2013-08-13, 06:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa
Moj uwielbia chlebek ciumka ze hej
Zapomnialam wam napisac dzis Tz nagrywal w pracy program dla tvn turbo ,
36 razy swoja kwestie powtarzal:p bidulek sie stresowal
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja tez mlodemu daje po maciupenkim kawałeczku i ciumka tak słodko, ze mi sie robią maslane oczy
Cytat:
Napisane przez insolito
Muszę pochwalić Piotra, że coraz ładniej raczkuje, a wczoraj udało mu się stanąć przy fotelu  Jestem dumna z mojego synka 
|
brawa wielkie sie należą 
Cytat:
Napisane przez bokeh
będą na blogu  ale oczywiście mało mnie ;P a jak juz jestem to wyszłam jak gruba kluska  serio....
|
ej, chcesz kopa? 
Cytat:
Napisane przez Kija80
Marsi byłam w k ale zapomniałam się odnieść, szczęka mi opadła do podłogi i jeszcze się nie podniosła...
Wiecie co robię? Jednym okiem oglądam na pulsie film o zabójczym wirusie dziesiątkującym dzielnych amerykanów (z którym jednakowoż na pewno sobie poradzi taka jedna wredna brunetka co w BH90210 przyjechała mieszkać do Walshów jak się Brenda wyniosła, nie pamiętam imienia), a drugim okiem... Oglądam na telefonie Serce Clarity i już jestem na 10 odcinku. Mąż stwierdził że się chyba totalnie odmóżdżyłam na tym rodzicielskim (dziś mi się zaczął  )
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------
Okazało się właśnie że to była pierwsza część wirusa i dopiero za tydzień się dowiem czy hameryka to przetrwa. Szkoda że na tv w sypialni nie mam podłączonego neta bo mi się zwolniło pierwsze oko, mogłabym sobie puścić dalszy odcinek Clarity i szybciej bym skończyła działając na dwa fronty
Bokeh bo my tu od soboty czekamy na wyjaśnienie co to jest hanci do barszczu czerwonego 
|
Kija, Ty mnie przerazasz rozdowjenia jazni mozna dostac przeciez a trzecim okiem Luz Marije pewnie ogladąłas 
Cytat:
Napisane przez fewcia
Ja też muszę zacząć uzupełniać garderobę bo nie będę miała w co się do pracy ubrać  Tylko co z tego,jak przychodzi co do czego to kupuje Blance? 
A Ty jak chcesz kupić sukienke "brak towaru"??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
pewnie siłą woli 
Dziecie wstało punktualnie o 6 jak codziennie zresztą 
za to ja spac nie mogłam, z myslami sie biłam na każdy możliwy sposób
|
|
|