Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-18, 10:47   #1497
kropla_deszczu
Zadomowienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dzisiaj o 14.00 mam wizytę także proszę o kciuki. Tym bardziej, że dołączam do dziewczyn z problemami jelitowymi... Od 4 dni męczą mnie biegunki. Brzuch nie boli, czuję się dobrze, ale co chwilę przelewa się w jelitach i ok. 3 razy dziennie się załatwiam (sama woda ). Chyba będę musiała o tym wspomnieć lekarzowi... Mam nadzieję, że to tylko przejściowe. Czytałam że zdarzają się takie sytuacje w III trymestrze, ale bliżej TP, bo organizm się oczyszcza, a mój synuś musi jeszcze poczekać 2 miesiące, albo przynajmniej 1,5....

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Któraś wczoraj pytała, co u fryzjera robiłam. Ale nie pamiętam, kto i co, bo na telefonie podczytywałam usypiając młodego, a goście pizzę robili No więc nic wielkiego, z 5 cm zniszczonych końcówek poleciało... A zapuszczam. Ogólnie to płaczę nad długością, ale lepsze krótsze, a zdrowe, niż dłuższe i zniszczone... Macie foto, różnica niewielka
aleś sobie buźkę pięknie powycinała a włoski widac, że lepiej się układają

co do przyjaciela to ja bym go kopnęła w tyłek, niech sobie nowych :przyjaciół" szuka
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
A z innej beczki to dorobiliśmy się super zmywarki Wczoraj ruszyło już pierwsze zmywanie i naczynia wyskoczyły błyszczące
też bym chciała zmywarkę, ale w najbliższym czasie to raczej mało realne do zrealizowania więc zazdraszaczam
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
aa zapomniałabym witamy się w 27 tc

Pokazuję Wam z tej okazji "domek" Janka

Wybywam z domu - gorąc- na ogródek do siostry, pa
całkiem przyzwoity domek nawet nie taki mały
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
wczoraj trzymałam rękę na brzuchu, nad pępkiem i Nina akurat kopnęła i normalnie poczułam jej nogę tylko, że poczułam ją tak, że miałam wrażenie że jak jeszcze raz kopnie to ją złapię za stopę normalnie poczułam jej stópkę na swojej dłoni

no to jedziem wydłam aż ok 30zł (!) a kupiłam kombinezon z polaru, buciki, golfik-szalik, rękawiczki i sobie komin na zimę. W sumie to kombinezon wolałabym w innym kolorze niż czerwono różowy a golfik inny niż czarny ale jak za darmo było to brałam
Ty jej tak nie łap za nóżki bo jeszcze wylezie nie przez tą dziurę co trzeba, tylko przebije skórę na brzuszku i hop do mamusi

śliczne te buciki
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...

Edytowane przez kropla_deszczu
Czas edycji: 2013-07-18 o 10:48
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora