|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Jee a ja sie nie pichwalilam. Od tygodnia czuje kopniaczki. delikatniejsze niż w pierwszej ciazy, jeszcze takie nje regularne. A dzisiaj z rana takie mocniejsze troszke
![]() ![]() ![]() ![]() Zbieram sie z rodzinka na zakupy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Witam się weekendowo
![]() Dzisiaj mnie obudziło przyjemne kilanko ale tż nie dziecia ![]() Uwielbiam to! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Oby zostało po porodzie ![]() Azealia Cena jest zachęcająca w sklepie widziałam taki zestaw za ok 140 zł. Wózek fajny ale cena powala ![]() Ten drugi super taki w moim guście. Ten co mi się podoba też ma przednie koła piankowe ale na żywo go jeszcze nie widziałam. Z drugiej strony te takie na wielkich pompowanych kołach mi się nie podobają ,widziałam na żywo i jakoś dziwnie niektóre wyglądają. Takie wielkie karoce ![]() Doczekasz się kochana ![]() Gratki za tygodnie i miesiące ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
Aby to bardziej wyjaśnić: Chrzest to nie pokropienie wodą, a proces włączenia człowieka do Ludu Bożego. Proces składa się z kilku części: Wyznania wiary przez rodziców i/lub rodziców chrzestnych, namaszczenia olejem krzyżma świętego, pokropienia wodą, zapalenia świecy. Aby chrzest był ważny- muszą wystąpić te 4 elementy. W sytuacji zagrożenia życia można rozbić to na dwie części- najpierw woda, potem reszta przez kapłana. TRELE Obowiązujący Kodeks Prawa Kanonicznego jest ten sam dla całego Kościoła, ustanowiony przez papieża JP2. Dlatego w UK możesz straszyc tym samym, co ja. Skargą do kurii. Ba, w UK macie nawet lepiej- jako, ze Kościół Anglikański jest tam silny, możesz powiedzieć : "Spoko, ochrzczę w anglikańskim". I ja naprawdę nie rozumiem czym Wy się tak stresujecie. Kościół jak każda instytucja rządzi się swoim prawem. Obowiązuje ono każdego proboszcza na świecie. Jak nie będzie chciał ochrzcić: luz, idziecie do innego kościoła, a na swego proboszcza piszecie skargę. Prawo to prawo. Jak ksiądz proboszcz jest ponad prawem- niech się tłumaczy biskupowi. A uwierzcie: wytłumaczyć się z tego będzie musiał. Edit: co do skargi: serio zażądajcie na piśmie, że Wam dziecka nie ochrzci. To potem ładnie jako załącznik do skargi wygląda ![]() Edytowane przez nasturcja7667 Czas edycji: 2013-07-06 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ja Witam rano ![]() wczoraj pokłóciłam sie z mężem, ale dzisiaj zrobił mi śniadanko ![]() ![]() u Nas leje od wczoraj wieczora, aleza to nie jest parno, choć mi jest tak gorąco .. wrzucam zdjęcie buciczków dla Kacperka które kupiłam ![]() ![]() czy macie jakiś sposób żeby nie czuc się tak cały czas zmęczonym i nie ziewac non stop? DOPADŁA MNIE INFEKCJA :/
![]() |
#1086 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Dzień dobry dwupaczki i trójpaczki( gdzie ta Basiaaa sie podziewa
![]() Ja dziś wyjątkowo spałam do 10, nikt mnie rano nie budził i wyspana jestem ![]() ![]() Widzę że mamy remis płciowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Ten Oyster jest podobny to Navingtona Cadeta,tylko kolor stelaża w navingtonach jest czarny.
Podoba mi się ale go nie widziałam na żywo tylko gondolkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Wtajemniczenie
|
nie ptyał o pozycję( ale mojej koleżance, notabene ma dokładnie taki sam termin porodu jak ty i też w tym samym czasie straciła dzidziusia, i od razy zaszła w ciążę po poronieniu) ksiądz na spowiedzi zapytał się jej w jakiej pozycji lubi. Nie pamiętam jak ta spowiedź się zakończyła ale koleżanka była jeszcze młoda, tzn ledwo 20 miała. I ma uraz do księży
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
Witam się sobotnio,
U nas dziś coś słoneczka ani widu ani słychu ![]() Po południu jedziemy na grilla, mam nadzieję że nie będzie padać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta druga też kotka? Jedynie jakiś dotleniający spacer by się przydał.No ale Ty w pracy.Dzisiaj śpiący dzień chyba ciśnienie leci :ziewa: Beatka Dwudniaki ,Radłów czy Niwka?? O jaki spontaniczny namiotowy???? wypadzik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym razie Navingtona też oglądałam tylko ten... PIANKOWE KOŁA ![]()
![]() |
#1097 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- coż zrobić, księża wcale tacy mądrzy nie są ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-07-06 o 10:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo z kolei inne modle navingtona maja pompowane koła, ale jak dla mnie wyglądają jak karoce.Gondola nawet do 10 miesiąca może być używana ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() Eh te tż rybaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie te duże 4 koła też odpadają, takie starodawne te wózki, nie podobają mi się. Ten oyster idealnie wpasowuje się w mój gust ![]()
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | ||
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Dzien dobry dwupaki
![]() Ja własnie otworzyłam oczy - musze wstac bo zaraz mi przyjada zakupy - jak super ze ktos to wymyslil I nie musze po nie jechac , stac w kolejce I takie tam .. ![]() Wogole to mi sie przypomnialo wczoraj w nocy ze w poniedzialek mam badania w szpitalu . Szkoda ze w pracy nie powiedzialam ze mnie nie bedzie ![]() I ciekawe czy mi ten cukier beda badac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() Wogòle to możliwe ze dziecko w brzuszku rozpoznaje czy ja to dłoń? Lineczka- jak masz taka opcje to nie oplaca Ci sie bardziej od razu zamòwić na ebayu? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Ale ja dzis bede w poblizu to Wejde I zapytam jakie sa I czy mozna ewentualnie wymienic . Wydaje mi sie ze bedzie sie dalo , o ile nie masz wyboru na starcie. Ja tez Qunny kupilam 3 kołowy a pozniej dokupiłam dwa koła do przodu I to za grosze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
Dzięki Trele
![]() ![]() Tyle że będę trochę ograniczona jak już faktycznie się na niego bym decydowała bo do PL będę zamawiać, a ja na zakupach takowych się znam jak świnia na gwiazdach ![]()
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1105 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na allegro? Na ebayu ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1107 | |||||||
Zakorzenienie
|
witam weekendowo! pogoda cudna dziś, więc powoli organizuje wypad nad morze
![]() Cytat:
![]() ![]() a propo tatuażu,póki co nic się nie dzieje, no i to też "bląd dorastania". żałuję bardzo i ogólnie tatuażu nigdy nie dam sobie zrobić ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() kapcioszki najbardziej na te małe stópki ![]() no, waga "rozlala się" głównie na biodra, uda, cyc i brzuch-bardzo ladnie i równomiernie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może już Cię kopnął, a o tym nie wiesz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1108 |
Zadomowienie
|
Ryba ja chrzciłam synka jak miał 6 miesięcy, bo szybciej nie chciałam, bo musiałam dojść do siebie po porodzie, wpaść w ten rytm nowy związany z przyjściem maluszka na świat, a teraz to nie wiem, chyba chrzczę córkę jak będzie miała z 3 miesiące bo już mam ubranka i becik na chrzciny właśnie tak na 3 miesiące
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no może i od dnia to zależy bo jakaś masakra, dwa dni upał niesamowity, a dzisiaj leje i zimno ![]() Agnieszka-l iczy sie od 18tygodnia, ale 18 tydzień to : 17t1d ( wtedy zaczynamy 18 tydzień) albo 18t1d (czyliskończony 18tydzień..) ja liczę sobie 25t3d jako 26tydzień, lekarz wpisuje mi dokładnie zawsze wiec w sumie moge liczyc jak chce a tak mi wygodniej ![]()
![]() |
#1110 |
Rozeznanie
|
Witam, wstalismy zjedlismy toteż tyjemy
![]() Zdjecie z 21 tc ![]() Oj rosniemy rosniemy i Maksymek i mamusia w szerz :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.