Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 09:29   #689
teQiba
Moderator

Odp: Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez Rossa1988 Pokaż wiadomość
ps. biorę dziennie 13 tabletek dosutnych (1x tarczyca, 3x magnez, 6x na pęcherz furaginum, 2xtrilac osłonowo, 1x kwas foliowy) i dwie dowcipne :O jakas masakra, bo nie mam apetytu oprócz tej ostatniej sałatki warzwynej... żyję tylko na tabletkach

faktycznie duzo tego

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Ja też zawsze mówię, że jakby ktoś przyszedł robić to co ja za pół mojej pensji to by nie mieli sentymentów

na pewno - tez nie mamy czym sie stresowac jakos to bedzie...

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
elunka a w takiej firmie produkcyjnej, nic specjalnego -dział handlowy ale szefowa zołza, przemiał ludzi okropny. brak szacunku do człowieka - ciśnienie na wyniki sprzedaży. to branża budowlana - a kryzys robi swoje, jest marna sprzedaż - a ona furii dostaje codziennie że nie zarabia tyle ile sobie założyła. czepia się o wszystko. chodzi non stop zła i się wydziera o wszystko
ehh szkoda gadać - pomyłka ta praca ale moje dni sa już tam na szczęscie policzone uffffff

no to tym bardziej to olej - przyjdz ze zwolnieniem i sie nie tlumacz

Cytat:
Napisane przez Rossa1988 Pokaż wiadomość
usg to jakby nie patrzec tez w pewnym stopniu napromieniowywanie, więc zaleca się je w ciązy co 4 tygodnie najczęściej.. przynajmniej tak gdzies czytałam, jak są jakieś inne opinie to mnie poprawcie.
Czytalam ze nie udowodniono szkodliwego dzialania, a korzysci wynikajace z obserwacji przewyzszaja ewentualne zagrozenia. Takze jezeli jest taka potrzeba to lepiej zagladac