Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-08, 08:41   #431
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

hej ale się wyspałam
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Snow, po poprzednim tak nagłym skoku wagi (tydzien temu?) na 1 dzien zleciało a potem wróciło... Dzidzia rośnie,ale bez przesady... ;(
4,5 w tydzień może waga coś świruje

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Mogła się "popsuc" tarczyca? na początku miałam dobre wyniki, ale może trzeba to skontrolować? Za tydzień mam wizytę,juz sie boję zrypki...
ja mam niedoczynność, ale wykrytą przed ciążą, ale w trakcie też mogła chyba mi np podskoczyła
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A ja spać nie mogę
Leze od.godziny i nic. Podczytałam lipcowki, poprzekrecalam się z boku na bok, pobawilam z Elenka i nadal nic... A jutro nie wstane do młodego :/
Matal Ty się wykończysz! a jak Elenka się urodzi to już w ogóle!

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Teacherka - skontrolowac tarczyce warto, endo mi mowila, ze czesto w II trymestrze robia sie problemy. Ja mialam zrobione dopiero w maju i wyszla niedoczynnosc, a w zyciu nie mialam problemow z tarczyca. Teraz biore caly czas syntetyczny ft4.
no mi i w III świruje w ciąży trzeba cały czas kontrolować bo to się zmienia mega szybko
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
ja ma taki w pozycji lezacej .
cześć dzidzia
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
z pewnością niebrzuchate Ci zazdroszczą
ja patrzyłam na dziewczyny w ciąży, bo też chciałam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora