Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-16, 13:14   #4267
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
próbowałam dac tą kaszke z glutenem, dodałam do mleka dosłwnie pół łyżeczki i to możliwe, żeby smoka zapychało? mała się wkurzała, wiec dałam smok trójprzepływowy co charlizz do pyty mi kazała kupic i z tego za szybko leci..
-JAK ŻYĆ??
-ZADZWONIĆ DO BARTKA...!!

kurcze, ja jak robie kaszke wg przepisu niby to wychdzi taka pyta ze szok! w zyciu by dziec tego nie zassal przez smoka

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość

Cała, żeby nie zatykało smoka, to zawsze daję 1/2 łyżeczki mniej, niż podane na opakowaniu (wiadomo: żeby było rzadsze i lepiej szło), i jak mieszam, to zawsze najpierw robię takie "okrężne" ruchy butelką, żeby ta sucha kaszka, co jest na górze, nie doszła do smoka, bo jak się zetknie z wodą, to go właśnie zatyka, robi się taka twarda papa. I jak tak wymieszam, to dopiero potem robię ruchy trzepiące.
padłam padłam padłam!
: hahaha:

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
mysz kowboj stojąca na garnku z serem i kręcąca hula-hop babusia Filipa takim cudem uszczęśliwiła, musiałam zakleić głośnik taśmą, bo wyło niemiłosiernie w kółko jedną melodyjkę i teraz przynajmniej ciszej
tez tak uciszam niektore zabawki
a gdzie to cudo wynalazla? fajne to bo samo sie porusza, ja te co mam to tzeba je popchnac, chwile pochodza i stop

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

I ja

Ooo a w której lidze gra? Pewnie w ekstraklasie skoro ma szansę na powołanie do reprezentacji.. Mój mąż grał przez długie lata w niższej lidze, mój brat też a dziś jest trenerem a mój tata też wielki fan piłki nożnej.

tez o to miala pytac!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

niestety każdy poród jest inny a tych krzyżowych bóli to współczuję, podobno nic nie wnoszą w poród a boli jak cholera dobrze, że miałaś wsparcie męża
ja mialam te krzyzowe, fakt bolaly najbardziej z calego porodu ale generanie dalo sie przezyc nie bylo jeszcze wcale tak tragicznie

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora