2013-07-18, 11:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Napisane przez domciatko
no to mi podobnie.
normalnie termin z om i usg wyszedl 15-16 lipiec
ale ja mialam dluuugie cykle,
i jeden kalkulatro wlasnie wyliczył mi na 22 lipca przez opóźniona owulacje.
|
Wg moich skrupulatnych wyliczeń i zapisków do zapłodnienia musiało dojść albo 8 albo 12 +-2 dni :P Wszystko zapisywałam, bo mam bezobjawowe owulacje (jedynie skacze mi temp. ale to już po) no a, że się staraliśmy odłożyć w czasie Filipka, to nie miałam aż tak dużo do notowania przytulanek 
Cytat:
Napisane przez kubus puchatek
malaczarnakejt pozwoliłam sobie zerknąć na Twój blog  śliczne zdjęcie macie z mężem i wyglądasz pięknie w tych osttanich tygodniach ciąży!
Zweryfikowałam też moją listę do szpitala na podstawie Twoich zapisków,(którą probuję tworzyć).
|
Bardzo mi miło 
Cytat:
Napisane przez mela1234
Jestem po wizycie. Weszłam zapytać czy mnie przyjmie a ten od razu kazał mnie pod ktg podłączyć. Z mała wszystko ok, a do tego mam 2 cm rozwarcia!
Tak mi pogmeral że WITAJ CZOPIE!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
no to pogmerał 
Cytat:
Napisane przez domciatko
kiedy myślę o pomalowanych rzęsach i makijażu, to widzę siebie, umęczoną porodem, po 8 godzinach bóli, spoconą, zapłakaną, mąż polewa mnie wodą, podaje zimne okłady na czoło, widzę moje łzy ściekające po policzkach, mieszające się z korektorem i brązerem, moje zmęczone ręce ścierające pot z twarz, dotykające czoła, wyzierające łzy z oczu i dziecko, takie nowonarodzone, podane mi na klatkę piersiową, przytulam je do siebie, do twarzy, całuję.
i widzę ten pot i tusz do rzęs i podkład odbity na twarzy mojej córki.
tyle
|
A po co Cię będzie mąż polewał wodą, skoro rodzisz w wannie?
|
|
|