Dziewczyny, podzieliłam wreszcie tę hopeę - schowałam ją robiąc naprędce "porządki" na biurku, jak mieli gości przyjść, no i jak z oczy znikła, to i z sumienia, d*pa wołowa ze mnie, przepraszam! Bijcie, ile wlezie!
W każdym razie robótka już skończona, aktualne ceny są tabelce, a konto wyślę każdemu za moment, kto tam jeszcze nie ma
Jesli idzie o niespodzianki:
-
Bigli klasycznych angielskich jest 16,5 pary zamiast 17 par, więc zgarnęłam Izie, bo brała ich najwięcej. Został natomiast ten jeden samotny bigielek i nie wiem co z nim - ktoś ma na niego ochotę (bo ma jakiegoś starego nie do pary np.)
Iza - czy Tobie te 9 par co zostało wystarczy w razie czego?
-
Zakończen do lutowania jest 25 szt., w związku z czym jedną sztukę zmuszona byłam odjąć temu, kto brał najwięcej, tj. Gagatce :/
-
Drutu 0,3 który brała Agatka jest za to 10 gram zamist 7... Pakuję Ci, Agatko, całość, ale jak nie będziesz chciała to powiedz, to jakoś to odliczymy i ja wezmę naddatek
Agatko, ja spróbuję się dziś do Ciebie jeszcze dodzwonić, jak od kogoś numer wyżebrzę, bo zaprzepaściłam

, ale tu Ci jeszcze napiszę, że do Rudej chyba mi się nie uda dojechać, ale będę dziś wieczorem w Krakowie, m.in. koło Parku, to Ci mogę dać Twoje skarby, ew. jutro będę rano w Rydygierze, gdzie mnie będą wykrawać koło 9tej
Sun - napiszę do Ciebie jeszcze, ale jak coś to mogę Twoje cuda Agatce dać też
BTW, nie potrzebuje ktoś czegoś z Rudorfera?
Aha, paczuchy hopeowe wyjdą jutro z rana,
Ollcia i Eilo proszone są o adres, bo wcale nie wiem, czy znajdę w czeluściach swojej poczty
Iza - daj znać, czy z biglami tak może być, ok?

Złapię Cię jeszcze z wieczora na FB jak się uda, ale jak nie to jutro Ci puszczę paczkę tak jak jest, żeby doszła przed weekendem
I jeszcze raz przepraszam Was wszystkie, że
tak zbałamuciłam...