2013-08-09, 16:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
Napisane przez cloche
 powinni sami z siebie i bez pytsnia na osobna sale albo nawet inny oddzial dawac...
no ja mam zamiar miec dzien przerwy zawsze. na regeneracje  uprawialam kiedys sport wyczynowo i codzienne treningi to dopiero po czasie... nie ma tak z grubej rury... no i jak bylo codziennie, to nie tak, ze dzien za dniem te same partie sie obciazalo...
|
Ja tez witam w klubie 
12 lat biegalam a teraz nie za bardzo to lubie hee
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
byłyyyy?! macie dużego Smyka?? chyba wyciągnę tam dziś M.  może Bartkowi się spodobają
Vil teraz przeczytałam ten artykuł... porażka w tym naszym kraju po prostu
Znów mamy panę  Ja mam pecha na te akacje  zamówiłam już nowe dętki, mam nadzieję, że M. jakoś to poklei  dobrze, że chociaż chustę mamy 
|
Mam 4 smyki normalne i 1 taki mega ale bylam w takim normalnym ... dzwonilam do siostry i mowi ze u niej w smyku tez sa wiec jest szansa ze u ciebie tez hee
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------
Cytat:
Napisane przez vil84
średnio... mama była wczoraj i otworzyła mu słoiczek "jabłka ze słodką marchewką" i zaczęła go karmić. ja to robiłam tak delikatnie, na smak, a mama mu prawie na chama 3/4 łyżeczki do buzi  no ale zjadł coś tam dzięki temu. teraz pojadł z dwie łyżeczki ale nie chciał buzi otwierać, cały z marchewki był 
|
Hee fote mu zrob z checia zobaczymy P umorusanego hii
Kurcze ciekawe jak u mnie bedzie :banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|