Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 16:16   #3204
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam dosyc nerwowki!!!
Przywiezli kuchenke i kuzwa nie mogli jej zainstalowac, bo niedaleko znajduja sie wtyczki elektryczne!!! Nie wazne, ze ktos, kto to projektowal nie uwzglednil tego faktu, nie wazne, ze w mieszkaniu ktos juz korzystal z kuchenki, teraz mi tego nie zainstaluja i juz. Wpadlam w histerie, rozplakalam sie jak glupia, blagalam ich aby zainstalowali na moja odpowiedzoalnosc, ale nie, d.upa!!!
Porosilam zatem aby zabrali wszystko z powrotem, zrezygnowalam z zakupu, na szczescie zostana mi zwrocone pieniadze. No ale nadal nie mamy kuchenki!!! W akcie desperacji latam po sklepach i szukam elektrycznej, choc wolalam gazowa. Zdazylam juz udac sie do urzedu miasta i ich opierniczyc, bo to oni tak zainstalowali wtyczki. Powiedzialam, ze nie zaplace czynszu dopoki nie zlikwiduja tych wtyczek. Czekam na info od nich. Nie mam tez gwarancji, ze nie doczepia sie fo tych wtyczek przy elektrycznej kuchence.
W tej Anglii traktuja ludzi jak idiotow, bo przepisy odnosnie bezpieczenstwa czesto sa tak idiotyczne, ze glowa boli!!!

Shestiger, widzialam info, ze Igorek juz jest z Wami. Gratuluje!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Po tym placzu tak mnie rozbolal brzuch, ze ledwie chodze. Mam okropny ucisk na kosc ogonowa. Jezeli dzis nie urodze, to bedzie to tylko cud. Wiem, ze to jest glupia kuchenka tylko, ale cala nasza ostatnia nerwowka i hormony mnie totalnie dobily. Nie mam sily
Kochana nie dołuj sie dobrze ze poszlas ich ochrzanic i walcz o to !

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
ROCKY, my juz piaty raz bedziemy obcinac inaczej Lilo by sobie oczy juz dawno wydrapala

MALINKA, to prawda, za pierwsze usmiechy mozna sie dac pokroic!!!

ROZPAKOWANE, jak dlugo zaogniony byl slad po szczepieniu na ramionku Waszych maluszkow?...
Oliath Laurze sie łądnie kruszyły pazurki wiec jakos do tej pory przetrwalysmy

A ślad po szczepionce nadal jak czerwona kropa....
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość

u nas wszystko dobrze, poza tymze upał nieziemski, oczy same sie zamykają, dziecko sie poci ale na szczescie śpi.
Jutro pierwsza wizyta u pediatry.
A 10 sierpnia Zuzia ma chrzest, szybko to wyszło, ale nastepny termin na koniec wrzesnia a ja juz chce to miec za soba.
Męcza mnie okropnie krewni, prawie co dzień mamy odwiedziny- to juz jest istne szaleństwo. Ja nerwowa, dziecko nerwowei na tm sie to kończy.

A dzisiaj mi sie snilo że teściowa mnie szpieguje na wizazu
Fajnie,my jednak na 15 sierpnia nie wyrobimy sie finansowo wiec chrzcimy we wrzesniu

Ale masz sny
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Hej

Jaki dziś ukrop dobrze, że z Młodym wybrałam się z samego rana na spacer, potem podrzuciłam mamie i sama wyszłam po zakupy, rozpuszczałam się po drodze. Teraz czekamy do wieczora i do domu
A mój synuś wczoraj pierwszy raz świadomie się uśmiechnął dziś powtórzył ten wyczyn W końcu już mamy miesiąc

Jeeejuuu ale fajnie.Mnie sie dzis wydawało ze sie Laurka usmiechnela.....ale to chyba był grymas bardziej
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dotka a co położna robi z takim maluchem? Bo ja bym sie wściekła gdyby mi dziecko obudziła. W ogóle to miałam plan ze jakby przyszła a Maja będzie spac to pokaże tylko ze dziecko jest żywe i zdrowe i śpi i niech spada.
Moja polozna miała zawsze szczescie ze Laura nie spała.I dobrze Laurce było u niej na rękach,az sie czułam zazdrosna A zbudziła ja raz ale to lekarka na wizycie domowej .Ale Laura sie nie zezościła-poszła dalej w kimee