2013-08-06, 07:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Napisane przez ewelciaa144
|
Wiesz, kiedyś jeszcze jak rozmawialiśmy to wybraliśmy już niby na stówę Oliwkę i Kacperka. Ale naprawdę nie wiem czy tak zostanie. Jestem z kolei przeciwna tym hipernowoczesnym, zangielszczonym imionom. Nie chcę nikogo urazić - co kto lubi. Ale mamy tyle ładnych imion, że nie trzeba tworzyć jakichś cudów wianków. Np. Victoria - co jest cholerka złego w Wiktorii 
A z zachciankami to nie wiem. Obecnie to ja mam zachciankę na cokolwiek gotowanego w domu Oby szybciej ta kuchnia dotarła Koleś sobie trochę olewa - już 4 tydzień czekamy. W ciążę zdążyłam zajść 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Ty po ciąży raz dwa wrócisz do formy
 babka jakaś nawiedzona  a jaki masz znak zodiaku?  Rak? 
Widziałam ten wątek  rzeczywiście, boki zrywać można 
|
Tia - raczek Ale dla mnie to tylko jakiś umowny symbol, nigdy nie czytałam horoskopów, w ogóle nie jestem przesądna, za to moja teściowa i bratowa TŻ to już do przesady
Cytat:
Napisane przez pipson
ja za to tak "z ulicy" sie rozlubowalam w ... Uwaga, zaskocze Cie- bagietkach  bo na szybko bralismy z jakims kurakiem czy czyms, prosilismy o przekrojenie na pol i dalej choduu  takie chrupiace, ze prawie podniebienie poranilam  kto by pomyslal, ze bede sie chlebem zachwycac 
|
Tylko osoba kochająca chleb to zrozumie Jeju, z tego wszystkiego chyba ruszę i pójdę po śniadanie chlebowe. Jakiś placek czy cuś 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Paula, daj znać jutro co i jak po wizycie u gina 
No i za rowerek dzisiejszy 
|

No na pewno napiszę 
Cytat:
Napisane przez pipson
Dobranoc dietowiczki  i ciezarowki dwie kochane  
|
|