2007-04-23, 16:20
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: a jego była jest w ciąży
Cytat:
Napisane przez m0niSk4
Kasik_M miałam też do czynienia z takim bajkopisarzem.... i powiem Ci... uciekaj jak najdalej!!!!!!!!!!
tamten wciskał mi najrozmaitsze bajki... począwszy od zmyślonych wypadkach samochodowych, a skończywszy na tym, że niby zginoł w wypadku samochodowym.... do dziś nie wiem czy to prawda, sądzę, że nie... nawet na pogrzeb nie mogłam pójść, bo o 22 godzinie, dzień przed pogrzebem, okazało się, że jednak jest chowany w Hamburgu (tam gdzie mieszkali jego rodzice) ...nigdzie nie było o żadnym wpadku, NIC!! ....zryło mi to psychikę masakrycznie, nie mogłam dojść do siebie... teeraz już nie wiem co mam myśleć, mam dość doszukiwania się prawdy, bo przeciez można zwiariować 
|
LOL rzeczywiście, to ten sam typ człowieka Domyślam się ile takie coś musiało Cię kosztować!! Ja przewiduję że "mój" K. wkrótce upozoruje desperacko samobójstwo albo coś w tym stylu Nie zdziwię się jeśli tak zrobi, a za rok spotkam go popijającego piwko w barze i ze wzruszeniem powie: "Odratowali mnie!! Miałem śmierć kliniczną!! Przez rok żyłem samotnie z mrówkojadami w Ameryce Południowej! A Ciebie Kasiu nie chciałem po prostu martwić Wrócisz do mnie???? "
|
|
|