2013-07-20, 17:23
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Napisane przez kubus puchatek
Witam nową Mamusię  super imiona wybraliście dla dzieci  również podziwiam za tak małą różnicę czasu między porodami.
|
. Dziękuję .
Bodziaki zapinane z przodu są najlepsze . Pajacyki tez się rewelacyjnie ubiera maluszkowi.
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
dzis pocieklo mi mlekiem z cyca az sie przestraszylam..tak wiecie,samo..:-P i stwoerdzilam ze niewiem co w takiej sytuacji jak dziecko nie jest glodne,mama ma cycki jak skaly od mleka i leci ciurkiem?chybs tylko wkladki do stanika nie?
|
Jak piersi robią sie twarde jak kamienie to lepiej odrobinę mleczka odciągnąć laktatorem (ale tylko troche, by nie rozhulać laktacji). Zapobiegnie to zastojowi czy zapaleniu piersi... Przyniesie ogromną ulgę.
Cytat:
Napisane przez idzia111
hej 
|

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Aaa... jeszcze dzisiaj nieźle się wkurzyłam rano 
Okazało się, że mi malutkie rozstępy na pośladkach się pojawiły- bez przesady... dwa tygodnie po porodzie  Rozumiem, że na piersiach mogły bo w trakcie ciąży biust mi się nie powiększył a teraz jak karmię to z dnia na dzień sporo urosły no ale na dupie...?
I w związku z tym moje pytanie- jakich kremów dziewczyny używacie? Nie wiem jaki krem kupić do biustu żeby to dziadostwo trochę mniej widoczne było- nie wiem, który jest bezpieczny przy karmieniu piersią...
No i na dupsko też by się coś przydało- od dzisiaj zaczynam smarować pośladki Palmersem bo kiedyś próbki dostałam ale może macie coś lepszego, sprawdzonego?

|
Całą ciążę z używałam Elancyl dla kobiet w ciąży i nic nowego mi nie wyszło (odpukać ). W poprzedniej ciąży kombinowałam z oliwką z Rossmanna, olejkiem Bio-Oil, różnymi balsamami dla ciężarnych i mimo wszystko wyszło mi parę na brzuchu i piersiach...
|
|
|