2013-07-08, 21:24
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Hej  
Cytat:
Napisane przez IzzieSt
Nie wiem, mam nadzieję, że tak, bo to dosłownie sekunda i po owadzie  . Ja często wypuszczam muchy  , chyba, że w nocy namiętnie bziuczy mi nad uchem
Popieram  Chociaż ja walczę aby wyleciały za okno żywe, chcę po prostu oszczędzić rodzinie żeby nie musiała go zgniatać
 Przyjdzie w nocy i Cię zje!  A tak poważnie to ja bym się bała, że obudzę się rano i go nie będzie i już czarne scenariusze bym pisała, że mi wszedł do buzi
Eee, ja mrówki rozgniatałam jednym palcem 
|
Aha to dobrze, chociaż brzmi to strasznie 
Haha  nie będzie, to trudno, pomyślę, że sobie poszedł, albo zmienił miejsce
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
[...]
Nienawidzę tego.  I nie rozumiem. przecież wystarczy zmyć jednego paznokcia i wymalować od nowa i będzie wszystko grało, a tak to dużo kobiet ma brzydko pomalowane paznokcie. Ja o moje zawsze dbam
To ja chyba mam przeciwne zdanie  Mi się duży biust strasznie nie podoba i razi mnie  Wiem ze to jest dziwne ale uważam duży biust z tym rowkiem jeszcze (  ) za wyjątkowo nieatrakcyjny, a wręcz (nie chce nikogo obrażać!) obrzydza mnie. 
|
Też nie rozumiem, pewnie nigdy nie zrozumiemy
Mnie wieeeeelki biust też obrzydza - wygląda strasznie, kiedy jest zbyt duży. Ale ogólnie duży [duży w granicach rozsądku] mi się podoba bardzo
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
Duży nigdy nie jest jędrny  Znaczy, mi się po prostu podobają sztuczne piersi - głównie przez kształt i przez to że nie opadają. I tylko małe/średnie sztuczne (zresztą Wam kiedyś pisałam że chciałabym sobie zrobić sztuczne cyce  ). Duże są dla mnie brzydkie po prostu - i naturalne i sztuczne, z tym że naturalne są duuużo gorsze. Nie zazdroszczę laskom dużego biustu, współczuję im  Małe biusty są ładne, trzeba je tylko ładnie wyeksponować + żeby były proporcjonalne do sylwetki 
|
Też niestety racja duży zazwyczaj = obwisły. Ale duży biust po operacji - marzenie
Ale czemu aż współczujesz? Zdarza się, że wygląda dobrze taki biust, nie zawsze jest obwisły, chociaż zazwyczaj tak... To tak, jakby ktoś powiedział, że współczuje ludziom z małym biustem - a chyba nie ma czego?
Mi się podoba biust wyróżniający się z całej figury Mały natomiast odbieram jako nieatrakcyjny... Może wygląda lepiej bez stanika, ale wrażenia w ogóle nie robi. Ani w staniku, ani bez
|