2013-07-19, 13:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
Napisane przez sisterqa
Cześć dziewczyny, mam takie pytanie...bierze któraś z was Prenatal complex? Ginekolog polecił mi te tabletki, bo mam małe niedobory witamin. No to kupiłam, biorę je 3 dzień i za każdym razem jak wezmę to po 10-15 minutach wymiotuje :/ macie podobne dolegliwości? Nie wiem czy odstawić te tabletki czy co...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
a czy czasem nie bierzesz ich rano na czczo ? to katastrofalny bład ...
zawsze po jedzeniu sie bierze wit ... a wyszły ci jakies braki witaminowe w wynikach krwi?
ja nie jem witamin w tabletkach dopóki mi jakas lekka anemia nie wyskoczy ... zawsze próbuje podleczac sie zapobiegawczo naturalnymi witaminami owoce warzywa
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------
ufff wiec widze ze sama nie jestem z fiksowaniem mimo iz to drugie dzieciatko jak sie urodzi tez pewno bede fiksowac bo 1 juz to robiło albo jeszcze nie robiło
kate o to najgorsze odbije sie i nie wiem nawet kiedy :d
mmhym a gdzie jedziesz ? a raczej gdzie macie jechac
giana tez w 1 ciazy miałam globulki o to była masakra , ciagle mokro jak sobie to wspomne az mnie trzesie 
moja mloda wczoraj poparzyły liscie chmielu ale sie wystraszyłam okropnie to wygladało , dzis juz zanika ale jakby ja koty dopadły i podrapały ...
|
|
|