pracy
u Nas leje od wczoraj wieczora, aleza to nie jest parno, choć mi jest tak gorąco ..

wrzucam zdjęcie buciczków dla Kacperka które kupiłam i mojej księżniczki
czy macie jakiś sposób żeby nie czuc się tak cały czas zmęczonym i nie ziewac non stop?

DOPADŁA MNIE INFEKCJA :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0503.jpg (107,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0504.jpg (140,8 KB, 12 załadowań)