Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 17:13   #2016
23Paula23
BAN stały

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ustawienia maszyny w momencie robienia zdjęcia podobno. Ale głowy nie dam.
A już myślałam że się czegoś nowego dowiem a tu lipa ale dziękuje za zaspokojenie mojej ciekawości

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
super, że wszystko OK i dzidziuś rośnie zdrowo skoro nie mierzą to ile waży Twój mały ludzik?
No właśnie mi nie zważył bo ja zagadałam o tym mierzeniu już po USG ale na nastepnej wizycie go pomęczę żeby mi kropka zważył

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
u mnie są zupełnie inne,choć równie tajemnicze literki, więc nie umiem pomóc może to rzeczywiście dotyczy sprzętu?
Byc może a szkoda a już myślałam że to coś sensownego ech...

Dziewczyny ten lekarz jak widać po zdjęciu ma nie najlepszy sprzęt myślicie że warto iść prywatnie gdzieś gdzie mają porządniejszy sprzęt żeby obejrzeli małą kropkę i może by mi płeć wyjawili ? Czy nie warto?

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
nie jestem specjalistą ale wszędzie gdzie wyczytałam i to potwierdza też mój gin mówią, że jeśli nie ma przeciwwskazań medycznych to przytulanki są dozwolone. Mało tego nawet pomagają ćwiczyć mięśnie- oczywiście nikt nie mówi tu o jakiś hardcorowych ekscesach ale tak "normalnie" można
Aaa tam mam widać staromodnego lekarza
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora