|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- W sumie to już przywykłam do myśli że będzie córka to dziwnie byłoby musieć się przestawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | ||
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
ja to jestem trochę taka matka wszystkorobna. w kablach grzebię, maluję, skrobię, równam ściany; naprawiam elektroniczne zabawki, rury, podłączam sprzęty, grzebię w kompach....i gotuję, prasuję, szyję, itd itp. choć miłość moja to kuchnia, ale czasu i sił brak, jak ciągle ktoś Cię woła ![]() w sumie to gdybym nie miała faceta, dałabym radę ze wszystkim, poza zarobieniem odpowiedniej kasy, bo choć wykształcenie mam, to na pewno rodziny bym nie utrzymała. chyba, że pod latarnią ![]()
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co wypiłam dzisiaj 2 szklanki koktajlu z borówek i truskawek,doprawiła czereśniami i truskawkami z kefirem plus do tego ziemniaczki smażone i co....jestem znowu głodna :///
miki A nie możesz wkleić normalnie nie z albumu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Wracam w koncu do domu .. Jestem wykamana , cieplo jest , wakacje - ludzie lataja potrojnie a ja mam roboty sześć razy tyle. Oby do 19tego !!!
Wogole dzis widzialam w pracy druzyne australijskich Rugbistòw - I myslalam ze sie obsikam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1986 |
Zakorzenienie
|
No dobra to wklejam tutaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś wszechstronną kobitką.Super ![]() Podziwiam ![]() Ale tak fajnie Twój post zabrzmiał że się uśmiałam ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Dobranocka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Miki ładnemu we wszystkim ładnie, ale fryzurka bardzo zwiewna, delikatna. Ladna
![]() Nemosku, kiedyś zylam blisko z pewnym Panem, ktory jak się okazało, był właścicielem agencji towarzyskiej. Zazartowalam ze jak będą klopoty z praca to przyjde pracować do niego. On mi całkiem na serio odparl ze się nie nadaje. Nie ze względu na urodę. Ze jestem za madra. :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1989 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1990 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2-latki to ciężka sprawa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas było jakoś 56 osób tylko ![]() ![]() U mnie w mieście pełno Tako Jumeprów, fajne są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ten cały plan porodu to ściema jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dryzurka super ![]() moja przyjaciółka próbuje właśnie różne fryzury na ślub, każda po 2-3 godzinach wygląda okropnie a przeciez nie tańczy w niej jak na weselu. Teraz sie zastanawia czy to wina jej włosów czy fryzjerki ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
![]() widzisz jak pięknie Cię pan docenił ![]() Ja dziś z natalcia znów do teściowej jade i tak w kółko ![]() w ogóle ma angine więc najpierw kontrola u lekrza, oby powoli było ok ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |||
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41725608]Wstawię już jutro bo niuńka śpi w mojej sypialni a mam tam rzucone te ciuszki
![]() [/QUOTE] Wstaw koniecznie, nacieszę oczy ![]() ![]() O jaaaa, ale czad! ![]() To trzymam przemocno kciuki! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój biust też jest ogromny (aktualnie wyrastam z H ![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno wszystko jest ok ![]() nemosek - Julian i Gabriel ![]() Miki, bardzo ładna fryzura ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- ryba, Olenka, maoami, domii - ![]()
![]() |
#1992 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() paulina-to jej drugi synek ![]() Ja jeszcze o 23 wieszalam ostatnie wyprane zaslony ![]() Dzis jedziemy z przedszkolem do teatru, ciekawe jak to bedzie z maluchami. Moje dziecie od rana ma zly humor. Wstal o 6 a mogl spac do 7 i teraz bedzie caly dzien maruda ![]() A ja lece do ogrodka kosic trawe i rozrzucic na nia nawoz, apotem trzeba podlac. Bo susza juz od 12 dni. Ale sie dzis wyspalam. SPalam cale 6 godzin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry i miłego dnia, ja się zapewne odezwę dopiero wieczorkiem
#1994 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękna fryzurka ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Znowu zapomniałam się przywitać ![]() Dzień dobry Dwupaki ![]() Mam dzisiaj wizyte i meeeega lenia, nie chce mi się nawet do lekarza iść ![]() A teraz uciekam do pracy. Miłego dnia ![]() Trzymam ![]() ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-11 o 07:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że też bym sobie poradziła sama z dziećmi, jakbym tylko miała kasę bo póki co to mąż zarabia dużo więcej ode mnie, a z 2 dzieci raczej nie znalazłabym dobrej pracy- no i w szczególności tu na Lubelszczyźnie... Cytat:
![]() Ale znalazłam fajną stronkę z bielizną: www. jagna.pl i tam znalazłam swój rozmiar (80E!) i ładne wzory. Szczególnie te 2 mi się podobają (mam pełny biust i niestety już nie mogę tak jak dawniej nosić takich mniej zabudowanych staniczków ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Cytat:
Wczoraj niestety pokłóciłam się z moim mężem, rodzice jego do wszystkiego się wtrącają mam już tego dosyć!Teścia bardzo boli to że już nie pracuję, twierdzi że całymi dniami siedzę w domu i nic nie robię (a krasnoludki sprzątają i gotują)a moj mąż to taka ☠☠☠☠a wołowa i na wszystko im pozwala. Wczoraj teść z pretensjami do M. że poszedł po chleb!! że przecież ja powinnam to zrobić!!Zamiast zająć się swoimi dziećmi, jedno oblało studia jak narazie a drugie siedzi też w domu, to wtrącają się do nas.I przez to się kłócimy. Narazie się nie odzywamy, a mamy dziś pojechać do naszych znajomych w odwiedziny, czyli pewnie pokłocimy się po drodze...eeh..się wygadałam.Ale normalnie łzy cisną mi się do oczu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
hejo
Cytat:
![]() ![]() kobiecie w ciązy wszystko wolno ![]() Miki Naturalna fryzurka,zwiewna .Tą uniesioną górę bym jeszcze dopracowała ![]() Acelinka Zdrówka dla Natki Aaby wyrastasz z H?Ja ostatnio zmieniłam na H,ale mam wrażenie że w końcu biust przestał rosnąć ![]() chociaz teraz jak zbliża się intensywne przybieranie na wadze dziecka to nie wiem czy zostanie taki jaki jest.Mam nadzieję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Wtajemniczenie
|
kyte-moj tesc jest podobny. On mysli, ze siedze i pachne. Co chwile mi wymysla jakies propozycje pracy w internecie (choc mam juz 2 programy affiliate i dwie strony internetowe). Najlepiej, jakbym teraz jeszcze zaczela kolejne studia i poszla do pracy. Choc i tak sie uspokoilo, bo wczesniej to gorzej bylo. A sam siedzi na emeryturze i nic oprocz dorabiania nie robi. Nawet mojego meza juz w cos wciagnal. A ze po pracy ok 19 ma ochote zajac sie rodzina a nie sleczec nad kolejna, to ciezko mu zrozumiec
![]() Fryzurka sliczna. Mialam podobna, tylko czesciowo upieta. Ostatnio codziennie sie waze i zero dodatkowych kg. A wczoraj nagle ni stad i zowad plus 1 kg w ciagu dnia. Dzis nie spadlo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kyte Zaskoczyłaś mnie że teść się tak panoszy,bo zazwyczaj robi to teściowa ![]() ![]() Ale bym mu poleciała ![]() Ryba,maomami,olenka,aaby ![]() Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2013-07-11 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Weronisiek no u mnie podobnie. Rok soe nie zabiera wiec nie pytam tylko sama grzebie.
A wszystko dzięki temu ze mój tata brał sie nawet za rzeczy których nie umiał. Robił 5 razy dłużej az zrobił. Jak ja go kochałam.... Acelinka, to Ci komplement nie ![]() A co to za pora roku na angine? Z gorączka? Za kilka godzin moje dziecię wraca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2002 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Witam mamuśki
![]() Wkońcu trochę chłodniej, jest czym oddychać uff ![]() Wczoraj leżeliśmy wieczorem z Tż w łóżku, przyłożył rękę do brzuszka i nie mineła minutaa a Marcelek zaczął tak kopać, że Tż aż się papa śmiała, był taki zadowolony,że wkońcu go poczuł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam się czwartkowo
![]() ![]() Dzisiaj przyjedzie kurier z pościelą z Tchibo, już się nie moge doczekać! ![]() Ania, Anoula, Rinco - Gratuluję Wam kobitki pierwszych ruchów! Dla mnie to było takie przełomowe, jakoś dotarła do mnie ta ciąża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny takie podkłady o których wczoraj rozmawiałyśmy z Dzastin będą w najbliższych dniach w promocji w Rossmanie. Za 9.99 za 10 sztuk. Promo wchodzi od jutra. Regularna cena to chyba 13 bez grosza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2005 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Hej kobietki
![]() Rybka proszę wpisz mi wizytę na 31.07 (bez usg) ![]() ![]() ![]() nie bijcie ale przejrzałam tylko ostatnią stronkę ![]() Miki pięknie wyglądasz ![]() ![]() ja wczoraj miałam klientkę na sesję zdjęciową i paaaaadam.. sesja w plenerze więc trzeba się było trochę nagimnastykować a z brzuchem to już nie tak prosto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
USG: 03.10 - 2090g szczęścia ![]() USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2013-07-11 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek Mamuśki
![]() I pogoda się popsuła :/ Wczoraj w Bielsku takie flesze były, że aż sama chciałam się pod schodami schować ![]() Ale dzień mieliśmy bardzo aktywny więc w sumie 22 i spałam już jak zabita ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Raczkowanie
|
No mają radoche niesamowitą
![]() Mi też Rybko wpisz wizyte 31.07 na 19:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
Nemosek, moje typy były bardzo podobne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41732408]
Ale znalazłam fajną stronkę z bielizną: www. jagna.pl i tam znalazłam swój rozmiar (80E!) i ładne wzory. Szczególnie te 2 mi się podobają (mam pełny biust i niestety już nie mogę tak jak dawniej nosić takich mniej zabudowanych staniczków ![]() jak kupisz i dostaniesz to zdaj relacje bo też bym kupiła ![]() Witaj ![]() Sorki że wczoraj nie pisałam nic, ale teraz od soboty do poniedziałku mnie nie będzie, znaczy MOŻE coś napiszę, jak znajdę czas. Gratuluje poznanych płci, nemosek-dopisałam, ale ktoś jeszcze chce dopisać? Gratuluje tym którym płcie sie nie zmieniły ![]() za wizyty i piękne zakupki ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizyty te które będą jak mnie nie będzie ![]() gratuluje kopniaków!!! A wczoraj nie odzywalam sie bo mamy tą przeprowadzkę.. mÓwicie niektóre ze nie warto brac mieszkania jak takie problemy robi ? Hm.. moze i racja ale mamy bardzo konkretnie skonstruowaną umowę, zrobione zdjęcia tego mieszkania zanim je wynajeliśmy, zgodę na malowanie/tapetowanie/odświeżanie. i dokladnie spisane co i jak gra/nie gra. Nawet mamy wpisane ze suzarka na bielizne nie ma jednego szczebelka ![]() Tak sie wczoraj zdenerwowałam, bo siostra ma teraz wolne i imprezuje i mówie jej zeby przyszła nam pomóc bo ja dzwigać nie mogę a maż sam nie da rady... a ta wróciła wczorajsza z imprezki polozyła sie na chwile i zasnęłą tak ze obudzic jej nie mogłąm .. i se myśl - ale mi pomogla :/ no ale potem przeprosiła .. pojechaliśmy, dużo nie nosiłam, raczej rzeczy lekkie ( kwiatka mojego męża ![]() ![]() no i z g-c musimy wóz Kacperka przywieźć ![]() ![]() W sobote właśnie mamy już zamieszkać na nowym mieszkaniu wiec tą lodówke musimy kupić, nie wiem jak ja to ogarnę, bo przed chwilą pozbyłam ise 400 zł z wypłaty ![]() ![]() ![]() Co do wizyty... TRWAŁA 20 SEKUND. zdążyłam powiedzieć w rejestracji dzień dobry, do dr. B... /ale on kjest chory, dzwonilismy ale chyba mamy stary numer do Pani. wyszłam . powiedzcie mi czy ja mam takiego pecha czy co? ale umówiłam sie na wtorek, jak go nie bedzie to idę na IP i powiem że sie źle czuje itd. a jeżeli będzie długi czas oczekiwania to pójdę do lab. zrobie tą glukoze płatnie, droga nie jest, krew i mocz poczekają ( zreszta mocz teraz dopiero robiłam co) i na USG prywatnie zeby sprawdzić czy z małym jest wszystko ok ( wiem że tak!!!) a jak już sie dostane do tego lekarza i bedzie spoko to bede chodziła co dwa tygodnie na wszelki wypadek jakby cos sie zas stało . . . no wiec tak jak mówie wizyta nie odbyła się. ;( a od 4 nie spałam, bo sie stresowałam ( śniło mi sie ze ważyłąm 137 kg. ![]() ![]() ![]() aaa, i pytanie jak bede miala jedną kołderkę ale dwie zmiany to mi starczy? czy kołderki minimum dwie? ( bede miała ten śpiworek, ale tylko na samym poczatku, jak sie nie sprawdzi to będę miała normalnie kołderkę, ale bez podusi, a jak sie sprawdzi to dopiero od tak 4 miesiaca kołderkę chce ) piękne tytuły wymyślacie ![]()
#2010 |
Wtajemniczenie
|
![]() widać od razu że w tygodniu jesteśmy aktywniejsze ![]() Anoula, Rinco, Ania ![]() ![]() ![]() Miki pięnka fryzura i i ty też piękna ![]() ola_k11 trzymam kciuki za wizytę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.