Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-13, 06:54   #4432
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Moj uwielbia chlebek ciumka ze hej
Zapomnialam wam napisac dzis Tz nagrywal w pracy program dla tvn turbo ,
36 razy swoja kwestie powtarzal:p bidulek sie stresowal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja tez mlodemu daje po maciupenkim kawałeczku i ciumka tak słodko, ze mi sie robią maslane oczy
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Muszę pochwalić Piotra, że coraz ładniej raczkuje, a wczoraj udało mu się stanąć przy fotelu Jestem dumna z mojego synka
brawa wielkie sie należą

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
będą na blogu ale oczywiście mało mnie ;P a jak juz jestem to wyszłam jak gruba kluska serio....
ej, chcesz kopa?

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Marsi byłam w k ale zapomniałam się odnieść, szczęka mi opadła do podłogi i jeszcze się nie podniosła...

Wiecie co robię? Jednym okiem oglądam na pulsie film o zabójczym wirusie dziesiątkującym dzielnych amerykanów (z którym jednakowoż na pewno sobie poradzi taka jedna wredna brunetka co w BH90210 przyjechała mieszkać do Walshów jak się Brenda wyniosła, nie pamiętam imienia), a drugim okiem... Oglądam na telefonie Serce Clarity i już jestem na 10 odcinku. Mąż stwierdził że się chyba totalnie odmóżdżyłam na tym rodzicielskim (dziś mi się zaczął )

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Okazało się właśnie że to była pierwsza część wirusa i dopiero za tydzień się dowiem czy hameryka to przetrwa. Szkoda że na tv w sypialni nie mam podłączonego neta bo mi się zwolniło pierwsze oko, mogłabym sobie puścić dalszy odcinek Clarity i szybciej bym skończyła działając na dwa fronty

Bokeh bo my tu od soboty czekamy na wyjaśnienie co to jest hanci do barszczu czerwonego
Kija, Ty mnie przerazasz rozdowjenia jazni mozna dostac przeciez a trzecim okiem Luz Marije pewnie ogladąłas

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Ja też muszę zacząć uzupełniać garderobę bo nie będę miała w co się do pracy ubrać Tylko co z tego,jak przychodzi co do czego to kupuje Blance?
A Ty jak chcesz kupić sukienke "brak towaru"??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pewnie siłą woli

Dziecie wstało punktualnie o 6 jak codziennie zresztą
za to ja spac nie mogłam, z myslami sie biłam na każdy możliwy sposób
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora