|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Hejo
Ja wizażuję, mężul biega ![]() Jadę na ratki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeden z moich faworytów imienia dla dziewczynki ![]() Anoula ,Miki Ślubik zbliża się .... Cytat:
Cytat:
![]() Lubię polskie piosenki. Pobujacie się ![]() Dzastin Fajnie że zadowolona jesteś z wyprawy ![]() Trele Ja bym skorzystała z tej sesji ![]() Zwariowane serduszko Navington cadet to na razie mój typ number 1.Prosty,klasyczny,lekki. Może mi się jutro uda go oglądnąć to napiszę relację ![]() I widzę że polecasz.Fajnie usłyszeć opinię ![]() Fajne zakupy ![]() Lineczka wyprawka się powiększa ![]() Niunia Twój tż nieugięty co do zakupów ![]() Aaby Jak z każdym wózkiem są i plusy i minusy ![]() Rybka Dzieć się lajtuje. Na pewno wszystko ok ![]() tunieczka hejo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Właśnie sobie sprawdziłam na pierwszej stronie. Wybacz gafę
![]()
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To u Was tak w tygodniu się ślub bierze ![]() ![]() W naszych okolicach to co najwyżej piątek wchodzi w grę Domi Czyli już rzeźnia z goleniem ![]() Fajna piłeczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja stosuję krem do depilacji ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Nie no, zazdroszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się osobiście Marcelina nie podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co się stało?? Dziękuję za kciuki tym które trzymały ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
aaa, nawet mi sie gadać nie chce..
wybieramy z mężem to mieszkanie do wynajęcia większe póki czekamy na swoje włąsne... no własnie i jak w ogłoszeniu wszystko jest super pięknie to potem sie okazuje że np. czynsz 600 wynajem 800 i kaucja 3 tys :/ no dla mnie to jakaś żenada brać taką kaucje za mieszkanie do odświeżenia bez mebli :/ no ale nic .. szukamy i szukamy i jak są fajne to przekłamane, w tych ogłoszeniach to masakra jakaś.. :/ byliśmy dzisiaj podpisać umowę i się okazło ze umowa tylko na 6 miesięcy, kaucja 1000 ale czynsz 550 plus wynajem 1000 ( choć w ogłoszeniu było inaczej) to nie bede płaciła 1500 za dwa pokoje wcale nie jakieś ekstra. I w każdy dzień jak mam chwil,e wolnego jeździmy i oglądamy i dupa. normalnie szału można dostać.. albo fajne było, na rok można wynając kasa super i okolica tak samo a tu co? bez dzieci.... no szlag. zostało nam 10dni, jak nic nie znajdziemy to niestety śpimy pod mostem ;( ale to Wam napisze że nie bedzie mnie kilka dni zebyście sie nie martwiły ![]() eh.. to sie pożaliłam
#1479 |
Konto usunięte
|
Ja tylko na sekundkę, nie mam ostatnio czasu przysiąść i Was nadrobić
![]() Namówiłam dziś męża na zakupy w Pepco- jest 50% taniej na dużą cześć ubrań dla maluszków. Kupiłam pierwsze body i koszulkę dla synia- po 4,99zł. I jedną małą butelkę ze smoczkiem. Mam zamiar karmić piersią jak poprzednio, ale pewnie się przyda czasami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |||
Zakorzenienie
|
Eh jak ja nie lubię tak odpisywać bo połowę pominę,części nie odpowiem.
![]() Cytat:
Ale jak ja to mówię mobilna ![]() ![]() anka O takiej masce jeszcze nie słyszałam.Trzeba wypróbować ![]() Serduszko Nio rośnie rośnie ![]() Paulina Gimnastyka w ciąży wskazana ![]() ![]() Cytat:
![]() Madzik ![]() ![]() Ryba ja bym kotki wyczyściła i będziesz mieć spokój z takimi zachowaniami.Moja kotka tak się nie zachowywała ![]() ![]() Trele Tą pielęgniarkę to ![]() Cytat:
![]() Znam ten ból gorącego samochodu.Masakrejszyn ![]() Mężul mnie rozpieszcza robi mi kolację znowu.....a ja sobie siedzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Chyba nie dlugo zaczne sie myc w salonie w misce siedzac na kanapie.. ciezko mi sie myc pod prysznicem szczegolnie jak musze sie schylic ![]() A i jeszcze jedno, czy to mozliwe zeby mnie juz teraz mala uciskala gdzies tam bo mam dzisiaj takie problemy z oddychaniem jakis nigdy nie mialam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41695046]Ja tylko na sekundkę, nie mam ostatnio czasu przysiąść i Was nadrobić
![]() Namówiłam dziś męża na zakupy w Pepco- jest 50% taniej na dużą cześć ubrań dla maluszków. Kupiłam pierwsze body i koszulkę dla synia- po 4,99zł. I jedną małą butelkę ze smoczkiem. Mam zamiar karmić piersią jak poprzednio, ale pewnie się przyda czasami.[/QUOTE] ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() Też tak mam że nie raz wyskoczę z łóżka jak z procy dopiero po chwili dociera do mnie że w ciąży jestem. A gdybyście mnie widziały jak biegne otwierać rodzicom drzwi w domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to chyba też sobie zakupię, bo maszynka w grę nie wchodzi a depilacja woskiem, ciężko samej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Prześcieradła kupiłam niebieskie jedno jasne i drugie ciemniejsze, tak są pakowane. Białe też były 2 szt po 29zł ale przy maluszku białe wydały mi się mało praktyczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() JA JUŻ PO WIZYCIE!!! Jestem bardzo szczęśliwa, moja córeczka waży 420g, jest zdrowa i bardzo ruchliwa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane za troskę
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Rybka wiem co czujesz, jak my z TŻ szukaliśmy mieszkania to też masakra była. I tak cieszcie się bo za wynajem u Was wychodzi dość tanio. W Krakowie za kawalerkę trzeba zapłacić okolo 1000 miesięcznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |||
Zakorzenienie
|
Nanusia Śliczna ta pościel
![]() Krakowie to bym zobaczyła w galerii ale nie znam płci a będę przed wizytą. Też mam problem niewidocznych żył ![]() ![]() Cytat:
Co to jest kuracja Bacha? I tez słyszałam właśnie o herbatce a nie o owocach ![]() Cytat:
Helena nie( zdrobnienie HELA ![]() Jak dla mnie oczywiście Do jakiej miejscowości uderzacie we Francji? Ale piękna u długa podróż poślubna. ![]() Nam się nie udało do dzisiaj zrealizować takiej porządnej podróży,no w sumie byliśmy 3 dni nad Rożnowem ze znajomymi i też fajnie wspominam.A marzyło mi si Lazurowe Wybrzeże ![]() ![]() Cytat:
Twoje kicie nie wychodzą na zewnątrz w ogóle?Załatwiają się tylko do kuwety? Fajnie to zabrzmiało ![]() I ogóle z rozpędu Wam głupoty powypisywałam pewnie ale co tam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaka karme dajesz?Zeby polepszyc stan futra, wazne jest odzywianie i kwasy omega. Mozesz podwac dodatkowo strzykawka ok 2 ml dziennie oleju z pestek winogron albo lnianego.Po ok 2-3 tygodniach powinno byc juz lepiej. Moje wychodza na dwor, do ogrodka, ale nie zalatwiaja sie w nim. Zawsze przychodza sie wysikac i ida dalej pospac na trawce. Ryba- zmien moze weta. Jakie ma kotka wyniki nerkowe?Wspolczuje przebojow z mieszkaniem. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nemosek-co masz na mysli piszac''wyczyscic kotki''? No ja przytylam juz prawie 10 kg, pomimo duzej porcji ruchu. Ale w tej ciazy ruszam sie wiecej niz w pierwszej, bo nie chce przytyc znow 20 kg, ciezko to bylo zrzucic.Tzn. wiekszosc poszla latwo ale ostatnie 5 kg mozolnie. Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-07-08 o 20:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałoby się powiedzieć a nie mówiłam ![]() ![]() ryba Przybij piątkę ![]() ![]() ![]() W końcu coś znajdziecie ![]() Już mam taki mętlik że chcę to mieć za sobą. Dużo by opowiadać ale goni nas czas,tz ma wazne papiery na kredyt do 13 lipca, do tego dochodzi tłumaczenie papirków i do końca tygodnia musimy zadecydować co z jednym mieszkaniem.Istna maniana ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Ja najlepiej wspominam Veet, ale kupuję go od czasu do czasu na promocji bo drogi. Cytat:
![]() Dzięki za kciuki co do kredytu ![]() ![]() Wcześniej się orientowaliśmy i na pewno problemu z wzięciem nie będzie także chociaż jedna rzecz do przodu. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- To tak potocznie sobie nazwałam ![]() bo kastracja to tak typowo z kocurami mi się kojarzy ale chyba do kotek też się używa tego terminu nie? ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- De Ale Ty dbasz o te swoje "pociechy" ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
420g to już kawał baby ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Rybko, znam Twój ból. My jak szukaliśmy w Krakowie i oglądaliśmy oferty za 1700zł, dwa pokoiczki na 34m2 to myślałam, ze mnie szlag trafi
![]() Szukajcie intensywnie. My znaleźliśmy dzięki gum.tree. Naprawdę były lepsze oferty niż na innych serwisach. I taka rada: zanim gdzieś jechaliśmy robiliśmy wywiad przez telefon: kiedy ostatnio odnawiane, jakie ogrzewanie, jakie okna itp. I jak wywiad wychodził kiepsko - nawet nie jechaliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
A ja po wizycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak się zastanawiam czy w stacjonarnym w Szczecinie będą takie rzeczy..chociaż nigdy tam czegoś takiego nie widziałam.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||
Zakorzenienie
|
Rybko ale przeboje z mieszkaniami
![]() ![]() Cytat:
![]() Pochwal się ciuszkami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Podobaja się Wam te zasłonki?? Zastanawiam się czy nie zamówić dla Majeczki ![]() http://www.littlewoodsireland.ie/but...=%2fb%2f101176 Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-08 o 21:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.