2013-07-26, 10:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Napisane przez myboyismine
zaraz Was nadrobie 
jeden zespół Nam odpisał, ze ma wolny termin.. 3400zł chcą, grają do 3.00, każda kolejna godzina 200zł. Nie przesada?? czy to normalka???
|
Moim zdaniem to nawet tanio.
U mnie w mieście polecane zespoły biorą 5-6 tysięcy. Jakieś podrzędne to już koszt 4-4500. Powariowali trochę.
Cytat:
Napisane przez wioliix
|
Oni królują na dyskotekach. Kiedyś nawet złapałam ich płytę Za wesele to by pewnie z 10tys wzięli. Głównego wokalisty mama często przychodziła do mojej starej pracy 
Cytat:
Napisane przez anka1897
sam widok błonnika nie jest zachęcający do jedzenia  ale można się przemóc. Kupuję ten z biedrony (bez zielonej herbaty) bo jest tańszy a moim zdaniem nie różni się niczym w smaku od tych droższych
|
Lubię ten błonnik i o dziwo nawet tż też polubił i czasami kupujemy do pochrupania 
Ja mam teraz problem z jedzeniem do pracy 
Pracuje 12stkami, czyli w tygodniu 3 dni pracy i 2 dni wolne. Jak pracuję to wychodzę z domu 6:30, wracam 21:30. Śniadanie i kolację jem w domu. Do pracy biorę kanapkę, owoce, jogurt albo serek. Ale bardzo brakuje mi czegoś ciepłego Mamy kuchenkę, garnki, patelnię, toster więc od biedy mogłabym brać obiad w pojemnik i podgrzewać. I chyba tak właśnie będę robiła W sumie to i zupę mogę wziąć w słoik, jakiś gulasz drobiowy, tylko muszę dzień wcześniej wszystko przygotować No to dzisiaj zupę gotuję, na jutro akurat będzie 
A i chciałam Wam powiedzieć, że zakochałam sie w bukiecie z hortensji i na tą chwilę to moj numer 1
Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2013-07-26 o 10:36
|
|
|