2013-07-17, 11:52
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Napisane przez mela1234
Witaj
Pogrubienie moje: właśnie sobie zdałam sprawę, ze chodzenie do mojego gina sprawia mi frajdę. I to dlatego, że jest takim fajnym wesołym człowiekiem, no i jest fachowcem. Czy jestem nienormalna?
|
ooo ja tez lubie chodzic do mojego gina, bo jest mega fajny, a do tego tak przystojny ze wszystkie babki w poczekalni śliną sie na jego widok. Taki nonszalancki typ co udaje że nie jest ciachem opalony, dobrze ubrany, włosy ułożone - a'la "dopiero co wstałem i wcale nie spędzałem pół godziny na ich układaniu".
No ale najważnejsze, ze jest spoko lekarzem, a byłam u wielu przed ciążą. Jest delikatny i w dodatku na każdej wizycie mi powtarza, ze jakby się cos działo to proszę dzwonić. 
Cytat:
Napisane przez Cieplusia
Pójdę w ślady AgatyGalaktyczki i też coś napiszę  Przeglądam ten wątek w zasadzie od czasu kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, chociaż jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy żeby coś pisać a jakoś tak się dziś zmotywowałam bo i tak pół dnia spędzam na czytaniu Waszych postów  Wy jeszcze mnie nie znacie ale gwarantuje, że w wielu dylematach mi nieświadomie pomogłyście a ja razem z Wami płakałam na opisach porodów czy śmiałam się przy codziennych opisach  Ogólnie mieszkam w Rzeszowie mam 24 lata. Zaszłam w ciążę będąc w okresie narzeczeństwa w tej chwili już jestem mężatką (wzieliśmy cywilny dla spokoju ducha rodziców a normalny za rok w czerwcu tak jak był planowany  ). Termin porodu mam na 16 sierpnia  i też będę zaszczycona jeśli przyjmiecie mnie do grona mam czerwcowo-lipcowo-sierpniowych 
|
witaj
też od niedawna piszę, a czytam wątek od początku, ale ja z tych bardziej nieśmiałych 
Cytat:
Napisane przez Cieplusia
Heh no trochę mi zajęło czytanie Waszych postów a przyznaję się bez bicia, że nie ogarnęłam wszystkich 19 części
Ma być dziewczynka Izabela  a le jak to powiedział mój gin tylko ten który odbiera poród jest nieomylny więc zobaczymy 
|
dobre
my mamy zdjęcie jajek naszego synka i to w dodatku w 3D, więc dziwne byłoby gdyby okazał sie dziewczynką
|
|
|