Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-27, 11:42   #1823
Kociak85
Zadomowienie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Witam się po nadrobieniu od wczoraj

Widziałam, że był temat ubioru - ja jak większość lepiej się czuję w obcisłych rzeczach. W luźnych wyglądam jak wieloryb!

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Zapomniałam ostatnio dodać tych ciuszków co kupiłam Luli, więc wrzucam misiaki i komplet na wyjście.
Cudowne misiaki! Ten szary widziałam wczoraj i sama się nad nim zastanawiałam

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
o matko a jak ja zacznę rodzić i nie zdążę do szpitala 20 km przejechać?! i zacznę rodzić w samochodzie?! zaczynam się bać
Ja zamierzam się wybrać do szpitala w moim rodzinnym mieście a to jest 70 km od Wrocławia ale to zależy jak się będzie dziecko układało, bo być może po prostu jak się będzie zbliżać termin to zostanę już u rodziców. Sama nie wiem jeszcze.

Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóźcie
Mam bóle w dole brzucha, czuję jak się rozchodzi z lewej na prawą stronę, cięzko mi sie podnosi, ledwo siadam, najpierw mialam twardnienie brzucha,a teraz ten ból... jak leze tak samo
nie jest on jak na okres, nie wiem nawet jak go określić....
Jechać na IP? nie uznają że wariuje? nie mam no spy, wypiłam magnez...

Od okolo 15 leze na lozku i nic....
Mam nadzieję, że albo Ci przeszło albo pojechałaś na IP. Z takim utrzymującym się bólem to nie ma żartów.

To teraz czas na sprawozdanie z wczorajszej wizyty.
Dzidzia zdrowa, serduszko ok, żołądek, wątroba wszystko ok. Waży prawie 500 gr i mierzy 20 cm.
No i na 99% dzidzia jest... dziewczynką
Czyli nie zawiodła mnie intuicja jednak.
Teraz w takim razie będzie myślenie co z imieniem, bo mieliśmy dla chłopaka a dla dziewczynki nie.

Minus taki, że dostałam Furagin, bo mocz wyszedł kiepsko (muszę skontrolować to za jakieś 2 tyg) i minimalną dawkę Fenoterolu z powodu lekko stawiającego się brzucha. Tak w ramach ostrożności (niestety ale ma on nieprzyjemne skutki uboczne: kołatanie serca, duszności, trzęsienie się rąk - mi na razie tylko trzęsą się ręce, ale i tak jest to nieprzyjemne). No i zakaz przytulanek z mężem.

I jeszcze takie pytanie do Was: w którym tygodniu miałyście robione badanie 3d, o ile w ogóle miałyście?