Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hopea - zamówienie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-10, 23:46   #1710
Sunflower55
Zadomowienie

Dot.: Hopea - zamówienie

Cytat:
Napisane przez marisella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podzieliłam wreszcie tę hopeę - schowałam ją robiąc naprędce "porządki" na biurku, jak mieli gości przyjść, no i jak z oczy znikła, to i z sumienia, d*pa wołowa ze mnie, przepraszam! Bijcie, ile wlezie!

W każdym razie robótka już skończona, aktualne ceny są tabelce, a konto wyślę każdemu za moment, kto tam jeszcze nie ma

Jesli idzie o niespodzianki:
- Bigli klasycznych angielskich jest 16,5 pary zamiast 17 par, więc zgarnęłam Izie, bo brała ich najwięcej. Został natomiast ten jeden samotny bigielek i nie wiem co z nim - ktoś ma na niego ochotę (bo ma jakiegoś starego nie do pary np.)

Iza - czy Tobie te 9 par co zostało wystarczy w razie czego?

- Zakończen do lutowania jest 25 szt., w związku z czym jedną sztukę zmuszona byłam odjąć temu, kto brał najwięcej, tj. Gagatce :/

- Drutu 0,3 który brała Agatka jest za to 10 gram zamist 7... Pakuję Ci, Agatko, całość, ale jak nie będziesz chciała to powiedz, to jakoś to odliczymy i ja wezmę naddatek

Agatko, ja spróbuję się dziś do Ciebie jeszcze dodzwonić, jak od kogoś numer wyżebrzę, bo zaprzepaściłam , ale tu Ci jeszcze napiszę, że do Rudej chyba mi się nie uda dojechać, ale będę dziś wieczorem w Krakowie, m.in. koło Parku, to Ci mogę dać Twoje skarby, ew. jutro będę rano w Rydygierze, gdzie mnie będą wykrawać koło 9tej

Sun - napiszę do Ciebie jeszcze, ale jak coś to mogę Twoje cuda Agatce dać też

BTW, nie potrzebuje ktoś czegoś z
Rudorfera?

Aha, paczuchy hopeowe wyjdą jutro z rana, Ollcia i Eilo proszone są o adres, bo wcale nie wiem, czy znajdę w czeluściach swojej poczty
Iza - daj znać, czy z biglami tak może być, ok? Złapię Cię jeszcze z wieczora na FB jak się uda, ale jak nie to jutro Ci puszczę paczkę tak jak jest, żeby doszła przed weekendem

I jeszcze raz przepraszam Was wszystkie, że
tak zbałamuciłam...
Jak to nie będzie Cię u Rudej?

Jak możesz to prześlij mi też nr konta bo nie wiem nawet gdzie mam szukać, a tego bigla jednego to mi możesz dołożyć bo chyba mam jednego nie do pary.
A z Rudorfera to chętnie coś zamówię (do kiedy dać znać co chcę?) ze srebrem mi się nie spieszy ale możesz dać Agacie przy okazji.
Sunflower55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując