Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-15, 14:31   #2684
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
U mnie też jakiś wysyp koleżanek ciężarówek, aż mój Damian ostatnio przysiadł i stwierdził że nasi znajomi ostatnimi czasy strasznie się rozmnażają
Dowiedziałam się ostatnio że jedna z moich "grzecznych" koleżanek w ciąży jest i rozpacza bo ona nie chce dziecka, bo studia, bo inne plany na przyszłość... a jak napisałam tej mojej pseudo przyjaciółce że jak tamta nie chciała dziecka to się mogła zabezpieczać a nie teraz rozpacza to mi awanture zrobiła że jak ja mogę tak pisać, że jestem bezczelna bo dziewczyna może nie była w stanie kupić sobie prezerwatyw bo nie było jej stać Przecież gumki nie kosztują 100zł, tylko zaledwie 8-10zł. Nooo kurde... uprawiając seks bez zabezpieczeń raczej nie powinno być zaskoczeniem że się może w ciąże zajść, więc nie rozumiem dlaczego jestem bezczelna uważając że mogła się zabezpieczać to by teraz nie miała zmartwień.
Nosz kurcze w takim razie stać ją na szklanke zimnej wody! To najlepszy sposób aby nie zajść w ciążę
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
U mnie "stało się" w moje urodziny więc do końca życia nie zapomnę.

A mnie naszły na spacerze pomysły na życie i skoro siedzę sobie w domku i nic nie robię, to uwaga uwaga moje miłe postanowiłam zrobić:
- pierogi z owocami jagody, truskawki
- przeciery i soki warzywne,
- oczywiście kiszenie ogórków obowiązkowo!!!!!
- ale zrobię jeszcze jakieś zimowe sałatki.

Co Wy na to?
Tak to bardzo dobry pomysł. Czekam jeszcze na ogórki i też będę robić różne sałatki, ogórki w słoikach i przeciery.
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ma ktoras ochote na placki ziemniaczane?Bo za duzo usmazylam

Ja biegalam po ciazy od 6 tygodnia, chodzilam na fitness. Potem byla przeprowadzka do domu, remont, praca w ogrodku i bieganie za dzieckiem, wiec ma sie fitness za darmo
KOCHAM KOCHAM placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem proszę ja chcę
kyte jest offline Zgłoś do moderatora