Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-12, 20:59   #1036
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Och wiesz, nie goliłam się od porodu
A odnośnie tej płatności matek karmiących mm to tak sobie pomyślałam, że oni prowokują tym sytuację właśnie w stylu. Mama przywozi dziecko, mówi czym jest karmione i znika. I jakby im tak z mam zrobiło to by od razu znieśli opłaty bo by nie wyrobili, a przecież niedozwolone by było by zostawili dzieci płaczące godzinami.

E bo to był najnowszy zakup. Tyle, że też tylko do 9 kg, sama nie wiem ile czasu mu zajmie osiągnięcie tylu, bo wiadomo, ze waga zwalnia...ale nachwalic się go nie mogę bo nieco ratuje życie, szczególnie jak dzieciak śpiący i marudny ;p

O cudne zdjęcia. Ślicznie wyglądała i jak spokojnie zniosła. Ciekawa jestem jak u nas będzie w sobotę

No więc muszę naprawdę przeprosić za wszelkie narzekania na cycki i karmienie. Jak co poniedziałek się zważyliśmy. Przyrost może mniejszy niż to 350 gram, bo było 280 gr., ale podliczyłam sobie ile przybrał w tym miesiącu i mi wyszło, że 1440 gr, więc to raczej ładniutki wynik
No i mamy już 5730, więc jeszcze 300-400 gram i podwoimy swoją masę urodzeniową
Brawo za wage.. wiem jeszcze mc temu bym sie skusilA teraz juz nie ale dlugo bede zalowala heee

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość
u nas nie wzywają, tylko samemu trzeba dzwonić, chyba, że się mocno zwleka - to wtedy może :P my w 8 tyg szczepiliśmy właśnie

my kończymy właśnie 3

i załączamy foty z zakończenia pogańskiego żywota M w tym jedna na króla lwa
Ale wystrojona slicznie wyglada w tej opasce a tanpierwsza fota to rzeczywiscie akrobacje niezle hii
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora