Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 22:08   #1981
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Widocznie musimy się mieć w znajomych żeby widzieć albumy Myślałam, że tak jest tylko w przypadku albumów prywatnych.
Nie wiem jak to dziła bo nigdy nie używałam albumów na wizażu.

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Anoula No to nie może być inaczej
W sumie to już przywykłam do myśli że będzie córka to dziwnie byłoby musieć się przestawić
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:15   #1982
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Napisane przez ania_cz79 Pokaż wiadomość
No wlaśnie na słodkie to ja nie mam ochoty. dlatego pewnie przeczuwam chłopca.
Ale w ostatnim czasie taką mam fatalną cerę że jestem w szoku. Nigdy nie miałam pryszczy a teraz mam czoło jak nastolatek
A ja jak nigdy mam super czysta buzie , zawsze mialam duzo baboli a teraz nic. To byl kolejny argument na to ze bedzie chłopaczek a jednak jest Majka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo jutro rano o 8.15 mam wizytę. Mam nadzieję poznać w końcu płeć a raczej utwierdzić się w przekonaniu że to syn Poza tym liczę na 2 tygodnie zwolnienia...
daj szybko znac , czy jajeczka sa

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:15   #1983
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Serio??? dziękuję z góry
Moja mamcia obiecała że coś pokombinuje bo ona do tego talent ma,szkoda że ja nie odzeidziczyłam.
Ale na przyszłość będę pamiętać o Twojej propozycji

Miki też nic nie widzę :/
serio, słów na wiatr nie rzucam

ja to jestem trochę taka matka wszystkorobna.
w kablach grzebię, maluję, skrobię, równam ściany; naprawiam elektroniczne zabawki, rury, podłączam sprzęty, grzebię w kompach....i gotuję, prasuję, szyję, itd itp.
choć miłość moja to kuchnia, ale czasu i sił brak, jak ciągle ktoś Cię woła

w sumie to gdybym nie miała faceta, dałabym radę ze wszystkim, poza zarobieniem odpowiedniej kasy, bo choć wykształcenie mam, to na pewno rodziny bym nie utrzymała. chyba, że pod latarnią

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:22   #1984
nemosek
Zakorzenienie

Wiecie co wypiłam dzisiaj 2 szklanki koktajlu z borówek i truskawek,doprawiła czereśniami i truskawkami z kefirem plus do tego ziemniaczki smażone i co....jestem znowu głodna :///

miki A nie możesz wkleić normalnie nie z albumu?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:25   #1985
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Wracam w koncu do domu .. Jestem wykamana , cieplo jest , wakacje - ludzie lataja potrojnie a ja mam roboty sześć razy tyle. Oby do 19tego !!!

Wogole dzis widzialam w pracy druzyne australijskich Rugbistòw - I myslalam ze sie obsikam matko , jak ONI sa zbudowani .. Kopara mi opadła az nie wypada babie w ciazy

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-10, 22:31   #1986
xxxMikixxx
Zakorzenienie

No dobra to wklejam tutaj Tak jak pisałam fryzura jest niedopracowana, ale mniej więcej widać jak będzie wyglądać. Góra będzie podniesiona, tył jakoś fikuśnie zrobiony, na razie nie robiła tam nic specjalnego, będzie szła na żywioł bo i tak nie uda jej się identycznie powtórzyć. Z boku będzie wpięty kwiat. Trudno było mi samej uchwycić dobrze na zdjęciach, musiałam robić do lustra Wybaczcie, że wypalcowane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (34,6 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32.jpg (29,0 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (26,5 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31.jpg (32,6 KB, 73 załadowań)

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:32   #1987
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

w kablach grzebię, maluję, skrobię, równam ściany; naprawiam elektroniczne zabawki, rury, podłączam sprzęty, grzebię w kompach....i gotuję, prasuję, szyję, itd itp.

w sumie to gdybym nie miała faceta, dałabym radę ze wszystkim, poza zarobieniem odpowiedniej kasy, bo choć wykształcenie mam, to na pewno rodziny bym nie utrzymała. chyba, że pod latarnią
Wow
Jesteś wszechstronną kobitką.Super
Podziwiam

Ale tak fajnie Twój post zabrzmiał że się uśmiałam

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Dobranocka

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-10, 22:43   #1988
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Miki ładnemu we wszystkim ładnie, ale fryzurka bardzo zwiewna, delikatna. Ladna .

Nemosku, kiedyś zylam blisko z pewnym Panem, ktory jak się okazało, był właścicielem agencji towarzyskiej.
Zazartowalam ze jak będą klopoty z praca to przyjde pracować do niego.
On mi całkiem na serio odparl ze się nie nadaje. Nie ze względu na urodę. Ze jestem za madra. :P

. Witaj Kochanie

Stary 2013-07-10, 23:30   #1989
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dobranoc

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-11, 05:39   #1990
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
Witamy się z Malutkim w 24 tygodniu
http://allegro.pl/klups-lozeczko-z-s...382476632.html

Zamówiłam ten zestaw, z żyrafką
śliczny jest
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Córka mojej kuzynki miała podobnie. Kuzynka wprowadziła krótkie zasady: na lodówce rysunek, z ubraną dziewczynką -płatki z mlekiem, z rozebraną -brukselka. I tak wszędzie. W pokoju na półce z zabawkami kolejny rysunek: ubrana dziewczynka, sporo lalek i mama, naga dziewczynka samochodzik [mała nie cierpiała samochodów]. I tych zasad się trzymała. Ostro, acz konsekwentnie. Jak mała 3raz z rzędu dostała na śniadanie gotowaną brukselkę, to poczuła, ze żartów nie ma. Pierwszy tydzień mordęga, bo mała krzyczała, nie dała się wprowadzić w ryzy. Potem spasowała. I kiedyś jak została sama z Tatą to podobno zawołała do niego: "Tatusiu, daj mi skarpetki albo powiem Mamie, że oszukałeś na brukselki!"
A- miała wtedy ok. 2latek. Teraz ma 6 i jest aniołkiem
świetne
2-latki to ciężka sprawa kiedys myślałam, że "bunt dwulatka" to ksiązkowa fikcja, teraz wem że w tym wieku po prostu w większośc dziecci wstepuje diabel wcielony ale da się to ogarnąć
Cytat:
Napisane przez kruszynka86 Pokaż wiadomość
Hej
ja już po powtórnym połówkowym, z Krzysiem wszystko dobrze
lekarz nas uspokoił, wszystko sprawdził Mały w 24 tyg. waży już 667 g a 2 tyg. temu było 432 g czyli rośnie jak na drożdżach
Jeszcze nic nie nadrabiałam ale zauważyłam nowe mamusie witam się z wami

Załączam zdjęcie naszego przystojniaka stwierdzam, że nosek jest mój a poliki Tżeta
jaka dzidziaaaaaaaa cudownie że wszystko ok
Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
O Booooziu, ale się najadłam

A my byliśmy dzisiaj znowu nad jeziorkiem, także troszkę poleżałam, odpoczęłam, nóżki w wodzie zamoczyłam

Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków
Powiem Wam, że mi jakoś nie może wyjść z głowy ten przypadek u lipcowych mamuś. Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić i od razu mam dziwne myśli A do 16 lipca jeszcze 7dni

Widziałam dziś nad jeziorkiem wózek Tako Jumper i powiem Wam, że fajnie wygląda, akuratnie była to zielona spacerówka i jak mu się przyjrzałam to wyglądał na porządnie zrobiony wózek Muszę poczytać o nim w necie

A co do ślubów, to u Nas było 96 osób, z czego ode mnie było z 30 osób - rodzina z zagranicy nie przyjechała, znajomi odmówili m.in. najbliższa moja przyjaciółka, która nawet mi nie napisała sesemesa z życzeniami :/ Ale te 96 os to było w sam raz, więcej os chyba bym nie ogarnęła My płaciliśmy 225zł od osoby i w tym był tylko obiad, bufet i grill. Osobno kupowaliśmy tort + ciasta, owoce i alko. W kopertach mieliśmy 13tys, z czego 3tys poszły od razu na orkiestrę. Na wesele łącznie razem z ubiorem, dekoracjami, Kościołem, salą i innymi pierdołami wyszło nas ok 40tys. Więc Nam to się już w ogóle nic nie zwróciło :/

Rybko a co zamówiłaś z Avonu?? Dawno nic nie zamawiałam
I gratuluje znalezienia mieszkanka
o matko jakie weselisko
u nas było jakoś 56 osób tylko wyszło nas ok. 21 tysiaków. I nam się zwróciło. Ale płaciliście ja nie pamiętam dokładnie ceny ale za 2-dniowe wesele było mniej. No ale to zależy od miasta no i lokalu.

U mnie w mieście pełno Tako Jumeprów, fajne są
Cytat:

My też ładnie rośniemy Jeszcze jakiś czas temu mieściłam się we wszystkie ubrania, a teraz mam już problem. Muszę zrobić porządek w ciuchach i odłożyć za małe ubrania na czas po ciąży
piękny brzunio
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej, witam się w nowym wątku!
W zeszlym tygodniu miałam usg połówkowe a dziś normalną wizytę. Dostałam ankietę na temat planu porodu i po przeczytaniu paru pierwszych pytań, odłożyłam ze strachem.
Tymczasem przedstawiam wam moją Manię:
Maniaaaa
a ten cały plan porodu to ściema jest
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Wracam w koncu do domu .. Jestem wykamana , cieplo jest , wakacje - ludzie lataja potrojnie a ja mam roboty sześć razy tyle. Oby do 19tego !!!

Wogole dzis widzialam w pracy druzyne australijskich Rugbistòw - I myslalam ze sie obsikam matko , jak ONI sa zbudowani .. Kopara mi opadła az nie wypada babie w ciazy
oj tam, co nie wolno - wolno i to podwójnie
Cytat:
No dobra to wklejam tutaj Tak jak pisałam fryzura jest niedopracowana, ale mniej więcej widać jak będzie wyglądać. Góra będzie podniesiona, tył jakoś fikuśnie zrobiony, na razie nie robiła tam nic specjalnego, będzie szła na żywioł bo i tak nie uda jej się identycznie powtórzyć. Z boku będzie wpięty kwiat. Trudno było mi samej uchwycić dobrze na zdjęciach, musiałam robić do lustra Wybaczcie, że wypalcowane
aleś Ty śliczna!
dryzurka super
moja przyjaciółka próbuje właśnie różne fryzury na ślub, każda po 2-3 godzinach wygląda okropnie a przeciez nie tańczy w niej jak na weselu. Teraz sie zastanawia czy to wina jej włosów czy fryzjerki

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Cytat:

Nemosku, kiedyś zylam blisko z pewnym Panem, ktory jak się okazało, był właścicielem agencji towarzyskiej.
Zazartowalam ze jak będą klopoty z praca to przyjde pracować do niego.
On mi całkiem na serio odparl ze się nie nadaje. Nie ze względu na urodę. Ze jestem za madra. :P

widzisz jak pięknie Cię pan docenił

Ja dziś z natalcia znów do teściowej jade i tak w kółko
w ogóle ma angine więc najpierw kontrola u lekrza, oby powoli było ok
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 06:44   #1991
aaby
Zakorzenienie

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41725608]Wstawię już jutro bo niuńka śpi w mojej sypialni a mam tam rzucone te ciuszki
[/QUOTE]
Wstaw koniecznie, nacieszę oczy

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
Poznaliśmy dzis płeć
SYNUŚ Będzie nosił imię Adam

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
Któraś pytała czy bronie się w tym roku Ja się bronię JUTRO
O jaaaa, ale czad!
To trzymam przemocno kciuki!

Cytat:
Nie pisałam Wam jeszcze jak mnie dziś wena naszła jak zaczełam kolezance opowiadać o Pukaczu no więc ..

" Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku "
I mamy tytuł kolejnej części!

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak narzekacie na brzuchy, że nie możecie się golić, malować paznokci itp., ja jak na razie nie zaobserwowałam takich problemów, w sumie brzuch mam nie taki duży na razie, ale co mnie mega irytuje to mój biust, który jest o wiele bardziej wystający od brzucha - jak się schylę to piersi mi się wbijają w brzuch, mam wrażenie że cały czas się powiększają tak jakby ciąża się tam rozwijała

Mój biust też jest ogromny (aktualnie wyrastam z H ). Ale mimo, iż nigdy nie miałam płaskiego brzucha, a wielki biust był zawsze to muszę przyznać, że po raz pierwszy biust nie jest najbardziej wystającą częścią ciała

Cytat:
Napisane przez iguana333 Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczynam 21 tc
Wczoraj byliśmy u lekarza i wszystko jest ok, ciąża mówi że jest ułożona o 1cm niżej niż przeważnie, ale powiedział że nic to nie znaczy...a wcześniej jak byliśmy na tym 4d to coś wspomniał o przednim ułożoniu łożyska ale mówił że wszystko super i książkowo to ja już nie wiem ??
Wczoraj gin powiedział ze szyjka długa, dziecko ładnie się rozwija, malutka już taka grubsza mi się wydawała na tym usg no i powiedział że jest prosta pępowina co o niczym nie świadczy najważniejsze że jest 3 naczyniowa. Chodzi o to że pępowina ma jeden skręt poza tym jest taka prosta i rzeczywiście było to widać. On powiedział że o niczym to nie świadczy ale ktoś gdzieś opisał że powinna mieć ileś tam skrętów ale nigdzie tego w książkach medycznych nie ma i on też z niczym złym się nie spotkał w takim przypadku... i bądź tu człowieku mądry powiedział że może jest grzeczna i jej nie skręca... nie mam pojęcia... poza tym od ostatniej wizyty przytyłam kilo 58,2 ważę, ale wydaje mi się że wszystko w brzuszek idzie zrobię zdjęcie to wstawię brzuchola ale jakiś bardzo wielki to nie jest jak chodze w fartuchu w pracy to nawet nie widać no chyba że ktoś wie

Na pewno wszystko jest ok

nemosek - Julian i Gabriel
Miki, bardzo ładna fryzura A pierwsze zdjęcie prześliczne!

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

ryba, Olenka, maoami, domii - za dzisiejsze wizyty!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 06:58   #1992
De28
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mam to samo.Ale musze Mojego wiecznie nie ma w domu. Nowy dom malowalam z dzieckiem 8 miesiecznym w nosidelku na plecach.

paulina
-to jej drugi synek Ale przy pierwszym tez poszlo tak szybko. Nie obylo sie jednak bez naciecia.

Ja jeszcze o 23 wieszalam ostatnie wyprane zaslony
Dzis jedziemy z przedszkolem do teatru, ciekawe jak to bedzie z maluchami.

Moje dziecie od rana ma zly humor. Wstal o 6 a mogl spac do 7 i teraz bedzie caly dzien maruda

A ja lece do ogrodka kosic trawe i rozrzucic na nia nawoz, apotem trzeba podlac. Bo susza juz od 12 dni.
Ale sie dzis wyspalam. SPalam cale 6 godzin.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 07:16   #1993
maomami
Wtajemniczenie

Dzień dobry i miłego dnia, ja się zapewne odezwę dopiero wieczorkiem

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 07:24   #1994
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania_cz79 Pokaż wiadomość
No wlaśnie na słodkie to ja nie mam ochoty. dlatego pewnie przeczuwam chłopca.
Ale w ostatnim czasie taką mam fatalną cerę że jestem w szoku. Nigdy nie miałam pryszczy a teraz mam czoło jak nastolatek
Tak jak i Ty od początku nie miałam ochoty na słodkie. Co do tych pryszczy, mnie wysypało okropnie na ramionach i plecach a na czole choć nie było widać to jak się przejechało ręką czuć było taką "kaszkę", na początku ciąży miałam na twarzy plamy i myślałam że to pewnie na dziewczynkę (choć po cichu liczyłam na chłopca), a tu niespodzianka chłopaczek jest

Cytat:

Piękna fryzurka

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
aleś Ty śliczna!
dryzurka super
moja przyjaciółka próbuje właśnie różne fryzury na ślub, każda po 2-3 godzinach wygląda okropnie a przeciez nie tańczy w niej jak na weselu. Teraz sie zastanawia czy to wina jej włosów czy fryzjerki [COLOR="Silver"]
Co do tych oklapniętych włosów po 2-3 godzinach, fryzjerka robiąc fryzurę próbną nie daje tyle lakieru i nie przykłada się do tego tak bardzo, nie spina włosów mocno wsuwkami itd stąd też ta fryzura po kilku godzinach wygląda okropnie . Sama wiem jak było u nas w salonie, szefowa robiła fryzury nie przykładając się do nich i mówiła od początku że ta fryzura oklapnie itd a później i tak klientki przychodziły że fryzura się popsuła. W dniu ślubu wychodziły zadowolone i fryzury się im trzymały

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Znowu zapomniałam się przywitać
Dzień dobry Dwupaki
Mam dzisiaj wizyte i meeeega lenia, nie chce mi się nawet do lekarza iść
A teraz uciekam do pracy.
Miłego dnia

Trzymam za dzisiejsze wizyty !

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-11 o 07:27
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 07:35   #1995
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Cytat:
bardzo ładna- miałam podobną na własnym ślubie z tym, że miałam włosy zebrane na bok i pokręcone a górę na gładko- z tyłu miałam stroik we włosach z motywem z sukni ślubnej i półdługi welon podczepiony pod stroikiem. Nic mi się nie rozleciało przez noc, następnego dnia jeszcze miałam świetną fryzurę ;p

Cytat:

Ja też taka jestem, ale muszę się hamować bo mój mąż się wkurza jak sama robię niektóre rzeczy- uważa, że to męska robota i jak ja mam w ogóle czelność się za to brać! A czasami mam po prostu dosyć czekania aż coś zrobi, proszę tydzień, drugi, aż w końcu sama naprawiam kran, przykręcam klamki i takie tam. Ale wtedy jest afera, że przecież by to zrobił. Tylko kiedy...

Myślę, że też bym sobie poradziła sama z dziećmi, jakbym tylko miała kasę bo póki co to mąż zarabia dużo więcej ode mnie, a z 2 dzieci raczej nie znalazłabym dobrej pracy- no i w szczególności tu na Lubelszczyźnie...

Cytat:
Weronisiek to piękne zakupki
A stanik kup koniecznie,polecałabym raczej stacjonarnie,ale wiem że nie masz za bardzo jak wyskoczyć na miasto.
Ja ostatnio zakupiłam felinę i dalię ale stacjonarnie
Właśnie to jest największy problem, że jestem trochę uziemiona- do miasta za daleko na wyprawę samotnie czy z 3latką, mąż w pracy do 16, potem wszystko zamknięte bo to nieduże miasto (brakuje mi czasem mieszkania w Lublinie i spokojnych zakupów o 22 )

Ale znalazłam fajną stronkę z bielizną: www. jagna.pl i tam znalazłam swój rozmiar (80E!) i ładne wzory. Szczególnie te 2 mi się podobają (mam pełny biust i niestety już nie mogę tak jak dawniej nosić takich mniej zabudowanych staniczków
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 07:45   #1996
kyte
Wtajemniczenie

Witajcie
Cytat:
Śliczna fryzurka ale ty jaka piękna!!
Wczoraj niestety pokłóciłam się z moim mężem, rodzice jego do wszystkiego się wtrącają mam już tego dosyć!Teścia bardzo boli to że już nie pracuję, twierdzi że całymi dniami siedzę w domu i nic nie robię (a krasnoludki sprzątają i gotują)a moj mąż to taka ☠☠☠☠a wołowa i na wszystko im pozwala. Wczoraj teść z pretensjami do M. że poszedł po chleb!! że przecież ja powinnam to zrobić!!Zamiast zająć się swoimi dziećmi, jedno oblało studia jak narazie a drugie siedzi też w domu, to wtrącają się do nas.I przez to się kłócimy. Narazie się nie odzywamy, a mamy dziś pojechać do naszych znajomych w odwiedziny, czyli pewnie pokłocimy się po drodze...eeh..się wygadałam.Ale normalnie łzy cisną mi się do oczu.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 07:56   #1997
nemosek
Zakorzenienie

hejo

Cytat:

kobiecie w ciązy wszystko wolno

Miki Naturalna fryzurka,zwiewna .Tą uniesioną górę bym jeszcze dopracowała znaczy się nie Ty tylko fryjerka

Acelinka Zdrówka dla Natki

Aaby wyrastasz z H?Ja ostatnio zmieniłam na H,ale mam wrażenie że w końcu biust przestał rosnąć
chociaz teraz jak zbliża się intensywne przybieranie na wadze dziecka to nie wiem czy zostanie taki jaki jest.Mam nadzieję

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-11, 08:02   #1998
De28
Wtajemniczenie

kyte-moj tesc jest podobny. On mysli, ze siedze i pachne. Co chwile mi wymysla jakies propozycje pracy w internecie (choc mam juz 2 programy affiliate i dwie strony internetowe). Najlepiej, jakbym teraz jeszcze zaczela kolejne studia i poszla do pracy. Choc i tak sie uspokoilo, bo wczesniej to gorzej bylo. A sam siedzi na emeryturze i nic oprocz dorabiania nie robi. Nawet mojego meza juz w cos wciagnal. A ze po pracy ok 19 ma ochote zajac sie rodzina a nie sleczec nad kolejna, to ciezko mu zrozumiec

Fryzurka sliczna. Mialam podobna, tylko czesciowo upieta.

Ostatnio codziennie sie waze i zero dodatkowych kg. A wczoraj nagle ni stad i zowad plus 1 kg w ciagu dnia. Dzis nie spadlo.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:05   #1999
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Tak jak i Ty od początku nie miałam ochoty na słodkie. Co do tych pryszczy, mnie wysypało okropnie na ramionach i plecach a na czole choć nie było widać to jak się przejechało ręką czuć było taką "kaszkę", na początku ciąży miałam na twarzy plamy i myślałam że to pewnie na dziewczynkę (choć po cichu liczyłam na chłopca), a tu niespodzianka chłopaczek jest

Piękna fryzurka

Co do tych oklapniętych włosów po 2-3 godzinach, fryzjerka robiąc fryzurę próbną nie daje tyle lakieru i nie przykłada się do tego tak bardzo, nie spina włosów mocno wsuwkami itd stąd też ta fryzura po kilku godzinach wygląda okropnie . Sama wiem jak było u nas w salonie, szefowa robiła fryzury nie przykładając się do nich i mówiła od początku że ta fryzura oklapnie itd a później i tak klientki przychodziły że fryzura się popsuła. W dniu ślubu wychodziły zadowolone i fryzury się im trzymały

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Znowu zapomniałam się przywitać
Dzień dobry Dwupaki
Mam dzisiaj wizyte i meeeega lenia, nie chce mi się nawet do lekarza iść
A teraz uciekam do pracy.
Miłego dnia

Trzymam za dzisiejsze wizyty !
za wizytę oczywiście

Kyte Zaskoczyłaś mnie że teść się tak panoszy,bo zazwyczaj robi to teściowa Nie da się go jakoś utemperować, no jakie teksty!!!.Co on ma do Waszego zycia
Ale bym mu poleciała

Ryba,maomami,olenka,aaby i czekamy na relacje,dzisiaj dużo wizyt

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Edytowane przez nemosek
Czas edycji: 2013-07-11 o 08:09

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 08:12   #2000
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
za wizytę oczywiście

Kyte Zaskoczyłaś mnie że teść się tak panoszy,bo zazwyczaj robi to teściowa Nie da się go jakoś utemperować, no jakie teksty!!!.Co on ma do Waszego zycia
Ale bym mu poleciała

Ryba,maomami,olenka,aaby :kcuki: i czekamy na relacje,dzisiaj dużo wizyt
Teściowa też nie jest lepsza, ale się przynajmniej nie czepia że nie pracuję.Chociaż powiedziała żebym przychodziła do domu i gotowała im obiady (tak ja mam gotować w 6 miesiącu dla 10 osob i dla 2 zawsze coś innego bo mają diete), ale się nie dałam ja mam swój dom w którym gotuję. Teść to pracoholik, ale też ja pracowałam u nich na firmie po 11 12 g. I teraz jest źle bo już nie pracuję. Najgorsze jest to że nie mam od nich spokoju bo mamy wspólny ogród i codziennie po kilka razy przychodzą..
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:34   #2001
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Weronisiek no u mnie podobnie. Rok soe nie zabiera wiec nie pytam tylko sama grzebie.
A wszystko dzięki temu ze mój tata brał sie nawet za rzeczy których nie umiał. Robił 5 razy dłużej az zrobił.
Jak ja go kochałam....

Acelinka, to Ci komplement nie .
A co to za pora roku na angine? Z gorączka?

Za kilka godzin moje dziecię wraca

. Witaj Kochanie

Stary 2013-07-11, 08:48   #2002
24Kasiula24
Raczkowanie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Witam mamuśki

Wkońcu trochę chłodniej, jest czym oddychać uff
Wczoraj leżeliśmy wieczorem z Tż w łóżku, przyłożył rękę do brzuszka i nie mineła minutaa a Marcelek zaczął tak kopać, że Tż aż się papa śmiała, był taki zadowolony,że wkońcu go poczuł
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:56   #2003
ktosiula
Wtajemniczenie

Witam się czwartkowo Muszę sobie liczyć jaki dzień tygodnia bo na tym L4 to wszystko zlewa się w jedną całość
Dzisiaj przyjedzie kurier z pościelą z Tchibo, już się nie moge doczekać!

Ania, Anoula, Rinco - Gratuluję Wam kobitki pierwszych ruchów! Dla mnie to było takie przełomowe, jakoś dotarła do mnie ta ciąża

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo jutro rano o 8.15 mam wizytę. Mam nadzieję poznać w końcu płeć a raczej utwierdzić się w przekonaniu że to syn Poza tym liczę na 2 tygodnie zwolnienia...
Trzymam! Wracaj szybko i opowiadaj czy ptaszek nie odfrunął!

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie
Dziś odbyła się bez USG bo lekarka stwierdziła,że zrobimy następnym razem.. w sumie było mi to obojętne bo i tak 2 tyg temu widziałam Naszego szkraba.. więc nie wiem ile waży itd.
Morfologię mam idealną, szyjka ok, no i kazała zrobić glukozę do następnej wizyty...,także już dziś ją zakupiłam w aptece i za jakieś 1,5 tyg się wybiorę do labo...

Rybka,wpisz mi następną wizytę na 31.07, g.16.00.

Zauważyłam,że chyba ogólnie więcej chłopaczków się rodzi bo w sklepach wszystko dla chłopczyków poprzebierane a dla dziewczynek od koloru do wyboru

Peggy, gratuluję synka
Gratki za wizytę Ostatnio w sklepie stwierdziłam, że nasz synek jest poszkodowany już w życiu płodowym - w sklepie ubranek dla dziewczynek cała ściana a dla chłopców 2 wieszaki... biedactwo moje kochane.

Cytat:
Napisane przez iguana333 Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczynam 21 tc
Wczoraj byliśmy u lekarza i wszystko jest ok, ciąża mówi że jest ułożona o 1cm niżej niż przeważnie, ale powiedział że nic to nie znaczy...a wcześniej jak byliśmy na tym 4d to coś wspomniał o przednim ułożoniu łożyska ale mówił że wszystko super i książkowo to ja już nie wiem ??
Wczoraj gin powiedział ze szyjka długa, dziecko ładnie się rozwija, malutka już taka grubsza mi się wydawała na tym usg no i powiedział że jest prosta pępowina co o niczym nie świadczy najważniejsze że jest 3 naczyniowa. Chodzi o to że pępowina ma jeden skręt poza tym jest taka prosta i rzeczywiście było to widać. On powiedział że o niczym to nie świadczy ale ktoś gdzieś opisał że powinna mieć ileś tam skrętów ale nigdzie tego w książkach medycznych nie ma i on też z niczym złym się nie spotkał w takim przypadku... i bądź tu człowieku mądry powiedział że może jest grzeczna i jej nie skręca... nie mam pojęcia... poza tym od ostatniej wizyty przytyłam kilo 58,2 ważę, ale wydaje mi się że wszystko w brzuszek idzie zrobię zdjęcie to wstawię brzuchola ale jakiś bardzo wielki to nie jest jak chodze w fartuchu w pracy to nawet nie widać no chyba że ktoś wie
Na bank jest wszystko ok, a Ty nie czytaj i nie snuj domysłów bo się tylko będziesz denerwować, a nie ma czym. Gratuluję wizyty

Cytat:

Ja bym Wam poszyła te kocyki. Nawet ręcznie, bo maszynę mogę tylko pożyczyć z tych wiekowych .

W zasadzie żadna filozofia, chyba
Nie będziemy Cię przecież nadwyrężać, córa wraca to się nią zajmij Ale dziękuję za propozycje

Cytat:
Ale Ty ładna jesteś Pasuje Ci to uczesanie. Fryzurka faktycznie taka trochę niedopracowana, ja bym się bała, że mi się rozklekota na weselu. Bardziej mi się podobają włosy upięte w kok nawet luźny na boku na przykład, ale pamiętam, że chcesz uszy zasłonić A wpinasz coś we włosy? Kwiatek/welon/stroik? Wtedy to nabierze takiego odświętnego charakteru.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 08:57   #2004
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dziewczyny takie podkłady o których wczoraj rozmawiałyśmy z Dzastin będą w najbliższych dniach w promocji w Rossmanie. Za 9.99 za 10 sztuk. Promo wchodzi od jutra. Regularna cena to chyba 13 bez grosza.

. Witaj Kochanie

Stary 2013-07-11, 09:02   #2005
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Hej kobietki

Rybka proszę wpisz mi wizytę na 31.07 (bez usg) ach i zmień proszę datę porodu na 12.11.2013 bo tak ostatnio mi podawał gin

nie bijcie ale przejrzałam tylko ostatnią stronkę

Miki pięknie wyglądasz ale jak któraś już napisała, ładnemu we wszystkim ładnie

ja wczoraj miałam klientkę na sesję zdjęciową i paaaaadam.. sesja w plenerze więc trzeba się było trochę nagimnastykować a z brzuchem to już nie tak prosto ja to jestem ekstremalny fotograf i nawet w na ziemi gdzie pełno szyszek było leżałam żeby tylko ujęcie dobre zrobić łokcie mam całe poździerane od tego wszystkiego ale ważne żeby klientka finalnie była zadowolona uch całe 3 godziny byłyśmy przyszłam i padłam

za dzisiejsze wizyty

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2013-07-11 o 09:06
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:06   #2006
issia88
Zakorzenienie

Dzień Doberek Mamuśki

I pogoda się popsuła :/ Wczoraj w Bielsku takie flesze były, że aż sama chciałam się pod schodami schować
Ale dzień mieliśmy bardzo aktywny więc w sumie 22 i spałam już jak zabita

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
Poznaliśmy dzis płeć
SYNUŚ Będzie nosił imię Adam

Jestem taaaka szczęśliwa, ale chce mi się płakać od wczoraj i jakoś tak mi źle Nie rozumiem siebie.
Adasia

Cytat:
O tak ! Te sa bombowe

NEMOSEK- Julian I Gabriel - to moje typy ..

Nie pisałam Wam jeszcze jak mnie dziś wena naszła jak zaczełam kolezance opowiadać o Pukaczu no więc ..

" Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku "

boski tytuł wymyśliłaś

Cytat:
jakie Ty masz boskie oczy hehe... fryzurka super, bardzo Ci w niej ładnie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Witajcie

Śliczna fryzurka ale ty jaka piękna!!
Wczoraj niestety pokłóciłam się z moim mężem, rodzice jego do wszystkiego się wtrącają mam już tego dosyć!Teścia bardzo boli to że już nie pracuję, twierdzi że całymi dniami siedzę w domu i nic nie robię (a krasnoludki sprzątają i gotują)a moj mąż to taka ☠☠☠☠a wołowa i na wszystko im pozwala. Wczoraj teść z pretensjami do M. że poszedł po chleb!! że przecież ja powinnam to zrobić!!Zamiast zająć się swoimi dziećmi, jedno oblało studia jak narazie a drugie siedzi też w domu, to wtrącają się do nas.I przez to się kłócimy. Narazie się nie odzywamy, a mamy dziś pojechać do naszych znajomych w odwiedziny, czyli pewnie pokłocimy się po drodze...eeh..się wygadałam.Ale normalnie łzy cisną mi się do oczu.
ech... tacy teściowe to zgroza :/ szkoda, że Twój mąż nie stanie w obronie. Większości ludziom się zdaje, że jak siedzimy teraz w domu to tyłkami do góry i nic nie robimy A nie możesz Ty się stawić i powiedzieć im, żeby się zajęli swoim życiem?? Jak się obrażą to trudno, chyba świat się nie zawali

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki

Wkońcu trochę chłodniej, jest czym oddychać uff
Wczoraj leżeliśmy wieczorem z Tż w łóżku, przyłożył rękę do brzuszka i nie mineła minutaa a Marcelek zaczął tak kopać, że Tż aż się papa śmiała, był taki zadowolony,że wkońcu go poczuł
Hehe... te nasze TŻty to mają radoche z tych kopniaków Mój to aż mnie dziś obudził z wrażenia, bo trzymał rękę na brzuchu i mała zaczęła się ruszać
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:20   #2007
24Kasiula24
Raczkowanie

No mają radoche niesamowitą

Mi też Rybko wpisz wizyte 31.07 na 19:15
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:27   #2008
motylek85
Zakorzenienie

Nemosek, moje typy były bardzo podobne Ja stawiałam albo na Juliusza (i mam zamiar zdrabniać na Julianka choć to od Juliana ale mi się podoba) albo Gabriela ale zostało to pierwsze bo jakoś tak od razu wszystkim podpasowało

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:28   #2009
ryba91
Zakorzenienie

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41732408]

Ale znalazłam fajną stronkę z bielizną: www. jagna.pl i tam znalazłam swój rozmiar (80E!) i ładne wzory. Szczególnie te 2 mi się podobają (mam pełny biust i niestety już nie mogę tak jak dawniej nosić takich mniej zabudowanych staniczków [/QUOTE]
jak kupisz i dostaniesz to zdaj relacje bo też bym kupiła jak znajde rozmiar bo jeszcze ine patrzłam

Witaj

Sorki że wczoraj nie pisałam nic, ale teraz od soboty do poniedziałku mnie nie będzie, znaczy MOŻE coś napiszę, jak znajdę czas.

Gratuluje poznanych płci, nemosek-dopisałam, ale ktoś jeszcze chce dopisać? Gratuluje tym którym płcie sie nie zmieniły
za wizyty i piękne zakupki i za piękną fryzurkę ślubną Miki

Trzymam kciuki za wizyty te które będą jak mnie nie będzie
gratuluje kopniaków!!!

A wczoraj nie odzywalam sie bo mamy tą przeprowadzkę.. mÓwicie niektóre ze nie warto brac mieszkania jak takie problemy robi ? Hm.. moze i racja ale mamy bardzo konkretnie skonstruowaną umowę, zrobione zdjęcia tego mieszkania zanim je wynajeliśmy, zgodę na malowanie/tapetowanie/odświeżanie. i dokladnie spisane co i jak gra/nie gra. Nawet mamy wpisane ze suzarka na bielizne nie ma jednego szczebelka

Tak sie wczoraj zdenerwowałam, bo siostra ma teraz wolne i imprezuje i mówie jej zeby przyszła nam pomóc bo ja dzwigać nie mogę a maż sam nie da rady... a ta wróciła wczorajsza z imprezki polozyła sie na chwile i zasnęłą tak ze obudzic jej nie mogłąm .. i se myśl - ale mi pomogla :/ no ale potem przeprosiła ..
pojechaliśmy, dużo nie nosiłam, raczej rzeczy lekkie ( kwiatka mojego męża ale ile razy zje.bke dostałam że krzywo trzymam aaa i deskorolkę musiałam mu wziąć) posprzątałam tam, jeszcze Lodówkę, pralkę, telewizor i sprzęt grający, głośniki itd musimy zawieźć ale wczoraj już nie miałam siły. nie umiem znaleźć taniej i dobrej lodówko-zamr. :/
no i z g-c musimy wóz Kacperka przywieźć ale to moze chwile poczekać
W sobote właśnie mamy już zamieszkać na nowym mieszkaniu wiec tą lodówke musimy kupić, nie wiem jak ja to ogarnę, bo przed chwilą pozbyłam ise 400 zł z wypłaty urządzanie nam chwile zajmie, ale postanowiłam podzielic to na etapy. Najpierw łazienke mąż zrobi, kafelki potem w kuchni chce miec wszystkie takie same szafki, salon jest w miarę ( bedziemy zmieniac meble ale to jak beda fundusze) a sypialnia bedzie zrobiona chwile przed przyjściem malego na świat bo on z nami będzie spał a my póki co mozemy spać tak jak jest :p

Co do wizyty... TRWAŁA 20 SEKUND. zdążyłam powiedzieć w rejestracji dzień dobry, do dr. B... /ale on kjest chory, dzwonilismy ale chyba mamy stary numer do Pani.
wyszłam .
powiedzcie mi czy ja mam takiego pecha czy co? ale umówiłam sie na wtorek, jak go nie bedzie to idę na IP i powiem że sie źle czuje itd. a jeżeli będzie długi czas oczekiwania to pójdę do lab. zrobie tą glukoze płatnie, droga nie jest, krew i mocz poczekają ( zreszta mocz teraz dopiero robiłam co) i na USG prywatnie zeby sprawdzić czy z małym jest wszystko ok ( wiem że tak!!!) a jak już sie dostane do tego lekarza i bedzie spoko to bede chodziła co dwa tygodnie na wszelki wypadek jakby cos sie zas stało . . . no wiec tak jak mówie wizyta nie odbyła się. ;( a od 4 nie spałam, bo sie stresowałam ( śniło mi sie ze ważyłąm 137 kg. )

za dzisiejsze wizyty

aaa, i pytanie jak bede miala jedną kołderkę ale dwie zmiany to mi starczy? czy kołderki minimum dwie? ( bede miała ten śpiworek, ale tylko na samym poczatku, jak sie nie sprawdzi to będę miała normalnie kołderkę, ale bez podusi, a jak sie sprawdzi to dopiero od tak 4 miesiaca kołderkę chce )

piękne tytuły wymyślacie
Stary 2013-07-11, 09:31   #2010
89Beatka
Wtajemniczenie

widać od razu że w tygodniu jesteśmy aktywniejsze

Anoula, Rinco, Ania za pierwsze ruchy

Miki pięnka fryzura i i ty też piękna

ola_k11 trzymam kciuki za wizytę
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości