Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-11, 10:41   #2016
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Miki ładnemu we wszystkim ładnie, ale fryzurka bardzo zwiewna, delikatna. Ladna

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

piękny brzunio

aleś Ty śliczna!
dryzurka super
moja przyjaciółka próbuje właśnie różne fryzury na ślub, każda po 2-3 godzinach wygląda okropnie a przeciez nie tańczy w niej jak na weselu. Teraz sie zastanawia czy to wina jej włosów czy fryzjerki

Na próbnych na ogół używają mniej lakieru i nie przykładają się tak do fryzury. Mi też ta wczorajsza nie wytrzymała jakoś bardzo długo, później już loki zaczynały się rozprostowywać.

Liczę, że włosy wytrzymają takie tortury. Wczoraj kręciła mi prostownicą i nie używała żadnej termoochrony tylko pryskała lakierem

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Miki, bardzo ładna fryzura A pierwsze zdjęcie prześliczne!

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Tak jak i Ty od początku nie miałam ochoty na słodkie. Co do tych pryszczy, mnie wysypało okropnie na ramionach i plecach a na czole choć nie było widać to jak się przejechało ręką czuć było taką "kaszkę", na początku ciąży miałam na twarzy plamy i myślałam że to pewnie na dziewczynkę (choć po cichu liczyłam na chłopca), a tu niespodzianka chłopaczek jest

Piękna fryzurka
U mnie też potwierdza się, że to wszystko jedna wielka ściema Nie miałam ochoty na słodkie, cera mi się poprawiła i raczej jest dziewczynka Jeszcze pojedziemy po ślubie prywatnie na USG żeby potwierdzić.

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41732408]bardzo ładna- miałam podobną na własnym ślubie z tym, że miałam włosy zebrane na bok i pokręcone a górę na gładko- z tyłu miałam stroik we włosach z motywem z sukni ślubnej i półdługi welon podczepiony pod stroikiem. Nic mi się nie rozleciało przez noc, następnego dnia jeszcze miałam świetną fryzurę ;p[/QUOTE]

U mnie niestety nie miała dużego pola do popisu, bo zależało mi żeby uszy były zakryte Będę miała wpięty stroik z którejś strony Jutro pewnie go kupię jak będę na przymiarce.

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Witajcie

Śliczna fryzurka ale ty jaka piękna!!

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Miki Naturalna fryzurka,zwiewna .Tą uniesioną górę bym jeszcze dopracowała znaczy się nie Ty tylko fryjerka
Na pewno dopracuje, teraz tylko taką prowizorkę zrobiła

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

Fryzurka sliczna. Mialam podobna, tylko czesciowo upieta.

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Ale Ty ładna jesteś Pasuje Ci to uczesanie. Fryzurka faktycznie taka trochę niedopracowana, ja bym się bała, że mi się rozklekota na weselu. Bardziej mi się podobają włosy upięte w kok nawet luźny na boku na przykład, ale pamiętam, że chcesz uszy zasłonić A wpinasz coś we włosy? Kwiatek/welon/stroik? Wtedy to nabierze takiego odświętnego charakteru.
Ślubna na pewno będzie bardziej dopracowana Mi koki też się podobają, ale niestety taka opcja odpada Będę miała wpięty kwiatek

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość

Miki pięknie wyglądasz ale jak któraś już napisała, ładnemu we wszystkim ładnie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora