Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-15, 19:57   #2813
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
A tak propo porodówki...dziewczyny ja mam takie pytanie, czy Wy sobie wybieracie jakiś szpital i załatwiacie sobie wcześniej położną czy tak jak Was los rzuci tak pojedziecie i gdzie Was przyjmą tam będziecie rodzić?
ja będę rodziła w szpitalu który sobie wybiorę czyli taki 20 km od mojej miejscowości a położej wybierać nie będę, idę na żywioł :P może trafię na tą przyjaźniejszą zmianę
Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
Nadrabiać będę już pewnie jutro.

Wizytowe wieści:
Ninu nadal jest dziewczynką Pomierzona główka, brzuszek i kość udowa- wszystko idealnie z OM, a nawet i jest starsza o kilka dni.
Z obliczeń wynika, że waży 315g, patrzę teraz na necie, że to całkiem sporo jak na 19tc. Zapytałam o to że tak wcześnie (16t0d) czułam ruchy, lekarz powiedział, że jak Dzidziuś silny, a ja chudzina to nic dziwnego. Ruszała rączusiami, miała je zaciśnięte w piąstki przy buzi, nie rozkraczyła się chętnie jak ostatnio, ale podpatrzyliśmy że nadal jest kobietą
Serduszko ma 4 komory, bije ok 140 uderzeń na minutę, wszystko jest w porządku

Cytat:
Napisane przez Margot156 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Zanim was ponadrabiam to muszę się podzielić wrażeniami z wizyty
Z dzidzią wszystko w porządku. Doktor pomierzył wzdłuż i wszerz i wszystko w normie Wierzgał strasznie nóżkami... co zresztą mogłam odczuć... kopał dzisiaj jak piłkarz.
Morfologia wyszła mi całkiem nieźle. Hematokryt i hemoglobinę udało mi się utrzymać na tym samym poziomie dzięki diecie. Inne składowe mi się podniosły
No i potwierdziło się.... będzie Kubuś!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Cwiczylas Ewke ? I jak? Bo ja w niej widze jedyna nadzieje po ciazy ..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ćwiczyłam przez miesiąc poniedziałek, środa, piątek, niedziela ćwiczyłam skalpel, a pozostałe dni ćwiczyłam szok treningi i powiem Ci że efekty po miesiącu miałam rewelacyjne brzuch i tyłek miałam mega twardy nie były takie lejące się, i ogólnie ciało miałam całkiem inne po ćwiczeniach, także polecam Ci gorąco
teraz po ciąży co drugi dzień planuję killera, bo teraz niestety nie doszłam do niego :P a jest cięższy niż skalpel

ewentualnie Ewka wydała książkę http://od-deski-do-deski.blogspot.co...owska-ewa.html i tak jest na cały miesiąc program plus dieta więc myślę że zakupię książkę i pójdę na fitness i już chociaż nie wiem czy mi na to wszystko czasu starczy
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora