Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-02, 13:29   #3092
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
heh, Żabciu, jak dobrze, że tobie się już strefa czasowa zmieniła, na ciebie choć można liczyć o tych dziwnych porach;D A Dominiś już się przestawia czy dalej lipa?;-)
.

Już jest coraz lepiej Dzisiaj zasnal o 20 i obudzil się o 4 wypil mleko poplakal trochę i padl ... wstaliśmy o 7:30

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
uuu ktoś się nie wyspal

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
współczuję bardzo dobrze, ze chociaż zdążyłaś się pożegnać...ja nie zdążyłam z moją ukochaną babcią...Ona była w jednym szpitalu, ja w drugim na patologii z Kubusiem do końca życia będzie mnie to męczyło...
, babcia na pewno nie miała Ci tego za zle ze przy niej nie bylas , musialas być z synciem...

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Przykro mi z powodu babci
Niestety doskonale wiem, czym jest demencja... Starość jest okropna zarówno dla tej osoby, jak i dla najbliższych
Najważniejsze, że mogłaś się pożegnać

Witamy się z Niną w 28tc,
czyli
w siódmym miesiącu,
czyli
w III trymestrze!

Dokladnie , i lzej mi na sercu ze się z nia widziałam .. i ze mogla poznac Domino

Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Aaby gratuluje

my z Mikołajkiem witamy za to w 36tc a tym samym 9 miesiącu

Ggratulacje!!

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

... i śmierć

wlasnie ...
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
no jeszcze kiedys mozna było takie dostac
A Wy płaciliscie cos za Dominika?U mnie w tych tanich liniach jest jakas oplata stała za dziecko do 2 lat, dziecko powyzej 2 lat płaci jak dorosły

Tak za Dominika placilismy 125$ oplata za dziecko do 2 lat. Po skończeniu drugich urodzin już placi się normalnie za dorosla osobe Dlatego raczej prędko nie polecimy ....

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora