Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapachy, kolorówka, pielęgnacja - górna i średnia półka - ZAPRASZAM !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-21, 19:39   #1
Margarita
Rozeznanie

Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.

Zapachy, kolorówka, pielęgnacja - górna i średnia półka - ZAPRASZAM !

Oto co mam na wymianę:

DOKŁADKA:

- Wella System Professional- odżywka w piance utrwalająca kolor 50 ml
- Biosilk Farouk - jedwab do włosów 2x 14 ml
- LA ROCHE POSAY - woda termalna, 50 ml, nowa, nieużywana
- CLARINS - serum zmniejszające pory (Serum Anti-Pores Dilates) 3 ml. kartonik, ulotka

ZAPACHY:

1. FENDI EDT 100 ML - klasyk, ubytek ok. 5%

2. CELINE POUR FEMME EDT 50 ML. - pozostało ok. 45%

3. EAU DE GUCCI EDT 50 ML. - ubytek ok. 15%

PIELĘGNACJA

4. AA OCEANIC- Krem Hydra Rich, nawilżająco ujedrniający 35+ pojemność 30 ml. Poziom zużycia maksymalnie 15%[/COLOR]

5. AA OCEANIC- Krem nawilżająco-regenerujący 45+pojemność 30 ml. NOWY, nieotwierany, zafoliowany

6. YVES ROCHER - Pur Desir de Lilas,
7. DR HAUSHKA - Olejek do ciała lawendowy pojemność100 ml - nowy, tylko delikatnie testowany

8. WELLAFLEX - Połysk i Trwałość - wosk do stylizacji. Zużycie minimalne, patrz zdjęcie.

KOLORÓWKA

9. KANEBO - cream finish, podkład o działąniu również pielęgnacyjnym. Kolor 301 sand, ciepły beż dla jasnej i średniej karnacji. Użyty 3 razy, niestety nie mój kolor. Mam do niego kartonik, szpatułkę oraz paragon zakupu z perfumerii Douglas.
10. DIOR ADDICT - Lip Fluid, pomadka w płynie. Kolor 445 koralowy opalizujący na złoto. Pojemność 6 ml. zużycie trudne do określenia, myślę, ze ok 30-40%.

11. GIVENCHY - Pop Gloss, błyszczyk do ust, kolor 456 Tonic Brown(według mnie mleczna czekolada) Pojemność 6 ml (tester) zużycie trudne do określenia, na pewno sporo poniżej 20%.

12. CLARINS - pomadka do ust kolor Illusion 220, bardzo naturalny, różowo-beżowy. 100% Oryginał ! Poziom zużycia widoczny na zdjęciu.

13. VERSACE - pomadka do ust kolor Sensual Feeling V2059, jasny fiolet. Tester z deklem. Poziom zużycia widoczny na zdjęciu.

15. ORIFLAME - Giordani Gold sypki puder nabłyszczający. Pojemność 8 g. Użyty kilkakrotnie, zużycie poniżej 10%.[/COLOR][/SIZE]

16. APC - cień sypki nr 10 grafitowy, użyty dwa razy.

MAZIDEŁKA:

17. JUVIT - witamina C w kroplach, data ważności sirpień 2009, ubytek znikomy, użyta dwa razy

18. SEPTYK OCZAR - Żel przeciwtrądzikowy, zawiera 30% destylatu z oczaru wirginijskiego. Tubka 50 ml. zużycie 20%.

19. SEPTYK OCZAR - Żel kojąco łagodzący, zawiera 20% destylatu z oczaru wirginijskiego. Tubka 50 ml. zużycie 40%. Działanie łagodząco-kojące, przeciwbólowe, przeciwobrzękowe, przeciwzapalne. Zawiera kamforę.

Wymienię na inne kosmetyki o podobnej wartości. Zapachy mogę wymienić również na kolorówkę i pielęgnację.
Nie interesują mnie ciuszki, ale propozycje książkowe chętnie rozważę
Wysyłka:
Wyłącznie listem poleconym (zachowujemy dowód nadania)

Zamieszczam tylko część zdjęć, pozostałe dołączę później, mogę też wysłać fotki na @
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wiz.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  28,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wiz1.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  30,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  gucci1.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  29,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!