Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-26, 10:34   #1761
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
zaraz Was nadrobie

jeden zespół Nam odpisał, ze ma wolny termin.. 3400zł chcą, grają do 3.00, każda kolejna godzina 200zł. Nie przesada?? czy to normalka???
Moim zdaniem to nawet tanio.
U mnie w mieście polecane zespoły biorą 5-6 tysięcy. Jakieś podrzędne to już koszt 4-4500. Powariowali trochę.

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
A jak przegladaliśmy na youtube zespoły to natknełąm się na bardzo fajny ale z Białegostoku

http://www.youtube.com/watch?v=CjFry0yzIOw
Oni królują na dyskotekach. Kiedyś nawet złapałam ich płytę Za wesele to by pewnie z 10tys wzięli. Głównego wokalisty mama często przychodziła do mojej starej pracy

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
sam widok błonnika nie jest zachęcający do jedzenia ale można się przemóc. Kupuję ten z biedrony (bez zielonej herbaty) bo jest tańszy a moim zdaniem nie różni się niczym w smaku od tych droższych
Lubię ten błonnik i o dziwo nawet tż też polubił i czasami kupujemy do pochrupania

Ja mam teraz problem z jedzeniem do pracy
Pracuje 12stkami, czyli w tygodniu 3 dni pracy i 2 dni wolne. Jak pracuję to wychodzę z domu 6:30, wracam 21:30. Śniadanie i kolację jem w domu. Do pracy biorę kanapkę, owoce, jogurt albo serek. Ale bardzo brakuje mi czegoś ciepłego Mamy kuchenkę, garnki, patelnię, toster więc od biedy mogłabym brać obiad w pojemnik i podgrzewać. I chyba tak właśnie będę robiła W sumie to i zupę mogę wziąć w słoik, jakiś gulasz drobiowy, tylko muszę dzień wcześniej wszystko przygotować No to dzisiaj zupę gotuję, na jutro akurat będzie

A i chciałam Wam powiedzieć, że zakochałam sie w bukiecie z hortensji i na tą chwilę to moj numer 1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet-ślubny-z-hortensji-7.jpg (29,2 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2013-07-26 o 10:36
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora