2013-07-23, 16:37
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
 wkurzające są takie babiszony co sie wtrącają
teraz już się za tą datę do Ciebie nie odezwie o! :P
dobra idę, bo miałam wyjść po mężula a ja dalej siedzę :P
|
Cytat:
Napisane przez domii29
A g*wno ją to obchodzi jaki będzie Twój dzidziuś. A sprzedawczyni jest od tego żeby doradzać i sprzedawać a nie komentować co przynosi pecha a co nie
W ogóle to wyłapałam że zmieniłaś avek  myślałam że to jakaś nowa mamusia napisała
Tak myślę że to o tą datę chodzi 
|
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88
Ja to nie wiem czemu (może dlatego że trochę słyszałam że się szerzy złodziejstwo) to się boję że mi wszystko w szpitalu pokradną, tzn mojemu synkowi  bo u nas wszystko tzreba swoje mieć. A co do leżenia po porodzie to każda koleżanka która rodziła miała beznadziejne wspomnienia, ale porodówkę wspominały ok.
Głupia baba, niektórzy ludzie to naprawdę są nietaktowni
Tak Domi, napewno tak jest 
|
Cytat:
Napisane przez kyte
A olej taką babę! Pewnie zazdrość ją zrzerała że Ty tak pięknie w ciąży wyglądasz a ona pewnie była dużą bambaryłą  O!
yyyyy...ok...teraz to już ja też chcę bujany fotel.. 
|
Cytat:
Napisane przez Dzastin08
Co za franca z tej baby
Ja jakoś nie mam ochoty na kawę...,w sumie to bym się położyła i poszła spać.. ale wątpie żebym zasnęła w tej gorączce 
|
No mowię Wam zrobiłam się cała czerwona, bylo mi smutno i zarazem glupio, ze mjaja mnie moze za jakas mloda sikse... co sie odchudza w ciazy? 
Cytat:
Napisane przez domii29
Czyli że po ślubie mogę krzyczeć na niego do woli ? 
|
ja tam praktykuje, to przed slubem trzeba sie poznac przecież... aleee... po slubie to juz wlasnosc
|
|
|