Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-23, 16:37   #314
budowniczka
Rozeznanie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
wkurzające są takie babiszony co sie wtrącają

teraz już się za tą datę do Ciebie nie odezwie o! :P

dobra idę, bo miałam wyjść po mężula a ja dalej siedzę :P
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
A g*wno ją to obchodzi jaki będzie Twój dzidziuś. A sprzedawczyni jest od tego żeby doradzać i sprzedawać a nie komentować co przynosi pecha a co nie

W ogóle to wyłapałam że zmieniłaś avek myślałam że to jakaś nowa mamusia napisała

Tak myślę że to o tą datę chodzi
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Ja to nie wiem czemu (może dlatego że trochę słyszałam że się szerzy złodziejstwo) to się boję że mi wszystko w szpitalu pokradną, tzn mojemu synkowi bo u nas wszystko tzreba swoje mieć. A co do leżenia po porodzie to każda koleżanka która rodziła miała beznadziejne wspomnienia, ale porodówkę wspominały ok.

Głupia baba, niektórzy ludzie to naprawdę są nietaktowni

Tak Domi, napewno tak jest
Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
A olej taką babę! Pewnie zazdrość ją zrzerała że Ty tak pięknie w ciąży wyglądasz a ona pewnie była dużą bambaryłąO!

yyyyy...ok...teraz to już ja też chcę bujany fotel..
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Co za franca z tej baby

Ja jakoś nie mam ochoty na kawę...,w sumie to bym się położyła i poszła spać.. ale wątpie żebym zasnęła w tej gorączce
No mowię Wam zrobiłam się cała czerwona, bylo mi smutno i zarazem glupio, ze mjaja mnie moze za jakas mloda sikse... co sie odchudza w ciazy?
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Czyli że po ślubie mogę krzyczeć na niego do woli ?
ja tam praktykuje, to przed slubem trzeba sie poznac przecież... aleee... po slubie to juz wlasnosc
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora