Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 07:13   #1085
kmagg81
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.

Witajcie z samego ranka

Nestelle co do Kubusia - dzieciaczki tak maja, że są bezpośrednie i mówią co im ślina na jezyk przyniesie i na pewno za żadne skarby świata MAMUSI swojej ukochanej by nie zamienił nawet za możliwośc jedzenia lodów 5 razy dziennie.
Co do przeciagania się po jedzeniu, to ja tam specem nie jestem, ale być może Kubuś tak na przekór Tobie, bo zwracasz na to uwagę i go upominasz, a dzieciaczki sa przekorne nawet te najgrzeczniejsze wyrośnie z tego
Ja tam w zadnym wypadku nie chce sie wtrącać w Twoje wychowanie ani urazić Ciebie - mój guru - nie pragnę
może by tak jakoś odwrócić uwagę od tej potrzeby przeciagnięcia - może jakiś konkurs, np. kto przez tydzień przez 10 minut po posiłku się nie poruszy t dostaje punkcik na na koniec tygodnia kto uzbierał najwiecej punkcików to nagroda - cudowna, wspaniała - np. jedna gałka loda więcej tak tylko dywaguję i może głupie to co wymyśliłam, - po prostu chciałam ociupinke pomóc.

Dziewczyny a teraz prosimy o kciuki - idziemy dziś na szczepienie ;/

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09km3h0o13o.png

Edytowane przez kmagg81
Czas edycji: 2013-07-17 o 07:17
kmagg81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując