Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a jego była jest w ciąży
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-23, 16:20   #41
Kasik_M
Raczkowanie

Dot.: a jego była jest w ciąży

Cytat:
Napisane przez m0niSk4 Pokaż wiadomość
Kasik_M miałam też do czynienia z takim bajkopisarzem.... i powiem Ci... uciekaj jak najdalej!!!!!!!!!!
tamten wciskał mi najrozmaitsze bajki... począwszy od zmyślonych wypadkach samochodowych, a skończywszy na tym, że niby zginoł w wypadku samochodowym.... do dziś nie wiem czy to prawda, sądzę, że nie... nawet na pogrzeb nie mogłam pójść, bo o 22 godzinie, dzień przed pogrzebem, okazało się, że jednak jest chowany w Hamburgu (tam gdzie mieszkali jego rodzice) ...nigdzie nie było o żadnym wpadku, NIC!! ....zryło mi to psychikę masakrycznie, nie mogłam dojść do siebie... teeraz już nie wiem co mam myśleć, mam dość doszukiwania się prawdy, bo przeciez można zwiariować
LOL rzeczywiście, to ten sam typ człowieka Domyślam się ile takie coś musiało Cię kosztować!! Ja przewiduję że "mój" K. wkrótce upozoruje desperacko samobójstwo albo coś w tym stylu Nie zdziwię się jeśli tak zrobi, a za rok spotkam go popijającego piwko w barze i ze wzruszeniem powie: "Odratowali mnie!! Miałem śmierć kliniczną!! Przez rok żyłem samotnie z mrówkojadami w Ameryce Południowej! A Ciebie Kasiu nie chciałem po prostu martwić Wrócisz do mnie????"
Kasik_M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując