Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-15, 18:44   #2482
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
mi się średnio podobają takie tpowo chrzcielne ubranka - ja szukam czegoś bardziej uniwersalnego ze sweterkiem, body z muchą albo koszulobody, spodenki sztruksowe na szelkach. zwłaszcza że szykuje się nam w sierpniu impreza rodzinna to mały będzie elegancki

zdrówka dla Natalki
też chcę coś w tym stylu
tylko nigdzie nie mogę znaleźć w takim malusim rozmiarze.. jak już mi się coś podoba to W. by się w tym utopił
a w sierpniu mamy weselicho więc mój elegancik zaprezentowałby się 2x w takim ubranku

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
ja jutro idę z małym na to pierwsze w 6 tyg.
.
u nas szczepienia są w środę. Mały dziś skończył 6 tyg tak jak Wasz
ale zastanawiam się czy iść w tą środę czy w następną ?

Ile dni po szczepieniu dzieci mogą forączkować i być niespokojne???

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Młoda ma te pleśniawki, po aphtin od piątku wcale nie jest jest lepiej. I od wczoraj wieczór ma taką chrypę jak stare drzwi dosłownie ;/ Pojechaliśmy dziś po wynik posiewu kału i przy okazji weszliśmy do lekarki by ją obejrzała.
Młoda ma wirusowe zapalenie gardła plus te pleśniawki dlatego jest taka marudna
Dostaliśmy całą rozpiskę leków. Dosłownie OSIEM różnych ale w tym wit c i dicoflor. Bo jedne na gardło a inne na pleśniawki. Jaki był mój szok w aptece jak przyszło do zapłacenie 173 zł Musiałam sobie wszystko rozpisać w domu co o której bo nie wszystko można razem podawać. Mamy siedzieć w domu i przyjechac w piątek na kontrolę. Po raz 4 nie będziemy szczepieni.

aaaa i najlepsze mamy zmieniać smoczki w butelkach i smoczek do buzi co 2 dni!!! żadna sterylizacja tylko nowe. zbankrutujemy
ooo masakra
oby Matyldzie szybko wyleczyła się buziulka i gardełko

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Ash, nastawienie to brakujący puzzel, ja już to wiem. Tylko ja sama wiem, jak zluzowałam, jak zmieniło się moje podejście i jak bardzo to wyszło na korzyść naszej relacji. Nie wyobrażam sobie ( w sumie wcześniej też nie) płakać trzymając dziecko. Śmieję się= Helena się śmieje, śpiewam= ona śpiewa oczami. I w ogóle pięknie jest, a jak brzuszek boli albo coś nie tak to terapia przytulaniem. Pierwszy raz w życiu doświadczam jak boli kręgosłup. Czuję , że wysiądzie na dniach, ale tak bardzo nie mogę się powstrzymać od noszenia jej Przestałam sobie zaprzątać głowę sprawami, które sprawiały, że się obwiniałam. Dlatego bye bye Tracy H, witaj szczęśliwe macierzyństwo. Wiem, że wierząc w siebie poradzę sobie w każdej sytuacji, nawet jak przyjdzie mi usypiać 15 kilowe dziecko na rękach Co oczywiście nie nastąpi, bo w odpowiednim momencie moje szczęśliwe dziecko samo zdecyduje, że jest już w stanie zasypiać samemu
Słuszne słowa
Ten tekst powinien być na pierwszej stronie i każda sfrustrowana mamusia powinna to sobie powtarzać jak mantrę !!!!

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
w moim lidlu zostały same pampki 4, ale wzięłam bo są od 7 kilo więc będą na zaraz

Młodemu przebił się ząbek podczas wcinania gryzaczka .... polała się krew, były łzy i rozpacz, teraz śpi mi zmęczony na kolanach. kot ciągle chodzi koło niego i się wtula, podobno koty czują jak ktoś cierpi. teraz oboje mi leżą na kolanach
biedny Przemuś, ale troszkę cierpienia i będzie miał juz ząbki a stosujesz jakiś żel żeby mu ulżyć ?

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora