Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-27, 00:16   #2512
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja brałam ręcznik w rękę, klapki miałam na nogach te co pod prysznic. Ja nbie korzystałam z ręczników papierowych, bo poprostu zapomniałam ich wziąć. A żel, płyn do higieny i inne mieściły mi się w kosmetyczce.
coraz łatwiej będzie mi sie spakować

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, może szczególnie do Kejt:

czy poród moze wygladac tak, że ja czuje bóle ale non stop, nie umiem powiedziec gdzie zaczyna a gdzie konczy skurcz

Chyba nie dam już rady i jade na IP, tak napierd...., że ciezko oddychać, może to nery, nie wiem sama.

Boli mnie na wysokości żeber, z przodu, z tyłu i mam parcie na dwójkę i tyle... nic poza tym ... nie wiem jak wygląda poród, nie chce z siebie zrobić jakiejś histeryczki na tej IP, a z drugiej strony boje się, że jednak to jest to i np urodzę w domu na łóżku, albo co gorsza do kibelka

Kejt jak to jest z tym porodem ?

Edit: wzięłam nospe i idę do wanny jak to nie poród powinno przejść
Ojej i jak sie czujesz?
Tez sie obawiam że nie rozpoznam skurczy porodowych

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj śpię na kanapie W nocy ma być 18 stopni, więc uznałam, że w salonie będzie mi lepiej przy drzwiach balkonowych..w razie czego mam jeszcze wiatraczek. Tylko myślałam, że mąż się do mnie ewakuuje, a ten już zasnął w sypialni i nie chciał tutaj ze mną a to być może nasza ostatnia wspólna noc.. jak mógł
kuwa! mam nadzieję, że się nie wyśpi!
A ja chyba tez pójdę do salonu bo zdechne w tym ukropie w sypialni

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A ja właśnie skończyłam prasować ciuszki i pieluszki, uff
Idę pod prysznic i do moich facetów do łóżka

Ja sie tyle naprasowalam kilka tygodni temu ze podjęłam decyzje ze to moje ostatnie prasowanie dla małej. Chyba ze ze względów estetycznych i będzie mi sie nudzić

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
No to się naspalam... Tylko się polozylam i taki ból głowy + mdłości... :-/ przyjelam pozycję polsiedzaca i czekam aż przejdzie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Skończyłam nadrabiac cały dzień uffffff

A teraz błagam niech mnie ktoś dobije.
W sypialni mam chyba miliard stopni. Cała sie lepie, wszystko mokre.
TZ chrapie, rozpycha sie, klei sie o mnie tak jakby za mało było mi gorąco. Odsuwam sie co rusz az pewnie zlece zaraz z tego łóżka.
Do tego robactwo doprowadza mnie do szału. Mam w kontakcie środek który je zabija ale zanim to zadziała to te mendy bzycza jak oszalale i tylko słyszę jak spadają trupy na podłogę a jeszcze inne cholery przyklejaja sie do mnie spoconej
oszaleje idę na balkon sie ochlodzic, to nic ze w pól do drugiej, po co mi sen

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora