Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-26, 17:55   #1601
budowniczka
Rozeznanie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Nie bój się, położna powiedziała że porodu nie da się przegapić a zresztą powiedziała żeby się nie cieszyć bo na początku może pójść szybko a potem się zwolni wszystko.

Ja tez do szpitala będę musiała dojechać jakieś 20 km
Ja mam szpital na miejscu ale chce rodzic w innym ok 40 km od domu.

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Naczytałam się trochę mi to zajęło bo aż 3h
A wogóle to witam się
Przeczytałam wszystko ale nic nie cytowałam, nie mam dziś wogóle humoru i co chwilę płaczę nawet jak czytałam to mi było przykro bo stwierdziłam że nie pasuję tutaj bo nie czuję jeszcze ruchów dzidzi, do porodu jeszcze tak daleko i o czym ja chce tu wogóle pisać
Piękne brzuszki już macie obejrzałam wszystkie zdjęcia, widziałam piękne dziewczynkowe kurteczki misiaczki i poczytałam sporo życiowych spraw, eh u nas też nie jest ciekawie z kasą ale nie będę pisała o tym żeby się bardziej nie załamywać.
Co a kiedy Ty masz termin? Jak daleko? Przeciez musisz byc przygotowana 2 miesiace przed terminem, dlatego mowimy a raczej planujemy co wlozymy do torby Spokojnie ja w 24 tc dopiero a juz mysle na zapas i pasujesz tu, pasujesz
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora