Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-14, 21:35   #2509
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Witam
Ale jestem zmęczona
Na wizycie wszystko ok Majeczka waży już 457g, serduszko ładne czterokomorowe, pępowina 3 naczyniowa i wszystki inne parametry w normie
Szyjka wysoko, twarda i zamknięta. Majcia ułożona dupką na dole, ale ma jeszcze mnóstwo czasu żeby się przekręcić. Łożysko mam nisko ale ginka mówiła, że do 32tc powinno sie podnieść. Zrobiłam badania: morfologia, żelazo, crp, tsh i ft4...wyniki będę miała na następną wizytę czyli za miesiąc. A jakby jakieś były nie tak (tfu tfu) to do mnie zadzwonią.
Dostałam w recepcji reklamówkę z róznymi broszurkami, gazetą i próbką Sudokremu. Byłam tez odebrać darmowy zestaw startowy z kuponu, który dostałam w szpitalu i tam jest też sporo próbek m.in oliwka, płyn do kąpieli, proszek, płyn do płukania, Sudocrem oraz całe opakowanie husteczek nawilżanych i biały ręcznik z kapturkiem

Po wizycie tradycyjnie rajd po sklepach Oczywiscie córcia obkupiona...już ma całą szafę pełną W Nexcie się mile zaskoczyłam, bo sprawdzał mąż jeszcze rano czy są przeceny i nic a w sklepach wielka wyprzedaż...ależ piękne ciuszki tam mają, nie mogłam sie oderwać i wyszliśmy z wielką torbą Małż wybierał i przebierał z wielką radością W innych sklepach tez coś nam wpadło, ale w mniejszych ilościach
Jak będę chciała kupić jakiś ciuszek dla małej to dajcie mi bacika

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę że w końcu doczekałam się serii mocnych kopniaków akurat u TŻ siedziałam to chciałam żeby też poczuł ale przez pracę ma twardą skórę na dłoniach i nic z tego, później przyłożył głowę do brzucha i dostał kopa w ucho, ale też mówi że nic nie czuł i nie chciał mi wierzyć że mała go akurat w ucho kopnęła
super!!

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o origami modułowe i moje zajęcia popołudniowe na dzisiaj to wyglądają właśnie tak....segreguje wg kolorów by później robić sobie takie małe cuda.
masz talent kobieto!