Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-09, 16:57   #697
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
powinni sami z siebie i bez pytsnia na osobna sale albo nawet inny oddzial dawac...

no ja mam zamiar miec dzien przerwy zawsze. na regeneracje uprawialam kiedys sport wyczynowo i codzienne treningi to dopiero po czasie... nie ma tak z grubej rury... no i jak bylo codziennie, to nie tak, ze dzien za dniem te same partie sie obciazalo...
Ja tez witam w klubie
12 lat biegalam a teraz nie za bardzo to lubie hee

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
byłyyyy?! macie dużego Smyka?? chyba wyciągnę tam dziś M. może Bartkowi się spodobają

Vil teraz przeczytałam ten artykuł... porażka w tym naszym kraju po prostu

Znów mamy panę Ja mam pecha na te akacje zamówiłam już nowe dętki, mam nadzieję, że M. jakoś to poklei dobrze, że chociaż chustę mamy
Mam 4 smyki normalne i 1 taki mega ale bylam w takim normalnym ... dzwonilam do siostry i mowi ze u niej w smyku tez sa wiec jest szansa ze u ciebie tez hee

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
średnio... mama była wczoraj i otworzyła mu słoiczek "jabłka ze słodką marchewką" i zaczęła go karmić. ja to robiłam tak delikatnie, na smak, a mama mu prawie na chama 3/4 łyżeczki do buzi no ale zjadł coś tam dzięki temu. teraz pojadł z dwie łyżeczki ale nie chciał buzi otwierać, cały z marchewki był

Hee fote mu zrob z checia zobaczymy P umorusanego hii
Kurcze ciekawe jak u mnie bedzie :banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora