Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 23:15   #935
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Lepiej suszarką niż nic...każdy model inaczej ale zasadniczo listwę nad klawiaturą podważa się a klawiatura zwykle na dwie śrubki jest ale najlepiej sprawdź w necie jak ma Twój model i Tż mój podpowiada, że jak nie możesz wyjąć to wyłączyć, klawiaturą w dół obrócić(żeby wyleciało jak coś jeszcze jest) i wtedy suszyć

No zaciesz był...a ja tego nawet nie pamiętałam, że tak się szczerzyłam
Kurcze ja nie mam żadnej listwy nad klawiaturą te śrubki są pod spodem lapka? Bo z przodu ich nie ma szukałam właśnie w necie, ale o Asusie nic nie znalazłam... zresztą jaki model dokładnie mam to nie wiem wszystkie naklejki pozdzierane
No już go wyobracałam i suszyłam mam nadzieję, że pomogło na dobre
Ja to powinnam mieć nauczkę z tym piciem przy lapku już drugi raz mi się to zdarzyło wcześniej wylałam herbatę, ale małą ilość i poszło na touchpada i w ogóle nie mogłam myszką ruszać, nie było strzałki, jakoś z czasem było lepiej. No i trzeszczał wtedy dziwnie odpukać, teraz chodzi i cicho pracuje
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora