Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-08, 20:06   #1485
Nanusia76
Zadomowienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Kupiłam używany, na tablicy znalazłam. Mam jedenk taki misiowy na 56 cm kombinezonik ecru i ten na 62/68 - myślę, że na pierwszą zimę nam styknie
Zadzwonie tak będzie najlepiej. Jak na allegro oglądałam pościele to albo brzydkie, albo na jedno kopyto albo mega drogie. Ta jest śliczna, zakochałam się w niej A prześcieradla wzięłaś niebieskie czy białe?
Też przeglądam tablicę ale boję się bez oglądania kupować bo może jakiś wyliniały sie trafi ale chyba zaryzykuję. Poza tym mam kuzynke która w zeszłym roku rodziła zimą i mam nadzieję że coś mi zaproponuje ale jak na razie to się nie wychyla. Trochę mi przykro bo jak ona była w ciązy to ciągle do niej dzwoniłam i jak coś jej miałam oddać dla dziecia bo wcześniej kupiłam to jej od razu mowiłam żeby kasy nie wywalała. Jednak w drugą stronę to nie działa. Tyle razy wspominałam że mnie boli kręgosłup i muszę sobie kupić tego rogala do spania (którego ona ma) i nic..... cisza... Obiecałam sobie że też nie będę szaleć jeżeli chodzi o jej synka bo zawsze kiedy do niej jechaliśmy to kupowałam fajne i droższe prezenty. No to się wyżaliłam .....
Prześcieradła kupiłam niebieskie jedno jasne i drugie ciemniejsze, tak są pakowane. Białe też były 2 szt po 29zł ale przy maluszku białe wydały mi się mało praktyczne.
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora