2013-07-09, 12:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez ankaaa206
Ash dobrze że Wam lot spokojnie minął, oby brzuszkowe problemy się jak najszybciej skończyły
lonley masakra z Twoimi teściami, ja też nienawidzę jak ktoś się wpiernicza i co chwile komentuje że to źle i tamto też
Veronic, śliczny ten Twój synek
wróciliśmy z bioderek i wszytsko ok  teraz za miesiąc na usg i kontrolę  Zamówiliśmy żarełko na chrzciny, kupiłam zaproszenia iii sukienkę sliczną
no to ja pokaże mojego małego rozrabiakę, na mój odrost nie zwracać uwagi idę jutro do fryzjera i przestanę być kocmołuchem  
|
Przystojniak 
Cytat:
Napisane przez axella
Pan i wladca nas wgl odwiedzil.. Znaczy Z nie mnie
Poszlam sie zajac czym innym. Utwierdzil mnie w slusznosci wyboru.. Ani slowem sie so niej nie odezwal a potem polozyl, szukal jakis rzeczy a ta ryczy bo.. Nawet jej nie przykryl. ChodIl i widzial ze sie rozkopala i mial to w d.
I ani slowa do niej..
I mi sie przypomina jak zajmowal sie Z "obcy" facet.. Dwa rozne światy.
Dobrze wybralam. Nie mam najmniejszych wątpliwości
Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2
|
Och jak bardzo mnie cieszy to co piszesz. Brawwwwooooo 
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Ja mam powyżej 30 i karmie póki co piersią, ale było blisko.
Ja chyba wiem dlaczego. Jak się ma powużej iluś lat to się dużo analizuje i myśli i jak np. jest jakaś obawa, że np. za mało pokarmu to się mocniej panikuje i chce chuchać na zimne
Super, mam nadzieję, że dalej będziesz taka twarda.
U nas się posrało. Od rana było tak ładnie, nawet trochę zdążyłam zrobić, teraz kolejne karmienie i atak jakiego dawno nie miałam. Krzyk, pisk, wszystko i nic nie działa 
Nie wiem jak mu pomóc.
|
Bieeedny
|
|
|