|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Ja tak samo ich nienawidzę
Najlepsze jest to, że z reguły w leczeniu arachnofobii stosuje się kontakt z pająkiem żeby zobaczyć, iż nie są wcale takie straszne itp. NIGDY bym się na takie coś nie zgodziła, już wolę się bać Podejrzewam, że bym zemdlała albo moje serce by nie wyrobiło |
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vinga, jak już wrócisz z biblioteki to powiedz co ciekawego zdobędziesz
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Już wróciłam
Wypożyczyłam Dywizjon 303 oraz Hrabiego Monte Christo - opasłe dwa tomy, które jak zobaczyłam, to stwierdziłam, że z trzecim zaczekam...
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy, mi się po prostu podobają sztuczne piersi - głównie przez kształt i przez to że nie opadają. I tylko małe/średnie sztuczne (zresztą Wam kiedyś pisałam że chciałabym sobie zrobić sztuczne cyce ). Duże są dla mnie brzydkie po prostu - i naturalne i sztuczne, z tym że naturalne są duuużo gorsze. Nie zazdroszczę laskom dużego biustu, współczuję im Małe biusty są ładne, trzeba je tylko ładnie wyeksponować + żeby były proporcjonalne do sylwetki |
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz poszukam Wam zdjęć i pokaże jakie mi się podobają Może też mamy odmienne zdanie co do tego jakie biusty uważamy za spore W każdym razie ja mam w biuście tylko 86cm, a chciałabym mieć 90-92, czyli taki średni, ale dla mnie już byłby duży i proporcjonalny do reszty sylwetki ![]() Idę szukać fotek
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę znaleźć takich "normalnych" zdjęć, udało mi się tylko trzy z sieci wygrzebać
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze są spoko. Z tym że to są foty w biustonoszach więc jeszcze jakoś wyglądają, a już bez są inne
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz, masz
![]() (Oczywiście to są piersi po operacji )
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Idealne foty!
Pierwsze - dla mnie są ładne, drugie już za duże i brzydkie ![]() Miałam mały wypadek |
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej Ale ja nie doznałam takich obrażeń jak Ty Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-08 o 18:08 |
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Jechałam z koleżanką więc pomogła mi się pozbierać, założyła mi łańcuch bo spadł. Mam tylko spirytus a spirytusem nie chcę. Narazie wodą przemyłam a tata mi pojechał do apteki. Ale tak strasznie mnie bolą te kolana
Boję się trochę o kolana, bo wcześniej zdarzało mi się że mnie bolały, a teraz naprawdę wyglądają strasznie i mega bolą i boję się że je tak mocno stłukłam, żeby potem nie było problemów.
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawał serca na 100% Cytat:
![]() Byłam na rowerze, zrobiłam około 30 km tyłek mnie boli od siedzonka i zjarało mi plecy
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo za 30 km
![]() Ja za to mam za sobą Fire 30 Class i stretch 10 !
|
|
|
|
#4336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do zakupów *koszula - czarna mgiełka, góra jeansowa, ale bez tych ozdóbek http://allegro.pl/szyfonowe-koszule-...364771413.html * spodenki, koralowe z zamkami na bokach i jakimiś ozdóbkami, nie mam fotki :p * trampki, jedne szare- zwykłe, drugie w kwiatki, niebieskie kolory
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wzajemnie ! ![]() załapałaś kroki od razu? ja chciałam turbo fire spróbować ale jak załączyłam filmik to jakoś stwierdziłam, że tylko się bedę denerwować krokami i nawet nie zaczęłam
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Coś Ty, co chwila się myliłam, a czasami to nawet nie wiedziałam, co ona do cholery robi, ale sobie zatrzymywałam, patrzyłam, cofałam i ćwiczyłam dalej
Stwierdziłam, że nie warto się poddawać Nie wierzyłam, że ćwiczenia to może być zabawa, a jednak ![]() Tylko ja sobie zmodyfikowałam ten plan ćwiczeń, Fire i Hit mam tylko po jednym razie w tygodniu, a reszta to siłowe I do planu dorzuciłam też Insane abs oraz ab.ripper
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-08 o 21:20 |
|
|
|
#4339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety ja całe życie chyba będę spalać a nie rzeźbić i modelować Apropo piersi ! ja mam duże !! i są jędrne od ćwiczeń i uwielbiam je
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cały dzień byłam poza domem, pobiegałam z TŻ, czyli kolejne 6km zaliczone ale niestety zjadłam u TŻ placki ziemniaczane i strasznie ciężko mi na żołądku po takim smażonym
|
#4342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zjadłabym racucha ![]() Znowu mi się łamią paznokcie Mam ochotę zrobić sobie żelowe i mieć święty spokój |
||
|
|
|
#4343 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Nie może kupić bluzek takich jakie jej się podobają, wszystko jest za wąskie w biuście i boi sie, że za 10 lat będą sflaczałe , a o małe jednak chyba łatwiej jest zadbać, dlatego ja się cieszę, że mam małe![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4169504 9] co do zakupów *koszula - czarna mgiełka, góra jeansowa, ale bez tych ozdóbek http://allegro.pl/szyfonowe-koszule-...364771413.html * spodenki, koralowe z zamkami na bokach i jakimiś ozdóbkami, nie mam fotki :p * trampki, jedne szare- zwykłe, drugie w kwiatki, niebieskie kolory [/QUOTE]Przydałaby mi się taka koszula ![]() Cytat:
Ale jak też tak robię jak nie trybię jakichś ćwiczeń![]() Zazdroszczę planu i tego, że się go trzymasz. Ja jak zrobię dzień wcześniej plan ćwiczeń na następny dzień to później połowę z tego wywalam, bo bym ćwiczyła 5h gdybym wszystko miała zrobić Cytat:
Moje na szczęście jakoś się trzymają, oby jak najdłużej, bo jak się zaczną sypać to niczym zatrzymać tego nie mogę. Musiałam wywalić parę emotikonek, bo było przeładowanie grafiką ![]() https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...95185775_n.jpg ![]()
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-07-08 o 22:21 |
||||||
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie planuję więcej niż godziny ćwiczeń
I zawsze ustawiam tak żeby było możliwe do wykonania ![]() Wiem, że żelowe to koszmarek, bo kiedyś miałam i po ściągnięciu okazało się, że z moich naturalnych to armagedon powstał Ale już do szału mnie moje doprowadzają, a chciałabym mieć ładne, twarde, idealne paznokcie wreszcie A jak już wreszcie wzmocniły się, to po miesiącu znowu to samo |
|
|
|
#4345 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
to dobrze, chociaż brzmi to strasznie ![]() Haha ![]() nie będzie, to trudno, pomyślę, że sobie poszedł, albo zmienił miejsce Cytat:
Mnie wieeeeelki biust też obrzydza - wygląda strasznie, kiedy jest zbyt duży. Ale ogólnie duży [duży w granicach rozsądku] mi się podoba bardzo Cytat:
duży zazwyczaj = obwisły. Ale duży biust po operacji - marzenie Ale czemu aż współczujesz? Zdarza się, że wygląda dobrze taki biust, nie zawsze jest obwisły, chociaż zazwyczaj tak... To tak, jakby ktoś powiedział, że współczuje ludziom z małym biustem - a chyba nie ma czego?![]() Mi się podoba biust wyróżniający się z całej figury Mały natomiast odbieram jako nieatrakcyjny... Może wygląda lepiej bez stanika, ale wrażenia w ogóle nie robi. Ani w staniku, ani bez
|
|
|
#4346 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż obwód w biuście się nie liczy, moja koleżanka ma 4 cm więcej niż ja, a biust ma nieporównywalnie mniejszy - przez szersze plecy. Liczą się raczej razem wymiary w biuście i pod biustem. Cytat:
Cytat:
tak niestety jest... w biustonoszu każdy biust wygląda ładniej. Pierwsze szałowe, drugie ładne, ale według mnie kształt nieładny... Tak, jestem za sztucznością ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#4347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, w biustonoszu każdy biust prezentuje się znacznie lepiej i dlatego w bieliźnie jest wielka moc !Cytat:
|
||
|
|
|
#4348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyżej też, dlatego dzielę na dwa posty czasem...---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
w każdym razie kształt szału nie robi ![]() Ja bym wolała chyba, żeby bez biustonosza wyglądał ładniej
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Aysell, jesteś
|
|
|
|
|
#4350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm, mi się wcale nie utrzymuje tylko jak myję, to czuję. A jaki tonik nakładasz po myciu tym mydłem?---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Dziewczyny, jak sobie teraz coś zamówię na DOZie, to czy będę mogla to już w piątek odebrać? Wiem, że to śmieszne, ale niczego tam jeszcze nie zamawiałam Ta apteka jest tylko w Krakowie, u mnie nie ma niestety, więc tylko w piątek mogłabym tam wpaść...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

Najlepsze jest to, że z reguły w leczeniu arachnofobii stosuje się kontakt z pająkiem żeby zobaczyć, iż nie są wcale takie straszne itp. NIGDY bym się na takie coś nie zgodziła, już wolę się bać
Podejrzewam, że bym zemdlała albo moje serce by nie wyrobiło 

Małe biusty są ładne, trzeba je tylko ładnie wyeksponować + żeby były proporcjonalne do sylwetki
Zaraz poszukam Wam zdjęć i pokaże jakie mi się podobają 

Boję się trochę o kolana, bo wcześniej zdarzało mi się że mnie bolały, a teraz naprawdę wyglądają strasznie i mega bolą i boję się że je tak mocno stłukłam, żeby potem nie było problemów.

, a o małe jednak chyba łatwiej jest zadbać, dlatego ja się cieszę, że mam małe

Ale już do szału mnie moje doprowadzają, a chciałabym mieć ładne, twarde, idealne paznokcie wreszcie 

A tak poważnie to ja bym się bała, że obudzę się rano i go nie będzie i już czarne scenariusze bym pisała, że mi wszedł do buzi
tylko jak myję, to czuję. A jaki tonik nakładasz po myciu tym mydłem?