|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze Lula jest tak nisko i normalnie jak siadam to mam wrażenie że jest zgięta w pół ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam linka do allegro z ta tapetą w sówki i nie mogę znaleźć ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Ubiję
![]() Ponad godzinę nadrabiałam i jak wreszcie mi się udało to odświeżyłam i znowu 2 strony ![]() Na wizycie u GP ok ![]() ![]() ![]() Ja kupuję 3 w 1 to cenowo fajnie wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomóźcie
Mam bóle w dole brzucha, czuję jak się rozchodzi z lewej na prawą stronę, cięzko mi sie podnosi, ledwo siadam, najpierw mialam twardnienie brzucha,a teraz ten ból... jak leze tak samo nie jest on jak na okres, nie wiem nawet jak go określić.... Jechać na IP? nie uznają że wariuje? nie mam no spy, wypiłam magnez... Od okolo 15 leze na lozku i nic.... Edytowane przez Basiaaaaaaaaa Czas edycji: 2013-07-26 o 21:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 | ||
Zakorzenienie
|
Wyplumkałam się,ale fajnie i świeżo
![]() Cieplutka noc się zapowiada,jak cudnie świerszcze grają ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Ale Wam szybko idzie ten wątek
![]() Podglądamy tutaj wózki, TŻ zaczyna co raz poważniej na ten temat myśleć. Mam nadzieję że u Was wszystkich wszystko ok, dzieciaczki rosną zdrowo a Wy się dobrze czujecie. Jak wróce to spróbuje Was nadrobić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wizytę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013.
Bardzo dużo jest tu xlanderów, wyglądają na solidne, ale tak jak pisałyście wcześniej musimy się przejść do jakiegoś sklepu wypróbować. Tu gdzie mieszkamy jest sporo dzieci ale już na etapie spacerówek gdyby były jakieś "dla nas" to zaczepialibyśmy sąsiadów żeby wypróbować
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kiedy wracacie?? Może już nowy wątek bedzie ![]() Cytat:
![]() http://www.bobowozki.com.pl/product_...6&%3CosCsid%3E |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mój gin mówi zawsze ze jak bolutrzymuje sie powyzej 3 godz i ból nie ustepuje po np nospie to trzeba jechac nie patrzec!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=De28;41966991]nemosek- ja chodze z malym na basen, ale taki, gdzie sama nie musze sie rozbierac, bo mi ciezko.W weekend mamy isc na plaze i chyba bede sie wstydzic. Czy w tym mnie greenpeace nie zgarnie do wody? ![]() Czuje sie jak wieloryb. To juz 10 kg do przodu.Wiem ze zgubie, ale nie moge na siebie patrzec. Moge tak wyjsc czy obciach?Ale szczerze. QUOTE] Kurde De ! Ty tak wyglądasz - zazdroszczę naprawdę ! Już nawet nie myślę o tym że to Twoja druga ciąża ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dorwałam dziś w końcu bób . No i go rozgotowałam , ![]() Ktos kiedyś pisał że ma superowy mop z Viledy ? Jaki konkretnie ?
![]() |
#1790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o te mop chodziło: http://allegro.pl/vileda-ultramax-wi...422570633.html ![]() znalazłam koleją tapetę,która mi się podoba: http://allegro.pl/eko-jbw-tapeta-dla...418803335.html ta w owieczki ![]() i tak się zastanawiam bo mała będzie miała pokoik 4,2x 2,2 i jak walnę taka tapetę tą w owieczki albo w sówki to czy nie będzie naćkane za bardzo ![]() ![]() czy bardziej w sówki by pasowała http://allegro.pl/alle-tapety-pl-kid...368749199.html nad kolorystyką jeszcze myślę :P
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-26 o 22:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Śliczna ta tapeta ![]() ![]() Uwazam, ze by to przytulnie i milusio wyglądało wszystko razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna komoda ![]() Zmykam spać dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jedyne co mogę powiedzieć to że ordynatorem tam jest wspaniały lekarz , mój ginekolog i może gdybym całą ciąże była pod jego opieka to bym się skusiła , co i tak nie dało by mi gwarancji na nic. W innym wypadku na pewno nie ![]() Cytat:
A cukinia z grilla dla mnie nie dobra , smakuje jak gabka .. ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- Cytat:
![]() ANTIBIA ; a jak to jest z tym nacinaniem ? JA muszę na porodówke pojechać z kompletnym planem porodu . Dziś przeglądałam o co tam pytaja .. I jest tez o nacięciu krocza . Zgadzam się / nie zgadzam / tylko gdy grozi peknieciu / i inne .. NO i nie wiem .. Niby tak wszyscy boja się tego nacinania ,ale chyba pęknięcie jest gorsze co ? Siedzę sama i nadrabiam i słysze tłuczone szkło , jakby u mnie w sypialni . Stracha mam ale ide sprawdzić u mnie czysto . I teraz sobie myślę czy się sąsiadom z za ściany nie włamali przez ogród , ale sama sprawdzić nie pójde ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Fajnie , ja tu jeszcze się produkuje , a reszta już spi . Cytat:
CO do tapet mi obie się podobają . Ja mam pokoik dużo mniejszy , więc po tapetowałabym główna scianę którąś z tapet ( stawiam na sówki ![]() DObranoc ![]()
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
Witam Mamusie
![]() Kiedy ja Was nadrobię się pytam ?? Nie było mnie raptem dwa dni, a tu 30 stron naprodukowane... ![]() Mój Pukacz chyba napewno jest już główką w dół, bo te najmocniejsze kopy czuję tak dwa palce nad pępkiem i wokół niego ![]()
#1797 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się wydaje że byłby przytulny ten pokoik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wydaje mi się że te sówki nie są takie hmm "nachalnie" kolorystyczie więc jak bym walnęła na cały pokoik to chyba by to źle nie wyglądało ![]() Cytat:
![]() moja dalej kopie mnie w dole ![]() witajcie w ten sobotni chyba upalny dzień! :P
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
jak u wszystkich, gdy się urodzi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() De miałam pisać wczoraj, super wyglądasz w tym stroju i brzuszek fajny ![]() ja na plażę i basen kupiłam sobie jednoczęściowy strój ![]() w ogóle wczoraj sporo ładnych zdjęć się pojawiło mnie popołudniu nie będzie, z resztą jak mąż wstanie to mi kompa zabierze.... a i tak zaraz zabieram się za sprzątanie, potem zakupy. no a popołudniu jedziemy z teściową na urodziny... znaczy się ja jadę autem z córą i teściową, a mąż rowerem :P ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- no i zapomniałam się przywitać ![]() Dzień doberek ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Witamy się z Jaśkiem w 27 tygodniu ! Ale to leci, jeszcze trochę i trzeba będzie pakować torbę ![]() Wstałam z jakimś mało optymistycznym nastawieniem dzisiaj... To że ten samochód się nam wczoraj popsuł troszkę mnie podłamało bo przecież w następny piątek wyruszamy na wczasy a bez samochodu do ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.