Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 11:52   #3997
aremalgos
Rozeznanie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witaj
Pogrubienie moje: właśnie sobie zdałam sprawę, ze chodzenie do mojego gina sprawia mi frajdę. I to dlatego, że jest takim fajnym wesołym człowiekiem, no i jest fachowcem. Czy jestem nienormalna?
ooo ja tez lubie chodzic do mojego gina, bo jest mega fajny, a do tego tak przystojny ze wszystkie babki w poczekalni śliną sie na jego widok. Taki nonszalancki typ co udaje że nie jest ciachem opalony, dobrze ubrany, włosy ułożone - a'la "dopiero co wstałem i wcale nie spędzałem pół godziny na ich układaniu".
No ale najważnejsze, ze jest spoko lekarzem, a byłam u wielu przed ciążą. Jest delikatny i w dodatku na każdej wizycie mi powtarza, ze jakby się cos działo to proszę dzwonić.

Cytat:
Napisane przez Cieplusia Pokaż wiadomość
Pójdę w ślady AgatyGalaktyczki i też coś napiszę Przeglądam ten wątek w zasadzie od czasu kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, chociaż jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy żeby coś pisać a jakoś tak się dziś zmotywowałam bo i tak pół dnia spędzam na czytaniu Waszych postów Wy jeszcze mnie nie znacie ale gwarantuje, że w wielu dylematach mi nieświadomie pomogłyście a ja razem z Wami płakałam na opisach porodów czy śmiałam się przy codziennych opisach Ogólnie mieszkam w Rzeszowie mam 24 lata. Zaszłam w ciążę będąc w okresie narzeczeństwa w tej chwili już jestem mężatką (wzieliśmy cywilny dla spokoju ducha rodziców a normalny za rok w czerwcu tak jak był planowany ). Termin porodu mam na 16 sierpnia i też będę zaszczycona jeśli przyjmiecie mnie do grona mam czerwcowo-lipcowo-sierpniowych
witaj
też od niedawna piszę, a czytam wątek od początku, ale ja z tych bardziej nieśmiałych

Cytat:
Napisane przez Cieplusia Pokaż wiadomość
Heh no trochę mi zajęło czytanie Waszych postów a przyznaję się bez bicia, że nie ogarnęłam wszystkich 19 części
Ma być dziewczynka Izabela ale jak to powiedział mój gin tylko ten który odbiera poród jest nieomylny więc zobaczymy
dobre
my mamy zdjęcie jajek naszego synka i to w dodatku w 3D, więc dziwne byłoby gdyby okazał sie dziewczynką