|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
Ja to w sumie powinnam zabrać się za robienie obiadu , tylko że pomalowałam sobie właśnie paznokcie i są jeszcze mokre
![]() ![]() U Was też tak buro dzisiaj jest za oknem ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Wtajemniczenie
|
Ja na chwilkę miałam słoneczko ale się gdzieś schowało, i tak w kółko. A ja chyba potrzebuję kawy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobimy zlot ale po ciąży ![]() NOOOOOOOOOOOO,leje non stopen |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41797728]Cześć dziewczyny
![]() Co do spraw łóżkowych to w 1 ciąży było inaczej, teraz nic mi się nie chce... Ale myślę, że to przez podejście mojego męża na początku do ciąży, ogólnie do mnie... Już było chwilę lepiej, ale już znowu jest gorzej... Ech szkoda gadać... taka huśtawka emocjonalna bardzo mi nie służy... Żeby nie smęcić opowiem Wam moją wczorajszą historię ![]() Byliśmy w Lublinie z córcią, na takich większych zakupach, ciuszki dla Oli, buty dla męża, trochę się złaziliśmy po sklepach. Ola zgłodniała, poszliśmy do Tesco, wzięliśmy jej drożdżówkę i coś dla siebie, raptem 3 rzeczy. Kolejki przy kasach tragiczne więc mówię do męża, że idziemy do kasy dla kobiet w ciąży. A tam 15 facetów z zakupami typu piwko, wódeczka ![]() Stanęłam i miałam tak czekać (jak zwykle i jak przez całą poprzednią ciążę). Ale panowie się oglądali na mnie, patrzyli ukradkiem na brzuch i nic, żaden nie zareagował. A ja stałam z brzuchem i płaczącą Olą- bo ona już chce jeść, jest zmęczona itp. Wkurzyłam się. :Przeszłam obok nich pytając: "czy pan w ciąży? A może niepełnosprawny? A pan? A może pan?" Kurcze, no każdy się speszył i zaprzeczył szybko... i tak byłam w kolejce 3- nie zaczepiałam już pary ludzi jakiejś innej narodowości (bo gadali po innemu ;p) i starszej pani. Noż kurde co se będę jak se mogę ![]() Bardzo fajnie postapilas. Ja to nie mam cierpliwosci do takiego gadania. Ja to mam zaraz nerwy I bym mogła bić , a Ty im przynajmniej poszłaś po ambicji. Pewnie połowa z nich jeszcze do once dnia o Tobie pamietała ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2652 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
ja już miałam taką jedną motywację wisiała na lodówce i jak ćwiczyłam Ewkę to twarzą do lodówki coby widzieć zdjęcie, tylko za chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć co to za babka była
![]() Cytat:
![]() ![]() idę coś wszamać a za jakieś 40 min idę do mamy na obiad ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wogole stwierdzilismy dzis ze za ok 5/6 tyg pojdziemy na usg . Z racji tego ze roznie sie dzieje , I patrzacego na to ze ja juz nie zobacze zadnego lekarza , chcialabym sie upewnic ze mała jest dobrze ułożona I ze wszystko gra. Co myslicie? Kurde teraz pomyslalam .. Czy ja juz za chwile powinnam sie przyzwyczaic do tego zeby brac karte ciazy wszedzie ze soba? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2655 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć brzuchatki
![]() ![]() Domi bardzo ładny wzór obrączek ![]() Maomami Ojejciu ale Cię dopadło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję cm w brzusiach, zmierzę swój potem a teraz lecę na miasto ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę wziąć z Ciebie przykład po porodzie i sobie w całym mieszkaniu porozwieszać tego typu zdjęcia ![]() Jedz ile wlezie póki jeszcze na ten fitness nie chodzisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jednak obstawiam Ciebie ![]() Z tym usg to bardzo dobry pomysł, sprawdzisz i będziesz spokojniejsza ![]() Ja kartę ciąży od początku wszędzie biorę ze sobą "w razie jakby się coś stało". No i ostatnio jeżdżąc samochodem nie zapinam pasów a jakieś łapanki są u nas więc muszę mieć przy sobie w razie jakby mnie policja dorwała ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny oglądała któraś z Was tą komedię "Wielkie Wesele" bo nie wiem czy warto na to do kina iść
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() nie no nie mogę tyle jeść, bo będę miała dużo do zrzucania potem ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ja też kartę ciąży wożę ze sobą cały czas ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | ||
Wtajemniczenie
|
Właśnie się dowiedziałam, że moja "sis" ze studiów spodziewa się bliźniaków
![]() ![]() Wysyp dzieciaczków koło mnie, rok temu mieliśmy ślub, a teraz 5 dziewczyn obecnych na weselichu nosi malca pod sercem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do USG to jestem za, będziesz spokojniejsza jak Maja będzie dobrze ułożona i w ogóle. Ja bym 10 tyg nie wytrzymała w niepewności. To nawet z położoną się już nie będziesz widziała?
![]() |
#2663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to wszystko wychodzi po świętowaniu Walentynek ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ wczoraj na mnie krzyczał jak się tyłkiem do niego położyłam że mu niby ograniczam kontakty z synem ![]() ![]() ![]() A ostatnio w samochodzie zaczął temat że jestem nieodpowiedzialna bo jeżdżę z Jaśkiem na jednym fotelu i jak nas policja złapie to będziemy mieli problem i dostanie mandat ![]() ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-15 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uważaj bo jeszcze Cię na prawdę poda do sądu i co Ty zrobisz? ![]() zjadłam 2 bułki i zagryzam szarlotką i jogurtem ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-15 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Upał.
Czyli Peggy na zmianę bierze prysznic i ![]() Rady nie daje normalnie ![]() Widzę że już zaczynają się dyskusje o zrzycaniu pociążowego sadełka. Ja będę miała dużo do zrzucenia sadałeka przedciążowego ![]() ![]() Stety albo nie ja nie będę miała możliwości chodzenia na fitnes. Mój Chłopina dużo pracuje (12h na dobę, 4-5 razy w tygodniu na nocki) i to ja glównie będę z Dzieckiem. Szczerze wątpie że po tygodniu bycia "samotną Mamą" znajdę siłę na ruszenie się gdziekolwiek. No ale będziemy ćwiczyć z Adasiem w domu, spacerować. Dieta matki karmiącej mam nadzieje że też pomoże ![]() ![]() ![]() Czy to nie dziwne że a) w ogóle nie jaram się wyprawkę. Szukam najlepszych rzeczy (czytam opinie, sprawdzam atesty, składy chemiczne itp.) dla Adaśka ale jakoś tak ... z obowiązku. Żaden mi tam szal zakupów czy cuś w ten deseń. b) placzę ![]() ![]() Buziaki dla Was Wszystkich i Waszych Dzieciaczków ![]() ![]() ![]() Ja spadam pod prysznic ![]()
#2668 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dowiedziałam się ostatnio że jedna z moich "grzecznych" koleżanek w ciąży jest i rozpacza bo ona nie chce dziecka, bo studia, bo inne plany na przyszłość... a jak napisałam tej mojej pseudo przyjaciółce że jak tamta nie chciała dziecka to się mogła zabezpieczać a nie teraz rozpacza to mi awanture zrobiła że jak ja mogę tak pisać, że jestem bezczelna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas przed Walentynkowo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.