|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zadomowienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
AGRAFKA ogromne gratulacje!!!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Oliath- super, że jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Sammi, to chyba byl syrop CLARITINE, byl GENIALNY, jest dozwolony w ciazy:
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...azy_35823.html ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() Teraz czekamy na symptomy kryzysu 6 tygodnia ![]() ![]() Pomogly litry ziolek na laktacje i - 100 razy skuteczniej - KARMI 2x dziennie ![]() Tez macie kryzys?... ![]()
![]() |
#2434 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() ale mnie spanie zmulilo! mąż poszedł na spacer, nie słyszałam kompletnie kiedy! ale niedługo wraca ![]() Kallisto, piękny opis! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41969440]Hej! Lachryma ja już ponad miesiąc odciągam i karmię z butli, bo mój Malutki nie umiał złapać cycka i jakoś tak się przyzwyczailiśmy - Mały w miesiąc przybrał ponad kilogram, już nie ma śladu po wcześniactwie i w ogóle jest super, tyle, że z odciąganiem jest trochę roboty - ale zawsze lepsze to niż mm (oczywiście nie krytykuję mam karmiących mm, ja pewnie prędzej czy później też będę tak karmić/dokarmiać, ale sama jestem zdania, że mleczko mamy jest lepsze niż mm póki lub o ile się da). I smoczka też daję. I nie czuję się wyrodną mamą ![]() Dzisiaj byliśmy u okulisty, no co za horror ![]() ![]() A tak poza tym to OK, Mały jest już mega rozpieszczony, nie uśnie inaczej niż na rękach i od paru dni w ogóle nie spał w swoim łóżeczku - masakra, nie wiem, jak go tego nauczę ponownie :P Albo na rączkach albo na łóżku mamusi.. Ale jak tu odmówić takiemu Maleństwu.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja idę z Lilką 18.08 i jestem przerażona już, jeszcze muszę ją umówić do kardiologa. Cytat:
Kalisto dziękuję za opis ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas dopiero 2-3 dzień a ja już mam dość... ![]() ![]() Oby Was ten 6 tydzień ominął ![]() ![]() Cytat:
![]() Uciekam kąpać to moje małe, nienajedzone Szczęście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie jestem mamą, a może nie będę wyrabiała z praniem tych prześcieradełek i też odpuszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie, może szczególnie do Kejt:
czy poród moze wygladac tak, że ja czuje bóle ale non stop, nie umiem powiedziec gdzie zaczyna a gdzie konczy skurcz ![]() Chyba nie dam już rady i jade na IP, tak napierd...., że ciezko oddychać, może to nery, nie wiem sama. Boli mnie na wysokości żeber, z przodu, z tyłu i mam parcie na dwójkę i tyle... nic poza tym ... nie wiem jak wygląda poród, nie chce z siebie zrobić jakiejś histeryczki na tej IP, a z drugiej strony boje się, że jednak to jest to i np urodzę w domu na łóżku, albo co gorsza do kibelka ![]() Kejt jak to jest z tym porodem ? Edit: wzięłam nospe i idę do wanny jak to nie poród powinno przejść ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-26 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
kallisto piękny opis
![]() idzia o kurcze..aż tak boli? sama jestem ciekawa jak to z tymi skurczami może być..trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
dzoan strasznie boli, ciagiem ... moze nie świadomie rodzę i trafie na IP na parte i będzie po cc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Perse, Surka - Lili wg OM i karty szpitalnej urodzila sie w wieku ciazowym 36t i my nie dostalysmy skierowania na oczka ani do kardio?
Moze dlatego, ze skubana urodzila sie z niezla waga i silna, nawet zoltaczki nie mialysmy ani inkubatorka? PERSE, wlasnie mialam Ci gratulowac wagi Artusia, wooow, padlam w szoku, mowie Ci, ze on wszystkie maluszki na watku jeszcze przebije w tym wzgledzie! Rewelacja, kochanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2446 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
Idzia, ale beda jaja, jak sie okaze, ze rodzisz jednak
![]()
#2448 | |||
Zadomowienie
|
Kallisto super opis i bardzo wzruszający
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Neni mimo, że z teściem żyję w zgodzie to bym cyca przy nim nie wyciągnęła. Nie wiem kto by szybciej spłonął ze wstydu, ja czy on ![]() ![]() Ja tradycyjnie o tej porze mówię Wam dobranoc. Posiedzimy z Tż chwilę i kładziemy sie spać. Mąż jutro do pracy musi iść, a taka super pogoda się szykuje ![]() ![]() ps Domi gdzies zginęła ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- I jeszcze Idzia - trzymam kciuki, żeby okazało się, że rodzisz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a brałaś prysznic?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
Marionette, fajny opis porodu. Chyba niektore rzeczy bede miala podobne, chocby wkurzanie sie gdy mialabym dzwonic do szpitala mowiac o swoich objawach w trakcie skurczow
![]() ![]() ![]() Teso, obys jak najszybciej sie odnalazla w nowej sytuacji i potrafila podzielic swoj czas pomiedzy dziecmi ![]() Anulka, ja bym chyba zwariowala gdyby obcy ludzie mieli na mnie patrzec w trakcie karmienia ![]() Kejt, no rzeczywiscie troche patowa sytuacja z tesciowa i nawet nie wiem co Wam doradzic. I jezeli ona tak bardzo negatywnie na Ciebie oddzialuje i mialabys sie stresowac, to moze lepiej jej jednak odmowic, bo jakby nie bylo na poczatku Twoj nastroj bedzie sie odbijal na Filipie. Oliath, Lila ma boskiego irokeza ![]() ![]() ![]() Elaine, nie placz ![]() Agrafko, moje gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Kallisto, piekny opis porodu. Bylas bardzo dzielna, a Twoj TZ stanal na wysokosci zadania!! Dobrze, ze pielegniarka w koncu poprosila o pomoc lekarza, bo tak urodzilabys jej pewnie przed nosem ![]() ![]() Idzia, ![]() Dziewczyny, ja znow tylko z doskoku. Czekam az skonczy sie pranie w starym mieszkaniu i jedziemy dalej pracowac ![]() ![]() Dzis mialam lekkie zalamanie nerwowe i gdyby nie TZ chyba bym nie wytrzymala, mam dosyc calej naszej sytuacji, ciagly pyl i brud w mieszkaniu, przewozenie rzeczy, pakowanie sie, topniejacy w zatrwazajacym tempie budzet... Przez cala sytuacje absolutnie nie czuje sie gotowa na porod, bo mam wrazenie, ze jeszcze tyle trzeba ogarnac zanim Edziu sie urodzi. Wiadomo jednak, ze czlowiek zawsze ma jakies problemy i ciagle ma cos do roboty i nigdy sie nie jest w 100% gotowym na porod, bo czasami zdarzaja sie niespodzianki jak chocby wczesniejszy porod itp. Poza tym moje problemy sa pewne wyssane z palca. Zreszta TZ sie smieje, ze dziwnie reaguje, bo im mniej nam pozostaje do zrobienia tym bardziej panikuje ![]() Mam nadzieje, ze to bylo chwilowe i minie jak najszybciej. To tyle, wyzalilam sie i jakos mi teraz lzej ![]()
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zadomowienie
|
idzia kciukasy
jaskierka luz blus ja tez niby ogarnieta a mam wrazenie ze jeszcze tyle mam do pozałatwiania i porobienia ze na pewno ni zdarze ![]() No i nie zdarze to trdno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
AAAA i super Lilo ma irokeza!!! Rodos zazdroszczę!!! Pewnie juz się coraz piękniej robi! Cytat:
Za kryzys...trzymam kciuki by szybciorem minął!!! Cytat:
Ale też Cię przeciągnęli i musiałaś się namęczyć jak nie wierzyli że masz skurcze.... Brawa dla męża, jestescie super rodzicami. Oby Dominik Wam to wynagrodził i był super grzeczniutkim maluszkiem!!!! Z resztą dacie radę Kochani!!!! Trzymam za Was kciuki. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Zadomowienie
|
Ide spac po mału.
TZ marudzi ze chce isc z kolegami na miasto a mnie szlag trafia bo całymi dniami siedze sama wieczorami tez a on w weekendy tez wiecznie cos wymysla a to jakies odwiedziny a to kogos do nas zaprasza i juz nie pamietam kiedy wieczór spedzilismy razem lezac sobie i gadajac. A potem pakuje sie o 1 w nocy do łóżka i zdziwiony ze ja jestem padnieta i nie mam ochoty na zadne przytulanki zwłaszcza ze od dłuzszego czasu wstaje o 5.30. ![]() wrrr to se znowu pomarudziłam |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
moja hemo dziś też 11.3 i kazał jeść żelazo...raz dziennie....zreszta położna mówiła, ze przy porodzie traci sie dużo krwi więc lepiej się ciut podrasować żelastwem....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj śpię na kanapie
![]() ![]() ![]() kuwa! mam nadzieję, że się nie wyśpi! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Zadomowienie
|
do mojego tez nie dociera ze zostały nam jakies 3 tyg. tylko we dwójke
![]() Dobrano ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ...aż mi się 'Seksmisja' przypomina..może by tak wytępić tych dziadów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Ale ty kochana jesteś
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.