2013-07-16, 08:52
|
|
|
Lurker ;)
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Napisane przez bokeh
  bosko ! pogratuluj siostrze !
dziewczyny która ćwiczy z mel b??? daje to coś radę??
|
No pewnie, po 2 tygodniach cwiczen na tylek podniosl sie maksymalnie! Teraz dupka pierwsza klasa! Mel B serio motywuje, bardzo fajnie sie oglada jej filmiki, nie jest tak sztuczna jak Ewka.
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
heloł  mój dziec obudził mnie w bardzo wysublimowany sposób- dostałam z kopa w brzuch, potem zaczął pluc  kto go tak wychował?  ja zamawiałam grzecznego dziecia, dwa razy sprawdzałam, czy formularz dobrze wypełniony a takiego gałgana przysłali  ale i tak go kocham
nie spałam do 1  najpierw nie mogłam usnac, potem koło północy Bartulo urzadził nocne Polaków rozmowy
bede odpisywac przy kawce przed południem 
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------
nl tttttttttttttttttttd d za b bh u b 3l;
urwis wita sie z ciotkami 
|
Hahaha u nas podobnie, dzisiaj budze sie bo mloda cos stekala u nas w lozku, patrze a ta reka macha mi kolo twarzy, zeby chlapnac Odsunelam sie i plan sie nie powiodl Za to teraz gada ciumkajac klipsa od smoczka, TZ sie nie wyspi :P
Lenova co za chamstwo Facet wchodzi sobie na strone patrzy fajna dupa, idzie do burdelu a tam miesny 
Bijkora opowiadaj, jak sie bawiliscie i jak jest teraz 
Bylismy wczoraj u mojej babci, zgodzila sie ze mna we wszystkich kwestiach, odnosnie chrztu, slubu i ze mama moja sobie wymysla z tymi imprezami Kluska caly czas do babci sie smiala. Babcia sie szarpnela wiec jutro idziemy na lumpowe lowy i obkupimy kluske juz na wieksze rozmiary 
U was tez tak jest, ze ci co maja najmniej kasy daja/prezentuja najwiecej? Az glupio brac jak sie wie, ze ktos na kasie nie spi...
edit. Fejsbuk mi mowi, ze Yellow ma dzisiaj urodzinasy! Wszystkiego najlepszego, zeby Ci sie ulozylo w zyciu i zebyscie byli szczesliwi z Olim!
And supergirls don't cry
Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2013-07-16 o 08:55
|
|
|