Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 17:23   #553
bebe1987
Rozeznanie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Witam nową Mamusię super imiona wybraliście dla dzieci również podziwiam za tak małą różnicę czasu między porodami.
. Dziękuję .
Bodziaki zapinane z przodu są najlepsze . Pajacyki tez się rewelacyjnie ubiera maluszkowi.
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
dzis pocieklo mi mlekiem z cyca az sie przestraszylam..tak wiecie,samo..:-P i stwoerdzilam ze niewiem co w takiej sytuacji jak dziecko nie jest glodne,mama ma cycki jak skaly od mleka i leci ciurkiem?chybs tylko wkladki do stanika nie?
Jak piersi robią sie twarde jak kamienie to lepiej odrobinę mleczka odciągnąć laktatorem (ale tylko troche, by nie rozhulać laktacji). Zapobiegnie to zastojowi czy zapaleniu piersi... Przyniesie ogromną ulgę.

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
hej

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Aaa... jeszcze dzisiaj nieźle się wkurzyłam rano
Okazało się, że mi malutkie rozstępy na pośladkach się pojawiły- bez przesady... dwa tygodnie po porodzie Rozumiem, że na piersiach mogły bo w trakcie ciąży biust mi się nie powiększył a teraz jak karmię to z dnia na dzień sporo urosły no ale na dupie...?

I w związku z tym moje pytanie- jakich kremów dziewczyny używacie? Nie wiem jaki krem kupić do biustu żeby to dziadostwo trochę mniej widoczne było- nie wiem, który jest bezpieczny przy karmieniu piersią...
No i na dupsko też by się coś przydało- od dzisiaj zaczynam smarować pośladki Palmersem bo kiedyś próbki dostałam ale może macie coś lepszego, sprawdzonego?
Całą ciążę z używałam Elancyl dla kobiet w ciąży i nic nowego mi nie wyszło (odpukać ). W poprzedniej ciąży kombinowałam z oliwką z Rossmanna, olejkiem Bio-Oil, różnymi balsamami dla ciężarnych i mimo wszystko wyszło mi parę na brzuchu i piersiach...
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora