Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-09, 11:29   #1503
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Witam sie w troszke lepszym humorze i zaraz spróbuje nadrobić.
Teściowie pojechali do miasta
Jestem sama i radzimy sobie rewelacyjnie. Mały śpi w wózku od godziny a ja sie opalam

Mówię Wam masakre mam tu z nimi za dużo by opowiadać..

Wczoraj sie wkr.. Zdenerwowalam i mówię do nich:
A jak wy wychowaliscie swoje dzieci? One nie płakaly ???
(Dodam ze mały nie ryczal jakoś strasznie, był tylko narudny, skręcił sie i pokrzykiwal jak mu gazy szły)
A oni ma na to: nie. Nasze dzieci wcale nie płakaly tylko jak głodne były, a tak ciagle w łóżeczka grzecznie leżały...
masakra mówię Wam..
Przez nich i ja zestresowana, bo nie dość ze musiałam małego uspokajac to jeszcze ich..
No i prawie cały dzien małego na cycu trzymalam bo wtedy sie uspokajał.. I lepiej zanosił te skurcze
Takie poświęcenie żeby przy nich wcale nie płakał..
Ja pie.. Rnicze..
Tak i ich dzieci mowily w wieku 6mc i mialy skrzydla bo to dzieci-anioly..
Eh.. ;/

Ja z tesciowka tez mialam hardkor raz.. Wspominam to zle do dzis.. Mloda przysypia na spacerze-czyli potrzebuje SPOKOJU a ta co 2min reka w wozek i telepie ja na boki bo "trzeba dzidzie ululac". Efekt-nie spala caaaly dzien tylko sie nieziwmsko darla bo spac nie pozwalali.. Potem nioslam 6kg dziecko na rekach 6kulometrow bo "zuzia tego chce a nie wozka". Bylysmy tak zmevzone ze prespalysmy potem ciagiem 12h.. Na szczescie nigdy więcej

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora