2013-07-25, 09:23
|
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
Cytat:
Napisane przez ijaa
powiem Ci, że my jakiś czas temu jak byliśmy na weselu do rana to były tylko 3 dania ciepłe i nikomu nic nie brakowało.
co prawda jedną z nich był grill (koło 23:00) - ludzie się tam objedli na maksa, różnorodnie i przepysznie było, to później koło 3 było ostatnie danie ciepłe i mało kto jadł.
wiadomo, gdzieś jakaś przystawka wpadła, do tego lato - na prawdę ciepła noc i nie bardzo chciało się jeść.
może jedno z nich zamienicie na dodatkowe przystawki. jak zostawicie 4 to uważam, że i tak będzie FULL! 
|
No my właśnie będziemy mieć zamiast jednego dania ciepłego grilla, zastanowimy się jeszcze, może faktycznie zmienimy jedno danie na lepsze przystawki
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada
siedzę sobie, piję (już) zimną herbate, oglądam rowery na allegro bo dalej sie nie zdecydowałam a tż nalega abym się określiła 
może któraś z Was doradzi jakiś fajny rowerek?
Tżt uparł się, żebym wzięła sobie damkę na cienkich oponach, lekka i wygodna. Na cienkie opony jestem w stanie się zgodzić ale damka.. 
Od zawsze wolałam jazde na męskiej rurze ( kurde jak to brzmi  ) .
Jutro jade do siostry, ona ma damkę właśnie na cienkich oponach, mam sie przejechać i stwierdzic czy sie skusze.
Macie jakieś propozycje ? Jakie Wy macie rowery ? 
|
Ja mam stara damke miejska po dziadku i super, kocham ten rower
Cytat:
Napisane przez namisek1990
Cześć ;*
say-hello
Tulę Cię
ijaa , Verunka
Po ostatnim weselu twierdzę, że 3 dania ciepłe spokojnie wystarczą... Ja już po 3 daniu nie miałam siły jeść!!! TŻ też nie... a uwierzcie, że je za trzech... :x więc nie wiem jak u mnie ludzie zjedzą tyle dań!
u nas płacimy 125zł za osobę i mamy w cenie:
(jeszcze nie ustalalismy dokładnego menu)
-5 dań gorących 
-10 przystawek
- napoje zimne (Pepsi, Mirinda, 7Up) + kawa, herbata + soki
- pieczywo (w tym chlebek na powitanie)
gratis pokój dla Młodych, ale to chyba teraz wszędzie tak jest...
dodatkowo: dekoracja stołów (sztuczne kwiaty+ świece), pokrowce dla Młodych i świadków, obsługa: 3 kelnerki
Ani to dużo ani to mało...ale chyba najgorzej nie jest.
ciasto,tort, alkohol i owoce we własnym zakresie
dołącze ten candy bar no i oczywiście wiejski (sami robimy kiełbasę, smalec i ogórki więc to nie problem) korkowego nie ma, nasza sprawa ile alkoholu i ile bimbru.
Jak u Was z jedzeniem po weselu? U nas wszystko można po weselu zabrać.
|
dużo tego macie faktycznie, my niestety nie mamy pokoju, bo po prostu na sali nie ma pokoi :p a jedzenie można zabrać cały tydzień pewnie
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl
Heej
Mam pytanie trochę z innej beczki. Jestem w trakcie aranżacji kuchni, muszę przedstawić projekt hydraulikowi i elektrykowi na już praktycznie... Problem jest taki, że jedyne sensowne ustawienie wymusza postawienie lodówki obok piekarnika. Czy któraś z Was ma może takie rozwiązanie? Czy nic z lodówką złego się nie dzieje?
Piekarnik byłby w zabudowie w słupku a obok wolnostojąca lodówka. Tyle jest opinii na internecie, że już sama nie wiem co o tym myśleć 
|
Znajomi tak mają i ok nic się nie dzieje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|