Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-08, 21:24   #4345
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Hej

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Nie wiem, mam nadzieję, że tak, bo to dosłownie sekunda i po owadzie. Ja często wypuszczam muchy, chyba, że w nocy namiętnie bziuczy mi nad uchem

Popieram Chociaż ja walczę aby wyleciały za okno żywe, chcę po prostu oszczędzić rodzinie żeby nie musiała go zgniatać

Przyjdzie w nocy i Cię zje! A tak poważnie to ja bym się bała, że obudzę się rano i go nie będzie i już czarne scenariusze bym pisała, że mi wszedł do buzi

Eee, ja mrówki rozgniatałam jednym palcem
Aha to dobrze, chociaż brzmi to strasznie

Haha nie będzie, to trudno, pomyślę, że sobie poszedł, albo zmienił miejsce
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
[...]
Nienawidzę tego. I nie rozumiem. przecież wystarczy zmyć jednego paznokcia i wymalować od nowa i będzie wszystko grało, a tak to dużo kobiet ma brzydko pomalowane paznokcie. Ja o moje zawsze dbam

To ja chyba mam przeciwne zdanie Mi się duży biust strasznie nie podoba i razi mnie Wiem ze to jest dziwne ale uważam duży biust z tym rowkiem jeszcze () za wyjątkowo nieatrakcyjny, a wręcz (nie chce nikogo obrażać!) obrzydza mnie.
Też nie rozumiem, pewnie nigdy nie zrozumiemy
Mnie wieeeeelki biust też obrzydza - wygląda strasznie, kiedy jest zbyt duży. Ale ogólnie duży [duży w granicach rozsądku] mi się podoba bardzo
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Duży nigdy nie jest jędrny Znaczy, mi się po prostu podobają sztuczne piersi - głównie przez kształt i przez to że nie opadają. I tylko małe/średnie sztuczne (zresztą Wam kiedyś pisałam że chciałabym sobie zrobić sztuczne cyce ). Duże są dla mnie brzydkie po prostu - i naturalne i sztuczne, z tym że naturalne są duuużo gorsze. Nie zazdroszczę laskom dużego biustu, współczuję im Małe biusty są ładne, trzeba je tylko ładnie wyeksponować + żeby były proporcjonalne do sylwetki
Też niestety racja duży zazwyczaj = obwisły. Ale duży biust po operacji - marzenie
Ale czemu aż współczujesz? Zdarza się, że wygląda dobrze taki biust, nie zawsze jest obwisły, chociaż zazwyczaj tak... To tak, jakby ktoś powiedział, że współczuje ludziom z małym biustem - a chyba nie ma czego?
Mi się podoba biust wyróżniający się z całej figury Mały natomiast odbieram jako nieatrakcyjny... Może wygląda lepiej bez stanika, ale wrażenia w ogóle nie robi. Ani w staniku, ani bez

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora