2013-07-15, 15:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Napisane przez ktosiula
Właśnie się dowiedziałam, że moja "sis" ze studiów spodziewa się bliźniaków  nie miałyśmy kontaktu od kilku miesięcy, odezwalam się do niej z nowiną, że będziemy mieli malucha to mnie przebiła i powiedziała, że oni będą mieli dwoje  hehehhe.
Wysyp dzieciaczków koło mnie, rok temu mieliśmy ślub, a teraz 5 dziewczyn obecnych na weselichu nosi malca pod sercem   
|
U mnie też jakiś wysyp koleżanek ciężarówek, aż mój Damian ostatnio przysiadł i stwierdził że nasi znajomi ostatnimi czasy strasznie się rozmnażają 
Dowiedziałam się ostatnio że jedna z moich "grzecznych" koleżanek w ciąży jest i rozpacza bo ona nie chce dziecka, bo studia, bo inne plany na przyszłość... a jak napisałam tej mojej pseudo przyjaciółce że jak tamta nie chciała dziecka to się mogła zabezpieczać a nie teraz rozpacza to mi awanture zrobiła że jak ja mogę tak pisać, że jestem bezczelna bo dziewczyna może nie była w stanie kupić sobie prezerwatyw bo nie było jej stać Przecież gumki nie kosztują 100zł, tylko zaledwie 8-10zł. Nooo kurde... uprawiając seks bez zabezpieczeń raczej nie powinno być zaskoczeniem że się może w ciąże zajść, więc nie rozumiem dlaczego jestem bezczelna uważając że mogła się zabezpieczać to by teraz nie miała zmartwień.
|
|
|