Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 10:03   #672
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość

Wstawiam wampirka mojego z marchewką
faktycznie jak wampirek ma te ząbki Zarąbisty ma Alanek ten uśmiech,aż mi się japa cieszy an sam widok

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Salud kurcze współczuję przejść z wujkiem, aż słów na niego brakuje oby teraz się wszystko udało, zaciskam kciuki z całej siły!

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
mamusie sierpniowych i wczesnowrześniowych dziewczynek - ile ważą wasze córeczki?
ok.8,8kg -ur. 5września

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Hej
Melduje,że mąż internet dzisiaj załatwiał i we wtorek przyjadą podlaczyc więc wroce do Was
Koniec odpoczynku ode mnie

Fabisiowi dzisiaj wyszedl drugi zabek! dolna jedynka
Teraz ma dolną i górną
Marudny jest troszke ale po za tym wszystko ok .

Lobuz łapie się wszystkiego i wstaje na nóżki,teraz opanowuje trzymanie jedna rączka i próbuje się ruszyć ale dupka ciagnie go w dol

Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk
no wreszcie jestes! gratuluję zębola

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
te
A mi moje dziecko wymiotowało dziś 2x
Zrobiłam jogurt naturalny z bananami i mu chyba zaszkodziło
Na kolacje miał dostać kaszke i po dwóch łyżeczkach znowu wymiotował
Tak mi go żal było a sie popłakał bo sie wystraszył co sie dzieje
Bidulek mój kochany.
Już spi teraz, dałam herbatki żeby załagodzić nieprzyjemności w przełyku i śpi. Wyrzuty sumienia mam teraz że mu to dałam zjesc...
oj biedny Alanek nie miej wyrzutów sumienia,bo kto by wiedział,ze mu zaszkodzi. Wymioty u takich maluszków są straszne,bo biedne nie wiedzą co się dzieje

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
widzę że przekonałaś męża skutecznie
wzięłam go na litość jak zobaczył mnie zmaltretowaną po powrocie z pracy i współcierpiał ze mną wczoraj do 22 to rano zostawił mi kase

o wstała i poszła pod stół, chyba kupa będzie

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
U nas zapowiada się kolejny dzień marudno-jęcząco-gryzący
oj współczuję kochana
u nas odpukać na razie ok

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

monarika oj widzę,że nocne przeboje Ci Otylka urządziła zaraz wstawie na klub

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
My wczoraj byliśmy u pediatry na kontroli i rozwiała wiele moich małych wątpliwości i jestem spokojniejsza . Mówi, że wszystko super, tylko waga dzidzi trochę wysoka, ale teraz i tak z tym nic nie zrobimy, bo Kinga jest za mała. Waży 10,7 .

My dzisiaj idziemy oglądać mieszkanie, jednak mniejsze, niż początkowo chcieliśmy, no ale nie chcemy się wkopywać i nie mieć potem na urządzenie tegoż mieszkania. Realnie stać nas na 50 m 2 pokoje najlepiej do remontu, no nic kiedyś kupimy sobie większe, jak będzie nas stać, a na razie lepsze to niż nic
no to konkretnie Kinia waży
i za mieszkanko,by Wam przypadło do gustu

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2013-08-02 o 09:52
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora