Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-12, 07:36   #966
karota11
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2

Dzień dobry Wstalismy rano, bo lecę do Lidla po taką huśtawkę do brzuszków, bo po cesarce sama nie mogę, jeszcze ćwikać, ale z takim wspomagaczem to już lepiej

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
za nami fajny dzień duuuuzo spacerkow, obiad u drugiej babci...a jutro odbieramy autko! caly dzień zalatwien, wiec doje się i doje i końca nie widać
(moje dziecko na widok aparatu kwiczy z radości. i na każdej fotce jezor na wierzchu ) na fotkach dzisiejsza stylizacja by tatuś

przeklejalam krokodyla kilka razy (ze względu na uparta corke, która wyginala się do niego inaczej niż sobie tego zyczyl pan doktor hehe) i zaczal sam odpadac, wiec tz uzyl jakiejś innej tasmy i po niej delikatny slad został, ale to takie raczej brudne i do zmycia - nie oderwałam farby ani nic polecam, bo sa naprawdę fajne i za smieszne pieniądze.
super stylizacja I fajnie,z e tak pozuje modeleczka mój jak zobaczy aparat albo kamerę to nieruchomieje

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Helooooł

Diabli, ale przeciez wszystko się zgadza z wiekiem, Miesiąc ma
+/- 4,5 tygodnia jedne miesiace +2 albo 3 dni 4,5+4,5+3=12 tygodni

Moje dziecie skończyło wczoraj 3 miesiące! Z tej okazji postanowiła nie spać!Znów ją wysypało W dzień spała godzinę I jak zawsze zasypia w sekundę po kąpaniu i jedzeniu, tak nie spała 1,5 godziny. Zasnęła o 22 i o 1 stwierdziła, że już nie będzie spać, zjadła ociupkę, po godzinie zasnęła na UWAGA godzinę i od tej sie bujamy czyli już 3 godzinę i ani myśli spać, zadwoloną Tatuś nosi na rączkach. Uwierzcie mi, że jak dla mnie i dla niej, kiedy spała po 16 godzin na dobę jestem zmęczona a od gadania i czytania to mnie gardło boli. Nie wiem co to ma być. Może skok

I jak Wy piszecie ile Wasze smyki jedzą to szok. Nasza je 7 razy dziennie, ale od 60 do 120 w sumie wychodzi nam około 650 ml i uwierzcie, że czasami to w nią wmuszam nie wiem jak mamy jeść więcej, aloe widocznie chyba tyle jej starcza.

---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ----------

O jej no podobny, podobny Słodziak

antoinette
śliczna dizewczynka Ile ona już waży? Wygląda na starszą )[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ----------

śliczna no i stylizacja pierwsza klasa ale buty jeszcze za duże Tak jak na moją w najmniejszych się topi, a stopę wydaje mi się, że ma dużą
za 3 miesiące
karota11 jest offline Zgłoś do moderatora