|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
ana909 - a moze pij wode ? ja teraz zaczelam tak robic, jak mnie tylko cos ukluje to od razu biorę wode
![]()
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaa dowiedziałam się, że właściciel tej sali ktora jedziemy ogladac wykancza obok tej - jeszcze jedna nowiutka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Erudycja
|
Cytat:
świetny pomysł! szkoda ze u mnie nic takiego nie moze byc ;/ wystarczy ze wszyscy neguja moj pomysl na winietki czy ten koszyczek ratunkowy, lacznie z Tżtem ;/ mojej mamy szefowa powiedziala ze winietki to dobry pomysł wiec moze i ona zmieni poglad.
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isusia91 , my i tak rezygnujemy z jednego dania, bo uważamy, że to za dużo, i w cenę tego dania wejdzie alkohol ![]() W końcu mogę chociaż chwilę siedzieć w internecie w pracy - dziś 9 godzin z bachorkiem 8-letnim, masakra... :/ ciągle mnie łapią doły w pracy, ale staram się z nimi walczyć. Miłego dnia !! ![]()
![]() |
#1746 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty zrobiłaś klub dla PM gotujących ? Mogłabym prosić zaproszenie ?? No następna z tymi słodkościami ! Dziewczyny do kiecki nie wejdę! ![]() Mnie pominęłaś , ale wybaczam ![]() Cytat:
![]() Nie tyle kaloryczne, co składające się praktycznie z węgli, które ne redukcji nie są wskazane ![]() Ale wiadomo, że jak ktoś głodny, to niech lepiej zje wafla niż batonika np ![]() Cytat:
![]() Jeszcze co do Twojej diety... Jeśli zjadasz posiłek co 3 godziny, to chyba są one za małe skoro szybko głodna jesteś. Może wstawisz przykładowy jadłospis to pomożemy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zadomowienie
|
- Anie, Hanie -
najlepsze życzenia imieninowe dla Was!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie wierzę takim obrońcom przyrody, u których miłość do przyrody przeniknięta jest nienawiścią do człowieka." Edytowane przez Kishlaczkowa Czas edycji: 2013-07-26 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Erudycja
|
Z reguły jadam regularnie tylko w pracy wiec napisze takie menu:
Pobudka 3:30 Śniadanie 6-7 paluch piwny lub (jak dziś) bułka wieloziarnista, lub bułka przenno-zytnia 10:00 II śniadanie mała kanapka z jajkiem, lub bulka wieloziarniasta z serem żółtym 13:00 Obiad znów jakas kanapka, moze jogusrt z mussli 16:00 znow bułka/paluch lub od biedy rzadko sałatka z kurczakiem i sosem vinegret. 19:00 Kolacja jakas przekąska do 350kcal
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SUper pomysł ![]()
![]() |
#1750 |
Erudycja
|
#1751 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za życzenia imieninowe
![]()
#1752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przepis wstawię do klubu aby łatwiej było go znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na drugie śniadanie ta buła jeszcze by przeszła, ale również ze sporą ilością warzyw. Ja np na drugie śniadanie zwykle jadam owoce plus kawka plus jogo naturalny. Baardzo kiepski obiad. Powinien być ciepły posiłek albo właśnie jakaś sałatka. Gdzie podwieczorek ? Możesz zjeść trochę orzechów np. A kolacja powinna być białkowa. Makrela, tuna, jaja, sałatka. Wiem, że nie zawsze się da, ale trzeba się starać ![]() Do tego wszystkiego dorzuć duuuużo wody, zielonej herbaty i przede wszystkim świeżych warzyw i owoców. Ogranicz węgle- buły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Wtajemniczenie
|
Anki Nasze Kochane!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Say-hello mi się flashmob bardzo podoba, ale jeśli rzeczywiście te kroki każdy będzie znać i jeżeli układ jest fajny ![]() ![]() Edit: aaaaaaaa i roków do ślubu gratuluję ![]() ![]() Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-07-26 o 10:29 Powód: dopisanie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugie śniadanie może być, dorzuciłabym jakąś marchewkę do pochrupania ![]() Obiad - tutaj stanowczo źle robisz. Musisz zjeść coś ciepłego! Piersi z kurczaka gotowane, pieczone, ryby, warzywa, ryż. Coś napewno wybierzesz. Przekąska - Na przekąsę najczęściej w diecie miałam albo musli z jogurtem, albo pomarańczę, grejfruta. Kolacja. Dobrze, żeby było w niej dużo białka. Ja często jadałam np jajecznicę z białek ze szczypiorkiem, serek wieśniak, gzik zrobiony w twarożka chudego, szczypiorku i jogurtu naturalnego. Czasem też kanapki, ale z ciemnego pieczywa, z jakimiś serkami bądź sałatą i pomidorem z cebulką. Nie znam się na dietetyce, ale ja moją dietę miałam właśnie na podobnych zasadach. Schudłam 12kg, trzymam wagę cały czas. Nie byłam głodna, nie ciągnęło mnie do słodyczy. Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-07-26 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() relacja oczywiście będzie w drugiej połowie września ![]()
![]() |
#1761 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w mieście polecane zespoły biorą 5-6 tysięcy. Jakieś podrzędne to już koszt 4-4500. Powariowali trochę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam teraz problem z jedzeniem do pracy ![]() Pracuje 12stkami, czyli w tygodniu 3 dni pracy i 2 dni wolne. Jak pracuję to wychodzę z domu 6:30, wracam 21:30. Śniadanie i kolację jem w domu. Do pracy biorę kanapkę, owoce, jogurt albo serek. Ale bardzo brakuje mi czegoś ciepłego ![]() ![]() ![]() ![]() A i chciałam Wam powiedzieć, że zakochałam sie w bukiecie z hortensji i na tą chwilę to moj numer 1 ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-07-26 o 10:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() gratuluję wszystkim roku do ślubu ![]() wszystkiego najlepszego Naszym Annom ![]() nadrobiłam Was właśnie ![]() ![]() dziś o 20 przychodzą goście bo TŻ ma jutro urodziny a większości pasował piątek ![]() ![]() a moja tarta (tort) urodzinowy wygląda tak:
#1764 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do figury.. to jak ważyłam ok 45 kg to byłam szczupła i mi się to podobało.. ale niestety to podobno za niska waga dla mnie, więc teraz staram się skupić w treningach na nogach i pośladkach. Cytat:
![]()
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=moooniaaaa;41963893]Jak robisz kurczaka w cieście francuskim?
![]() smażę połówki piersi z kurczaka, na to kładę usmażone wcześniej pieczarki ( z masłem, natką pietruszki i cebulą) sos pomidorowy (z usmażonych odparowanych dobrze pomidorów z czosnkiem i oregano) i plasterek mozarelli zawijam w taki sposób jak w linku http://dodajiwymieszaj.blox.pl/2007/...ad-cudami.html i podaję na rukoli z vinegretem ![]() aaa piekę 20 minut w 150-200st. (przed wstawieniem do piekarnika posmarować jajkiem roztrzepanym żeby ładny kolor się zrobił )
7.06.2014 ![]() ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-07-26 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, już sobie zapisałam w zakładkach
![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-07-26 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |
Erudycja
|
Cytat:
ehh kazdy probuje. Ale na wlasnym weselu bedzie tak jak ja chce chociaz pewnie jeszcze nie raz bede slyszec ze to glupie pomysly. A co do winietek to ja znam swoja rodzine i wiek kto z kim nie powinien siedziec wiec chce ich usadzic zeby awantur nie bylo. No i mam kolejny dylemat.... Moja ciotka (chrzestna) od 5 lat "spotyka sie" z takim facetem, na początku byl ok ale potem wyszlo jaki to lesser. Ma za soba wiezienie za oszustwa w banku, nie pracował, a byl na utrzymaniu mojej babci (mieszkał z ciotką u niej a nie dokladali sie do rachunków) i na dodatek nie raz naciągnął ją na dużą kase (licząc w tys). Babcia w koncu postawila na swoim i go wywalila a on teraz z glupimi kolezkami (głupimi bo on ma prawie 40 lat a kolega moze z 20 i jego dziewczyna też) wypisują durne listy do mojej babci z takimi bledami i brakiem logiki ze to sie w głowie nie miesci, ale ogolnie grożąc jej ze beda ją zglaszac na policje, do strazy, ze wiedza jak kradnie prad, wode, zakopuje śmieci itp... Oczywiscie to wszystko klamstwa a ten facet juz nie jednej osobie pogrozki wysylal, wiec wiemy ze to on. Problem polega glownei na tym ze moja ciotka mimo tego jaki on jest jeszcze go broni, wielce go kocha i za nim biega do jego nowego mieszkania. Ja powiedzialam wczoraj mamie i babci ze nie chce go na weselu wiec jesli ciotka bedzie chciala z nim przyjsc to napisze jej zaproszenie bez osoby tow. i jak sie obrazi to trudno. A one mimo tego twiedza ze nie wypada mi tak zrobic bo to moja chrzesta ;/
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KasiaK_080290;41964 181]
Cytat:
Robię prawie tak samo, czasem różnie modyfikujemy - dajemy łososia zamiast kurczaka, dodajemy szynkę, inny ser, zazwyczaj bez sosu - i nam bardzo smakuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | ||
Erudycja
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() i dodam szczerze, dieta kosztuje... a ja mam pieczywo za darmo z pracy.... i tak przy odkladaniu na wesele odkladamy kazdy grosz i na koniec miesiaca zostaję z pustym portfelem...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.