Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 21:39   #930
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Ale właśnie ja jem zdrowo, nie jes t to jakieś 100 kcal.. staram się jesc 1300, ale wiesz, od kilku dni nie liczę, jem do syta, zdrowo, znam zasady odżywiania... u mnie to z emocji, nie umiem nad tym zapanować.
Z międzynarodowych stosunków gospodarczych , a kierunek, co się wszyscy boją to matematyka finansowa

kurcze, brzmiało poważnie, ale było już serio super dobrze. Jeszcze jutro ważenie, bo sobie ustaliłam, że co niedzielę... mam teraz takie poczucie winy, że sobie nie wyobrażasz, bo naprawdę cięzko pracowałam na to, żeby zrzucić te ostatnie dwa kg... Ech, postaram się od jutra, dziś już nic nie poradzę.
Bacik za żelki i za to że nie ćwiczysz
pipson bardzo ważne jest to, że masz świadomość co się dzieje
Nie wiem jak powinnaś jeść by było lepiej-- czy idealnie trzymać się diety czy bardziej na luźnie jeść - bo skoro stres powoduje takie napady to trudno temu zapobiec bo od stresu nie uciekniesz eh

Za żelki baty z godnością przyjmuje na goły zadek
ale dziś 17km spaceru a nawet biegania ciut było więc czuję się "wyćwiczona"

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

U mnie też były i lody i czereśnie i jedna brzoskwinia chyba serio za dużo węgli jem
heroine coś w tym jest bo dziewczyny na SB czy o dietach z niskim IG itp dietach jedzą więcej ( w sensie kcal) a chudną ..kurna ale mi tak trudno pozbyć się ulubieńców węglowych jak chipsów i czekolady nie ruszam to owocami nadrabiam..zdrowiej owszem ale jednak mogłoby być lepiej